Tasoti Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Πήρα iPad μεταχειρισμένο και μόλις πάω να κάνω sync μου λέει ότι έχει γίνει ήδη πέντε φορές.Τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω sync η να του το φέρω στο κεφάλι.
ThanosA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 τι πραγμα?σου λεει οτι εχει γινει πεντε φορες sync?
atheatos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τι 5 φορες sync εννοεις?Το μόνο που ξέρω είναι οτι μπορείς να το κάνεις sync μέχρι 5 υπολογιστές με το ίδιο apple ID.Eσυ έχεις δικό σου Apple ID?
mikelamar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Πρέπει να πας στο iTunes στο store και να επιλέγεις Deauthorize All. Μετα θα πρέπει με το λογαριασμό σου να επιλέγεις Authorize this Computer και είσαι οκ. Μόνο μην ξεχνάς αν θες να συγχρονισεις την συσκευή σου σε άλλους η/υ πρέπει να κανει authorization κ αυτούς. Μπορείς να το κανείς αυτο το πολυ σε πέντε η/υ και μετα θα πρέπει να κανείς Deauthorize all. Τέλος όταν κανείς πχ φορματ τον η/υ μην ξεχνάς να κανείς Deauthorize this computer γιατί λειτουργούν αθροιστικά κ θα πιάσεις το όριο των 5 η/υ ασε που μπορει να γίνεται συγχωνεύσεις δεδομένων απο τους διαφορετικούς συγχρονισμους που έχεις κανει. Μπορει να σου ακούγεται περίπλοκο αλλα δεν είναι, θα το κατανοήσεις με την χρήση μη φοβάσαι!
Tasoti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 δεν υπαρχει deauthorize all αλλα deathurize for this computer!Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?Και οταν το πατας σου ζηταει το apple id.Να βαλω το δικο μου πρεπει η το προηγουμενο?
mikelamar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιεί (είναι δηλωμενα) 5 στα 5 γιατί μόνο έτσι σου βγάζει το all... Έχεις το προηγούμενο id? Αν ναι τότε χρησιμοποιησε το για να κανείς Deauthorize και μετα βάλε το δικό σου. Δες εδω http://support.apple.com/kb/ht1420
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.