vicky5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Καλημερα.Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω οριο τους 10 χαρακτηρες να μπορει να εισαγει ενας χρηστης?εψαξα και μου εβγαλε ενa με ολοκληρο αντικειμενο.Yπαρχει καποιος ποιο απλος τροπος? επισης οταν γραφω textfield=new Textfield(10); τι σημαινει? γιατι ειχα καταλαβει βαζεις οριο 10 χαρακτηρες αλλα δεν ειναι αυτο μαλλον
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλημερα.Υπαρχει καποιος τροπος να βαλω οριο τους 10 χαρακτηρες να μπορει να εισαγει ενας χρηστης?εψαξα και μου εβγαλε ενa με ολοκληρο αντικειμενο.Yπαρχει καποιος ποιο απλος τροπος? επισης οταν γραφω textfield=new Textfield(10); τι σημαινει? γιατι ειχα καταλαβει βαζεις οριο 10 χαρακτηρες αλλα δεν ειναι αυτο μαλλον Μόνο με άλλο αντικείμενο γίνεται. Το TextField(10) σημαίνει αρχικό μέγεθος 10 χαρακτήρες.
vicky5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μόνο με άλλο αντικείμενο γίνεται. Το TextField(10) σημαίνει αρχικό μέγεθος 10 χαρακτήρες. ok ευχαριστω πολυ να εισαστε καλα και οι δυο για τη βοηθεια
Tsarkamparararam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μπορείς να βάλεις μέσα σε loop να σου το διαβάζει.... > String keimeno = "" ; for (int i=0; i<10; i++) { String s = UserInput.getString(); // μπορείς να το κάνεις με όποια μέθοδο εισαγωγής θές.... Εμένα με βολεύει με UserInput keimeno += s; }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.