Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω πρόγραμμα για εορτολόγιο

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να σου λέει ποια επαφή γιορτάζει από τις επαφές σου στο address book; Ιδανικά, θα ήθελα και να βγάζει τις γιορτές ως upcoming events στο widget του ημερολογίου στο dashboard. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να σου λέει ποια επαφή γιορτάζει από τις επαφές σου στο address book; Ιδανικά, θα ήθελα και να βγάζει τις γιορτές ως upcoming events στο widget του ημερολογίου στο dashboard. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

http://www.makeuseof.com/tag/birthday-alarms-automated-email-notifications-and-ical-mac-only/

tr3q.. αν και είσαι πιο γρήγορος και από την Google σε αυτά :P

εγώ θέλω για γιορτές, ονομαστικές γιορτές, και όχι γενέθλια :)

Παίζει κάτι τέτοιο ή μπα;

tr3q.. αν και είσαι πιο γρήγορος και από την Google σε αυτά :P

εγώ θέλω για γιορτές, ονομαστικές γιορτές, και όχι γενέθλια :)

Παίζει κάτι τέτοιο ή μπα;

address book -> card -> add field -> dates

μετα πατας εκει που λεει anniversary μεσα στην επαφη σου και το αλλαζεις πχ σε Onomastikh Giorth και περνας χειροκινητα τις ημερομηνιες 1-1 για καθε επαφη σου και μετα κανεις το παραπανω αντι για birthday με το Onomastikh Giorth

address book -> card -> add field -> dates

μετα πατας εκει που λεει anniversary μεσα στην επαφη σου και το αλλαζεις πχ σε Onomastikh Giorth και περνας χειροκινητα τις ημερομηνιες 1-1 για καθε επαφη σου και μετα κανεις το παραπανω αντι για birthday με το Onomastikh Giorth

Α ΟΚ. Το έπιασα. Thnx για την βοήθειά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...