NiKoS WSN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Έχω ένα toshiba satelite παλιό που το βρήκα σήμερα χωμένο σε μία ντουλάπα. Όταν το ανοίγω ανοίγει κανονικά και κατά την φόρτωση των windows xp βγάζει μπλε οθόνη με "κινέζικα γράμματα". Σκέφτηκα να φορτώσω νέο λειτουργικό μπας και φταίνε τα xp αλλά πάλι μου έβγαλε μπλε οθόνη! Τι φταίει γιατί αν είναι φτηνό να μην πετάξω όλο το λαπτοπ....
NiKoS WSN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μακάρι να έβρισκα κι εγώ λαπτοπ σε ντουλάπες Χαχαχαχα έχω μαζέψει καμία 10ρια λαπτοπ που το καθένα έχει και από ένα πρόβλημα σκέφτομαι να κρατήσω ανταλλακτικά να πετάξω ότι δεν δουλεύει και ή να τα πουλήσω ή να φτιάξω ένα λαπτοπ...
panos_chem Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μακάρι να έβρισκα κι εγώ λαπτοπ σε ντουλάπες Και τι δεν θα έδινα να άνοιγα την ντουλάπα μου και να έβρισκα αυτη την φτηνιάρικη, ταπεινή κάρτα, που εντελώς δικαιολογημένα την είχα ξεχάσει στην ντουλάπα μου!!! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-580-Twin-FrozR-II-OC-PCI-Express-GDDR5-1536MB.htm Στο θέμα μας τώρα, μήπως τα έφτυσε η μικρή μπαταρία της μητρικής του λαπτοπ? Πόσο παλιό είναι? Πριν το ξεχάσεις στην ντουλάπα δούλευε?
NiKoS WSN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και τι δεν θα έδινα να άνοιγα την ντουλάπα μου και να έβρισκα αυτη την φτηνιάρικη, ταπεινή κάρτα, που εντελώς δικαιολογημένα την είχα ξεχάσει στην ντουλάπα μου!!! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-580-Twin-FrozR-II-OC-PCI-Express-GDDR5-1536MB.htm Στο θέμα μας τώρα, μήπως τα έφτυσε η μικρή μπαταρία της μητρικής του λαπτοπ? Πόσο παλιό είναι? Πριν το ξεχάσεις στην ντουλάπα δούλευε? Όχι τα ίδια έκανε και πριν. Ημερομηνία δεν θυμάμαι πάντως το μοντέλο είναι L10-194 (καμία 5ρια χρόνια μου φαίνεται). Πως καταλαβααίνω αν κάηκε και αν φταίει αυτό τι να κάνω; Εγώ σκέφτηκα για καμία ραμ ή σκληρό!
panos_chem Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τον σκληρό μπορείς να τον τεσταρεις με το hd tune και τις ραμ με το memtest. Οπότε εκεί τρεξτα αυτά να δεις αμα φταίει κάτι από αυτά.
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Aυτο το εκανε και σ'εναν φιλο μου και του ειπαν στο πλαισιο οτι θελει καινουργεια μητρικη
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Για μητρικη με την καμια δεν σε συμφερει να την αλαξεις. Για RAM ανετα( http://www.skroutz.g...DDR-400MHz.html ) Τρεξε τα τεστ που σου ειπαν και πιο πανω για να εισαι σγουρος. Εγω παλι ετσι οπως το βλεπω ειναι η μητρικη που τα επαιξε
NiKoS WSN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τον σκληρό μπορείς να τον τεσταρεις με το hd tune και τις ραμ με το memtest. Οπότε εκεί τρεξτα αυτά να δεις αμα φταίει κάτι από αυτά. Δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω Aυτο το εκανε και σ'εναν φιλο μου και του ειπαν στο πλαισιο οτι θελει καινουργεια μητρικη Αν είναι έτσι πέταμα Για μητρικη με την καμια δεν σε συμφερει να την αλαξεις. Για RAM ανετα( http://www.skroutz.g...DDR-400MHz.html ) Τρεξε τα τεστ που σου ειπαν και πιο πανω για να εισαι σγουρος. Εγω παλι ετσι οπως το βλεπω ειναι η μητρικη που τα επαιξε Πως κάνεις αυτά τα τεστ; δεν έχω ανοίξει πότε μου λαπτοπ να ξέρω πως θα αλλάξω ραμ κλπ
filip123go Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Για δοκίμασε να τον ανοίξεις με ένα ubuntu live cd να δούμε τι θα γίνει...!
driftingcris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Για δοκίμασε να τον ανοίξεις με ένα ubuntu live cd να δούμε τι θα γίνει...! Κατσε να κανει τα τεστ πρωτα και βλεπουμε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Κατσε να κανει τα τεστ πρωτα και βλεπουμε... Αν ομως κανει κανονικα boot το ubuntu, θα χει μια ιδεα απο που να ξεκινησει τα tests Eιναι το πλεον ευκολο, γρηγορο και 'μικρο' τεστ που μπορεις να κανεις.
NiKoS WSN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οχ τώρα είδα αυτά που γράψατε γιατί δεν είχα καμία ειδοποίηση ... σόρρυ για το στήσιμο... Πως τα κάνυοεμ τα τεστ για να τα κάνω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οχ τώρα είδα αυτά που γράψατε γιατί δεν είχα καμία ειδοποίηση ... σόρρυ για το στήσιμο... Πως τα κάνυοεμ τα τεστ για να τα κάνω; Κατεβαζεις το εκαστοτε iso, το καις σε ενα cd και κανεις boot απο αυτο. Αυτα για το ubuntu και το memtest. Κανε αυτα και βλεπουμε.
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Κατεβαζεις το εκαστοτε iso, το καις σε ενα cd και κανεις boot απο αυτο. Αυτα για το ubuntu και το memtest. Κανε αυτα και βλεπουμε. Τα κάνω όλα σήμερα και σας λέω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα