pbp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Γεια σας, Έχω την εξής απορία: Έστω ότι εγκαθιστώ ένα πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι στο pc μου. Όταν το απεγκαταστήσω θα σβηστούν όλα από το pc και θα είναι σαν να μην υπήρχε ποτέ αυτό το πρόγραμμα ή θα αφήσει κάποια "σκουπίδια" τα οποία (αν το κάνω πολλές φορές αυτό με πολλά προγράμματα και παιχνίδια) θα αρχίσουν να κάνουν το pc πιο αργό γενικά? Αν ισχύει αυτό, τότε πως μπορώ να αποφύγω αυτού του είδους τα σκουπίδια (χωρίς κάποιο πρόγραμμα)) ? Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Χωρις προγραμμα προσωπικα δεν ξερω αλλα σε τι θα ενοχλουσε ενα προγραμμα που θα εκανε πιο καλο ...καθαρισμο απο καταλοιπα ?
lexmark Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Χωρίς πρόγραμμα το κάνεις χειροκίνητα, από τα user profiles όσων χρηστών έχουν ανοίξει το παιχνίδι μέχρι και registry.
pbp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Λέω χωρίς πρόγραμμα γιατί συνήθως αυτά τα προγράμματα ανοίγουν μαζί με το pc και το καθυστερούν πολύ... Μου τρώνε τη ραμ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Λέω χωρίς πρόγραμμα γιατί συνήθως αυτά τα προγράμματα ανοίγουν μαζί με το pc και το καθυστερούν πολύ... Μου τρώνε τη ραμ. Εχω το your unistaller και το εχω αφαιρεσει απο την εκκινηση.Κανενα προβλημα.
nikos_studio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και το Advanced SystemCare είναι πολύ καλό για την δουλειά που θες.. Έχει και επιλογή να μην ανοίγει κατά την εκκίνηση..
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και το Advanced SystemCare είναι πολύ καλό για την δουλειά που θες.. Έχει και επιλογή να μην ανοίγει κατά την εκκίνηση.. Ολα τα προγραμματα μπορουμε να τα αφαιρεσουμε ευκολα απο την εκκινηση.
pbp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 OK παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Στα windows 7 πως ελέγχουμε την εκκίνηση ?
ss13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 OK παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Στα windows 7 πως ελέγχουμε την εκκίνηση ? Start - run ( γράφεις msconfig ) - πέμπτη καρτέλα start up - απεπιλέγεις προγράμματα που θες να μην φορτώνονται με την εκκίνηση του λειτουργικού - πατάς ok - θα σου ζητηθεί να κάνει επανεκκίνηση και είσαι εντάξει !!
pbp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Start - run ( γράφεις msconfig ) - πέμπτη καρτέλα start up - απεπιλέγεις προγράμματα που θες να μην φορτώνονται με την εκκίνηση του λειτουργικού - πατάς ok - θα σου ζητηθεί να κάνει επανεκκίνηση και είσαι εντάξει !! όταν πατάω εκκίνηση μετά δεν μ αφήνει να κάνω τίποτα. Μου λέει Το λειτουργικό σύστημα και το περιβάλλον εργασίας χρήστη προστατεύονται από δικαιώματα χρήσης εμπορικού συτίματος κλπ κλπ... Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.