Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση προγραμμάτων και "σκουπίδια"

pbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω την εξής απορία: Έστω ότι εγκαθιστώ ένα πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι στο pc μου. Όταν το απεγκαταστήσω θα σβηστούν όλα από το pc και θα είναι σαν να μην υπήρχε ποτέ αυτό το πρόγραμμα ή θα αφήσει κάποια "σκουπίδια" τα οποία (αν το κάνω πολλές φορές αυτό με πολλά προγράμματα και παιχνίδια) θα αρχίσουν να κάνουν το pc πιο αργό γενικά?

Αν ισχύει αυτό, τότε πως μπορώ να αποφύγω αυτού του είδους τα σκουπίδια (χωρίς κάποιο πρόγραμμα)) ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χωρίς πρόγραμμα το κάνεις χειροκίνητα, από τα user profiles όσων χρηστών έχουν ανοίξει το παιχνίδι μέχρι και registry.

Δημοσ.

Λέω χωρίς πρόγραμμα γιατί συνήθως αυτά τα προγράμματα ανοίγουν μαζί με το pc και το καθυστερούν πολύ... Μου τρώνε τη ραμ.

Δημοσ.

Λέω χωρίς πρόγραμμα γιατί συνήθως αυτά τα προγράμματα ανοίγουν μαζί με το pc και το καθυστερούν πολύ... Μου τρώνε τη ραμ.

Εχω το your unistaller και το εχω αφαιρεσει απο την εκκινηση.Κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Και το Advanced SystemCare είναι πολύ καλό για την δουλειά που θες.. Έχει και επιλογή να μην ανοίγει κατά την εκκίνηση..

Ολα τα προγραμματα μπορουμε να τα αφαιρεσουμε ευκολα απο την εκκινηση.

Δημοσ.

OK παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!

Στα windows 7 πως ελέγχουμε την εκκίνηση ?

Start - run ( γράφεις msconfig ) - πέμπτη καρτέλα start up - απεπιλέγεις προγράμματα που θες να μην φορτώνονται με την εκκίνηση του λειτουργικού - πατάς ok

- θα σου ζητηθεί να κάνει επανεκκίνηση και είσαι εντάξει !! :X

Δημοσ.

Start - run ( γράφεις msconfig ) - πέμπτη καρτέλα start up - απεπιλέγεις προγράμματα που θες να μην φορτώνονται με την εκκίνηση του λειτουργικού - πατάς ok

- θα σου ζητηθεί να κάνει επανεκκίνηση και είσαι εντάξει !! :X

όταν πατάω εκκίνηση μετά δεν μ αφήνει να κάνω τίποτα.

Μου λέει Το λειτουργικό σύστημα και το περιβάλλον εργασίας χρήστη προστατεύονται από δικαιώματα χρήσης εμπορικού συτίματος κλπ κλπ...

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...