Προς το περιεχόμενο

windows-εκκινηση-επιφανεια εργασιας

rogerakos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! μολις λιγο καιρο αναγνωστης της σελιδας, αλλα απο σημερα μελος! παιδια χρειαζομαι απεγνωσμενα την βοηθεια σας!!! εψαξα σε ολη την κατηγορια για το προβλημα μου, αλλα πουθενα δεν βρηκα κατι αναλογο...λοιπον, ανοιγοντας τον υπολογιστη αφου φορτωση και ερθει η ωρα να μου γραψει καλωσορισατε μου βγαζει μια μαυρη οθονη και το ποντικι στην μεση και δεν γινετε τιποτα!!! το ανοιξα το κουτι του μηπως φταιει η καρτα γραφικων αλλα δεν τα ιδια... αλλα το θεμα ειναι οτι εχει μεσα και λογιστικα προγραμματα του μπαμπα μου! και λογω της σοβαροτητας αυτων εχω αποκλεισει την επιγογη του φορματ. νομιζω θα μπορουσε να διορθωσει το προβλημα ενα repair αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Α! ουτε απο ασφαλη συνδεση γινεται κατι... Καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!

Δημοσ.

μήπως κολλάει ο explorer?

ctrl+alt+del -task manager -file-new run

και γράψε explorer.exe

αν ανοίξει, πιθανόν έχεις ιούς/"malware"

ξεκινα καθάρισμα με "antimalware" bytes k superantispyware

Δημοσ.

δεν δουλευει τιποτα!!! μονο μια μαυρη οθονη με ενα ποντικι. αλλα τωρα που το λες την τελευταια φορα που ειχε ανοιξει κανονικα θυμαμαι οτι δεν ειχε κανει κανονικο τερματισμο γιατι δεν μπορουσε να κλεισει τον firefox... αλλα και ειχε κολλησει, αλλα επειδη βιαζομουν να φυγω τον εκλεισα απο το κουμπι...(μεγα λαθος!)

ναι εχω γνησια xp

Δημοσ.

το ctrl alt del δε δουλεύει δηλαδή?

τότε μονο live cd ίσως βοηθήσει.

δοκίμασε το hirens boot cd και bootare με αυτό και κανε scan με τα antivirus/antispyware.

Δημοσ.

οχι δεν δουλευει τιποτα μοναχα κανω σε μια μαυρη οθονη βολτες το ποντικι... αυτα που ειπες πως γινονται(νομιζα οτι ειμαι σχετικος με τους υπολογιστες αλλα οσο μηνες διαβαζω το φορουμ καταλαβα οτι ειμαι ασχετος!!!) γι αυτο αν μπορεις να μου εξηγησεις θα σου ειμαι ευγνωμων! και κατι που παρατηρησα τωρα! αν πατησω φ8 μου βγαζει ενα μπλε πλαισιο και με βαζει να διαλεξω μπουτ και εχει:1st floopy drive, cdrom:pm-sony dvd-rom ddy1615,cdrom:ps-sony dvd rw dw-q120,hdd : 4m-wdc wd800jd-60lsa0

Δημοσ.

Στανταρ ειναι προβλημα των windows και οχι hardware. Η καλητερη λυση ειναι να τρεξεις ενα live-cd οπως ειπαν πιο πανω, να παρεις τα αρχεια και μετα format. Live-cd ειναι οταν τρεχεις Linux απο το cd χωρις να κανεις εγγατασταση. Για δες εδω: http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download

Αφου τα δεις, κατευαζεις, το γραφεις σε cd και μετα το κανεις Boot εξω απο τα windows δηλαδει. Ετσι διαλεγεις try ubuntu και αφου φορτωσει σε βαζει στα Linux. Απο εκει βαζεις το στικακι σου, παιρνεις τι θες, και μετα το κλεινεις. Μετα εισαι ετοιμος για format

;)

Δημοσ.

