Zergoulini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Λοιπον εχω αγορασει την οθονη Monitor-TV LG M2762D η οποια για συνδεση με το PC δεν εχει DVI εισοδο παρα μονο VGA και HDMI. Η καρτα γραφικων εχει μονο DVI και HDMI. Συνδεσα λοιπον το μονιτορ με το pc με HDMI καλωδιο αλλα φενεται χαλια λες και ειναι σε χαμηλη αναλυση. Μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις απο τον driver τις καρτας γραφικων? Εχω την AMD HD6850. Οταν την συνδεω με VGA καλωδιο (και ανταποτρα στην καρτα γραφικων απο VGA σε DVI) τα διχνει οκ. Με το HDMI ομως τα διχνει χαλια. Plz help!
paulchro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 πηρες κανα καλωδιο hdmi της πλακας με 2€; Και εγω τετοιο εχω κ δεν εχω προβλημα.
Zergoulini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Βασικα πηρα ενα 3 μετρα 6 ευρω. Αλλα και ενας φιλος μου που ειχε φερει ενα hdmi ακριβο το ιδιο φαινοτανε δεν αλαξε κατι. Να ρωτισω κατι αλλο, το dvi με το vga εχει μεγαλη διαφορα? Ευχαριστω.
billst21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και εγω τετοιο εχω κ δεν εχω προβλημα. και εγώ το ίδιο έχω
xristoforos89 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Βασικα πηρα ενα 3 μετρα 6 ευρω. Αλλα και ενας φιλος μου που ειχε φερει ενα hdmi ακριβο το ιδιο φαινοτανε δεν αλαξε κατι. Να ρωτισω κατι αλλο, το dvi με το vga εχει μεγαλη διαφορα? Ευχαριστω. To dvi στελνει ψηφιακο σημα, ενω το vga αναλογικο.
Zergoulini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 To dvi στελνει ψηφιακο σημα, ενω το vga αναλογικο. Διαφορα στην ποιοτητα υπαρχει? Ενοοω παντα για monito-pc και gaming.
Zergoulini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Εμενα που δεν εχει dvi? Η οθονη εχει vga και hdmi μονο. Τι μπορω να κανω? Αν συνδεσω ενα καλωδιο που απο την μια να ειναι dvi και απο την αλλη hdmi θα δω διαφορα?
panagos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το HDMI σηκώνει μεγαλύτερη ανάλυση απο το DVI. Κράτησε το HDMI καλώδιο και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις τις κάρτας. Αν και μου φαίνεται περίεργο που δεν δείχνει άριστα απο την αρχή..
Zergoulini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τωρα μου εχει χαλασει τα χρωματα. Μου τα δειχνει προς τα πρασσινα. Τελικα εβαλα το vga και υσιχασα.
Proaskos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Στις ρυθμισεις της τηλεορασης σου καπου υπαρχει ρυθμιση που δειχνει ολες τις εισοδους, και εκει βαζεις την ταμπελα pc διπλα απο την εισοδο hdmi που χρησιμοποιεις, δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι τωρα γιατι δεν εχω πλεον αυτη την οθονη. Edit: Βήμα 1 : Menu Βήμα 2 : Επιλογή (Έχει για εικονίδο μια βαλίτσα με ένα γαλλικό κλειδί) Βήμα 3 : Ετικέτα Εισαγωγής Βήμα 4 : Στην σύνδεση HDMI βάζουμε σαν τιμή : PC Απο το ποστ του conan22b εδω
Zergoulini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Φιλε Proaskos αυτο εκανα ακριβως και μου εδειχνε μια χαρα. Μετα ομως απο μια επαννεκινηση αρχισε και πρασσινοφερνε και στην επιφανει εργασιας και στα games. Τωρα εχω το vga πανω αλλα λεω να παραγγειλω απο το e-shop αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505819 . Τι λες θα εχω διαφορα? Ευχαριστω.
Zergoulini Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Προβλημα λυθηκε . Απλα αγορασα εναν ανταπτορα απο DVI σε HDMI και τωρα τα δεινχει τελεια! Epivitor νομιζω οτι η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις 2 ειναι οτι η PC εχει και DVI ενω η αλλη οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.