Προς το περιεχόμενο

Τελική σύνθεση !! max 1200-1250 euro!

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Gongor Μετα το ειδα οτι εχεις βαλει και 800αρι αλλα καλυτερα να ξοδεψεις κατι παραπανω και να πας σε modular τροφοδοτικο...

@ FaRMaKhs δεν διαφωνω με αυτα που λες αλλα οσο καιρο θα κατσει και θα παιζει η 6950 αλλο τοσο θα κατσει και η 570 αλλα ειναι 50-80 ευρω διαφορα ουσιαστικα για το ιδιο πραγμα παντα σε αναλυση που μπορει να παιξει μια οθονη.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μελοντικα δε πας σε 2πλες καρτες δεν σου χρειαζεται

@Vas μη το λες,φιλαρακι ειχε μεχρι και την προηγουμενη βδομαδα gtx280 στο PC του και ηταν

απο τις πρωτες που ειχαν κυκλοφορησει στην Ελλαδα,αν δεν χαλαγε δεν θα την αλλαζε.

Γενικοτερα ειμαι της αποψης οτι οι καρτες μενουν περισσοτερο στα PC απ οσο

θελουν να τις αλλαζουμε :-) οποτε μια καλη αγορα δεν βγαινει σε κακο

Δημοσ.

Χμμμ σε διάστημα 7-8 μηνών μπορεί να πάρω και μια δεύτερη gpu ... Ξέρει κανείς τι παίζει με τα μεταφορικά του pixmania? Δηλαδή αν παραγγείλω 2-3 κομμάτια , και τα βάλουν σε ένα "δέμα" να μου βγουν λιγότερα. Τελικά z68 mobo οκ... αλλά ποια από τις 2? Έχω ένα θέμα με τις asrock αν και την έβαλα ως επιλογή διότι κερδίζω 30 euro. Τι προτείνετε?

Δημοσ.

Και εγω εχω την 9600GT που τοτε που την πηρα ηταν mid προς low range και παιζω ακομα crysis 2 (!) πιστευω οτι δεν αξιζει τα extra χρηματα για να παρεις κατι ιδιο σχεδον....τωρα σε super duper ouao κλπ κλπ αναλυσεις πας σε 6990 590 αλλα να εχεις 3 27αρια μονιτορ να πεις οτι τα εσκασες και παιζεις!

Σε μια οθονη τι διαφορα που θα καταλαβει οχι μονο ο gongor εσυ εγω ο οποιοσδηποτε που δεν κάθετε με τα 50 benchmark προγραμματα να δει που εχασε ενα frame ?

Χμμμ σε διάστημα 7-8 μηνών μπορεί να πάρω και μια δεύτερη gpu ... Ξέρει κανείς τι παίζει με τα μεταφορικά του pixmania? Δηλαδή αν παραγγείλω 2-3 κομμάτια , και τα βάλουν σε ένα "δέμα" να μου βγουν λιγότερα. Τελικά z68 mobo οκ... αλλά ποια από τις 2? Έχω ένα θέμα με τις asrock αν και την έβαλα ως επιλογή διότι κερδίζω 30 euro. Τι προτείνετε?

Αν ειναι να πας σε Z68 και σε δυο καρτες μονοδρομος πιστευω το ud5 αυτο που σου ειπα πριν ή τουλαχιστον αν δεν ξερω καποιο που να υποστιριζει και τις δυο PCI σε 16Χ

Δημοσ.

Βασικα κατι που ξεχασα να ρωτησω γιατι αγορες απο pix το θεμα εγγυησεων

δεν σε απασχολει καθολου?

Αν πας για διπλες καρτες εισαι κομπλε με το 800αρι ουτος η αλλος

ολα τα καινουργια Parts δεν ειναι ενεργοβορα..

Τελικα σε τι καρτα κατεληξες?

Η asrock ειναι αρκετα τιμια και εχει βγαλει πολυ καλα κομματια κατα καιρους

ειναι και θυγατρικη της asus αν δεν απατομαι

Δημοσ.

Αν αγοράσω την 570 π ανέφερα θα την πάρω από το pix... Κερδίζω αρκετά χρήματα και η υλοποίηση δεν υπάρχει και πουθενά αλλού.. Βέβαια βρήκα και την 6950 2gb 230 euro από έναν γνωστό μου! Σε δίλημμα αυτή την στιγμή !

Δημοσ.

Την μητρικη να προσεξεις λιγο αν ειναι να πας σε δευτερη καρτα....!Την asrock που εβαλες ξεχασε την γιατι εχει μονο μια PCI.

Δημοσ.

Θες συγκεκριμενα της Palit?

Aν ειναι για αγορα απο εξωτερικο εγω θα πηγαινα σε Evga δαγωτο και ασυζητητι

Επισης εχει δικιο ο @vas θα πρεπει να αποφασισεις απο τωρα για το αν θα πας σε 2πλες καρτες

για να ξερεις τη μητρικη θα επιλεξεις

Δημοσ.

Βασικά παίζω σε 1920χ1080 στη new samsung μου...(24 inches). Τώρα όσον αφορά την mobo κατέληξα στην asus. Gpu ακόμα ψάχνομαι, πολλή καλή η πρόταση thano

Δημοσ.

Ακους,εαν κανεις crossfire πας στην μητρικη που λεει ο VasPolys.βασικα και να μην κανεις τωρα και κανεις αργοτερα....

Και στην 24αρα την samsung που παιζεις παλι και οι 2 6870 ειναι υπερβολη.αλλα θα σου αντεξουν πολλα χρονια.βασικα εαν παρεις τις 6870 πρωτα παιζει να σου χαλασει η οθονη η καμια απο τις καρτες απο το να χρειαστεις αλλαγη σε gpu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...