θα το δοκιμασω και θα σου πω φενεται ευκολο! θα δουμε! ευχαριστω και παλι!! να κανω repair πρωτα?

Δεν χανεις τιποτα με την δοκιμη. Δοκιμασε repair, αν και δεν νομιζω....

Δημοσ.

λοιπον κατα την εκινηση του η/υ οσο φορτωνει μπες στα bios... εκει στο ταμπ που λεει boot βαλε πρωτο πρωτο το cd/dvd. υστερα πατα save and exit. μετα βαλε το cd με τα linux (ubuntu για παραδειγμα) ετσι οταν φορτωσουν τα λινουξ πατα "δοκιμη" ή οτι στο καλο λεει αλλα οχι το εγκατασταση.

υστερα αποθηκευσε σε κανα usb τα αρχεια/προγραματα που θες να φυλαξεις και κανε μετα repair στα windows...

ελπιζω να βοηθησα και καλωσόρισες!

υ.γ. με safe mode (ασφαλης λειτουργια) δοκιμασες;

Δημοσ.

καλησπερα! μολις λιγο καιρο αναγνωστης της σελιδας, αλλα απο σημερα μελος! παιδια χρειαζομαι απεγνωσμενα την βοηθεια σας!!! εψαξα σε ολη την κατηγορια για το προβλημα μου, αλλα πουθενα δεν βρηκα κατι αναλογο...λοιπον, ανοιγοντας τον υπολογιστη αφου φορτωση και ερθει η ωρα να μου γραψει καλωσορισατε μου βγαζει μια μαυρη οθονη και το ποντικι στην μεση και δεν γινετε τιποτα!!! το ανοιξα το κουτι του μηπως φταιει η καρτα γραφικων αλλα δεν τα ιδια... αλλα το θεμα ειναι οτι εχει μεσα και λογιστικα προγραμματα του μπαμπα μου! και λογω της σοβαροτητας αυτων εχω αποκλεισει την επιγογη του φορματ. νομιζω θα μπορουσε να διορθωσει το προβλημα ενα repair αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Α! ουτε απο ασφαλη συνδεση γινεται κατι... Καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!

λοιπον κατα την εκινηση του η/υ οσο φορτωνει μπες στα bios... εκει στο ταμπ που λεει boot βαλε πρωτο πρωτο το cd/dvd. υστερα πατα save and exit. μετα βαλε το cd με τα linux (ubuntu για παραδειγμα) ετσι οταν φορτωσουν τα λινουξ πατα "δοκιμη" ή οτι στο καλο λεει αλλα οχι το εγκατασταση.

υστερα αποθηκευσε σε κανα usb τα αρχεια/προγραματα που θες να φυλαξεις και κανε μετα repair στα windows...

ελπιζω να βοηθησα και καλωσόρισες!

υ.γ. με safe mode (ασφαλης λειτουργια) δοκιμασες;

Ειπε οτι κατι ξερει, αρα φανταστικα οτι ξερει πως να κανει boot

Δημοσ.

καλο! δεν πιστευα οτι η microsoft εχει προταση για το θεμα μου! Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως θα κανω ομως repair εφοσον δεν ανοιγει ο υπολογιστης?

Δημοσ.

καλο! δεν πιστευα οτι η microsoft εχει προταση για το θεμα μου! Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως θα κανω ομως repair εφοσον δεν ανοιγει ο υπολογιστης?

Μέθοδος 2: Επιδιόρθωση της εγκατάστασης των Windows

Σημείωση Η επιδιόρθωση της εγκατάστασης των Windows ενδέχεται να αλλάξει τη ρύθμιση παραμέτρων των Windows. Ίσως χρειαστεί επίσης να ακολουθήσετε αυτό το βήμα, αν ολοκληρώσετε όλα τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων της επιλογής 1 και το ζήτημα δεν επιλύεται.

Χρησιμοποιήστε το CD-ROM των Windows XP, για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Ξεκινάς των Η/Υ από το cd των windows,ρύθμισε το bios σου ανάλογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...