Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να σου λέει ποια επαφή γιορτάζει από τις επαφές σου στο address book; Ιδανικά, θα ήθελα και να βγάζει τις γιορτές ως upcoming events στο widget του ημερολογίου στο dashboard. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να σου λέει ποια επαφή γιορτάζει από τις επαφές σου στο address book; Ιδανικά, θα ήθελα και να βγάζει τις γιορτές ως upcoming events στο widget του ημερολογίου στο dashboard. Υπάρχει κάτι τέτοιο; http://www.makeuseof.com/tag/birthday-alarms-automated-email-notifications-and-ical-mac-only/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://www.makeuseof.com/tag/birthday-alarms-automated-email-notifications-and-ical-mac-only/ tr3q.. αν και είσαι πιο γρήγορος και από την Google σε αυτά εγώ θέλω για γιορτές, ονομαστικές γιορτές, και όχι γενέθλια Παίζει κάτι τέτοιο ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 tr3q.. αν και είσαι πιο γρήγορος και από την Google σε αυτά εγώ θέλω για γιορτές, ονομαστικές γιορτές, και όχι γενέθλια Παίζει κάτι τέτοιο ή μπα; address book -> card -> add field -> dates μετα πατας εκει που λεει anniversary μεσα στην επαφη σου και το αλλαζεις πχ σε Onomastikh Giorth και περνας χειροκινητα τις ημερομηνιες 1-1 για καθε επαφη σου και μετα κανεις το παραπανω αντι για birthday με το Onomastikh Giorth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 address book -> card -> add field -> dates μετα πατας εκει που λεει anniversary μεσα στην επαφη σου και το αλλαζεις πχ σε Onomastikh Giorth και περνας χειροκινητα τις ημερομηνιες 1-1 για καθε επαφη σου και μετα κανεις το παραπανω αντι για birthday με το Onomastikh Giorth Α ΟΚ. Το έπιασα. Thnx για την βοήθειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.