atheatos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τελευταία λύση πριν το service.... http://support.apple.com/kb/HT3964 Bεβαια υπάρχει το format και το clean install αλλα....δεν ξέρω αν θα διορθωθεί .....
Palp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Operating temperature: 50° to 95° F (10° to 35° C) Αυτό είναι η θερμοκρασία περιβάλλοντος, όχι τη θερμοκρασία που λειτουργεί ο ίδιος ο υπολογιστής και τα μέρη του (cpu/vga/hdd κτλ)
agipaok Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μιλησα με την apple και μου ειπε οτι αν ζεσταθει ασυνηθιστα ο iMac θα αρχισει να κολλαει και θα μου δωσει να το καταλαβω... ! μου ειπε μαλιστα οτι για παραδειγμα η CPU μπορει να φτασει μεχρι και τους 100 βαθμους οποτε .... τους ακουω..!! (αντε να δουμε)
Palp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ο χρυσός κανόνας είναι ότι αν λειτουγεί (και φυσικά δεν κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου 24/7 από τους ανεμιστήρες) δεν υπάρχει πρόβλημα
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μιλησα με την apple και μου ειπε οτι αν ζεσταθει ασυνηθιστα ο iMac θα αρχισει να κολλαει και θα μου δωσει να το καταλαβω... ! μου ειπε μαλιστα οτι για παραδειγμα η CPU μπορει να φτασει μεχρι και τους 100 βαθμους οποτε .... τους ακουω..!! (αντε να δουμε) Μάιστα, και αυτο τωρα δεν ειναι καποιου ειδους techανεκδοτο...! Τους ακουμε υποταχτικα γιατι ειναι <Apple>, ενω π.χ. αν ηταν pc, & μας ελεγαν τα ιδια ακριβως θα τους το φοραγαμε κολλαρο, ή οχι?
lagoudakis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δηλαδη μεχρι ποσους βαθμους μπορει να φτασει η θερμοκρασια χωρις προβλημα;το δικο σου mac τι θερμοκρασιες ανεβαζει;
Palp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyId=59134 Μία διευκρίνηση: Thermal Specification: The thermal specification shown is the maximum case temperature at the maximum Thermal Design Power (TDP) value for that processor. It is measured at the geometric center on the topside of the processor integrated heat spreader. For processors without integrated heat spreaders such as mobile processors, the thermal specification is referred to as the junction temperature (Tj). The maximum junction temperature is defined by an activation of the processor Intel® Thermal Monitor. The Intel Thermal Monitor’s automatic mode is used to indicate that the maximum TJ has been reached.
agipaok Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μάιστα, και αυτο τωρα δεν ειναι καποιου ειδους techανεκδοτο...! Τους ακουμε υποταχτικα γιατι ειναι <Apple>, ενω π.χ. αν ηταν pc, & μας ελεγαν τα ιδια ακριβως θα τους το φοραγαμε κολλαρο, ή οχι? Και τι να κανουμε ? Ποιον να ακουσω?? Στο ιντερνετ που ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του ??? Δυστηχως τους ακους....!!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Και τι να κανουμε ? Ποιον να ακουσω?? Στο ιντερνετ που ο καθενας λεει το κοντο του και το μακρυ του ??? Δυστηχως τους ακους....!!! Ναι, αλλα ετσι μοιρολατρικα, μου θυμιζεις τον...Αναστασιαδη: "τι να κανουμε τωρα, αφου δεν μπορουνε λεμε τα παλικαρια.."
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Περα από αστεϊσμους, αν ξεπερναει > 85C, μπορει να καταστει επικινδυνη κατασταση...
agipaok Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Οπως μιλουσα και με ενα φιλαρακι που ειχε προβλημα με imac και θερμοκρασια που δημιουργουσε ο σκληρος του , του εβγαζε kernel προβλημα και εσβηνε το iMac . Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι αυτος μετα απο πολλες ωρες εργασιας ητανε χλιαρος και μενα μετα απο 30 -40 λεπτα αρχιζει και ζεματαει...
agipaok Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και το ψαχνω επειδη ακομα υπαρχει η εγγυηση για αυτο...
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το οτι αντεχει η cpu (μεχρι 103C) ως επιχειρημα, ειναι καταστροφικο: ετσι πιθανοτατα μελλοντικο προβλημα σε δισκο, ειναι αναμενομενο SOS: το βρασιμο του επεξεργαστη λογικα θα επεκτεινεται και στη μητρικη [λιγοτερο η περισσσοτερο], σε τετοια περιπτωση αυτο θα μειωσει τελικα προσδοκώμενες ωρες ζωης της (σε capacitors/mosfets κ.λπ) Αν παλι τον κρατησεις, ετσι οπως ειναι, παρε & το Applecare του Κι υπολογιζε, πριν συμπληρωθει η 3ετια εγγυησης, να τον δωσεις...
agipaok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το θεμα ειναι οντως οτι υπαρχει προβλημα ?? Η ετσι μου εχει μπει η ιδεα?? Παντως απο τις πολλες ενδειξεις που εχει η cpu μεχρι στιγμης πανω απο 62-63 δεν την εχω δει να πηγαινει ... Την οθονη ομως απο πισω και πανω δεν αγγιζεται πανω απο 2 δευτερα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.