Προς το περιεχόμενο

Μπάρα menu σε html

giannisosfp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας χρειάζομαι βοήθεια με το site μου. Θέλω η μπάρα του μενού να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη οριζόντια. Τι πρέπει να κάνω για αυτό;

Ορίστε μια εικόνα απο το site.

screenshot1py.png

Δημοσ.

Απλά να την ορίσεις width:100% ^_^

Δώσε ένα λινκ για την σελίδα ή βάλε εδώ των κώδικα,πως θέλεις να σε βοηθήσουμε αλλιώς;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Θέλω κατά κάποιο τρόπο να πιάνει από τις άκρες του λευκού, να είναι σαν συνέχεια του πορτοκαλί, αλλά δεν..

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Επεξεργασία: Τελικώς το βρήκα, αλλά αποφάσισα ότι έτσι είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Θέλω κατά κάποιο τρόπο να πιάνει από τις άκρες του λευκού, να είναι σαν συνέχεια του πορτοκαλί, αλλά δεν..

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Επεξεργασία: Τελικώς το βρήκα, αλλά αποφάσισα ότι έτσι είναι καλύτερο.

Για πες τι έκανες γιατί με ενδιαφέρει... να υποθέσω το όρισες όσα px είναι και το άσπρο ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Για πες τι έκανες γιατί με ενδιαφέρει... να υποθέσω το όρισες όσα px είναι και το άσπρο ή κάτι άλλο;

Ορίζεις μέγιστο width, παίζεις λίγο με τα paddings - margins και ορίζεις χρώμα στο υπόβαθρο (ή, ακόμα καλύτερα,φτιάχνεις ένα gradient background από κόκκινο σε πορτοκαλί)

@giannisosfp: διόρθωσε μία το "χρησιμοποιείται windows" σε "χρησιμοποιείτε" - επίσης ακούγεται πολύ πιο ωραίο το "η σελίδα μας" από το "η σελίδα μου"

Δημοσ.

Ορίζεις μέγιστο width, παίζεις λίγο με τα paddings - margins και ορίζεις χρώμα στο υπόβαθρο (ή, ακόμα καλύτερα,φτιάχνεις ένα gradient background από κόκκινο σε πορτοκαλί)

@giannisosfp: διόρθωσε μία το "χρησιμοποιείται windows" σε "χρησιμοποιείτε" - επίσης ακούγεται πολύ πιο ωραίο το "η σελίδα μας" από το "η σελίδα μου"

όκι

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις διορθώσεις. Και συγνώμη που σας βγάζω τα μάτια! Ναι είναι λίγο εγωιστικό, αλλά είμαι μόνος τι να κάνω; :P...

Έχει το paddings 20px χώρο. Τo width της μπάρας το έχω στο 100% και πιάνει σχεδόν ολόκληρο το μέρος.

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάζει το stylesheet ανάλογα με το λειτουργικό και τον browser γιατί σε InternetΕxplorer που είδα είναι χάλια, δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.

Επεξεργασία: Τώρα είναι έτσι:

post-214446-0-00461000-1308064798_thumb.png

Δημοσ.

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάζει το stylesheet ανάλογα με το λειτουργικό και τον browser γιατί σε InternetΕxplorer που είδα είναι χάλια, δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.

Αν περάσει το markup validation δε θα έχεις πρόβλημα σε κανέναν browser. Κάνε copy-paste τον κώδικά σου εδώ και διόρθωσε ό,τι λάθος σου βγάλει

Δημοσ.

Ένα τρίκ για μικρές παραλλαγές στον ΙΕ είναι να βάζεις τα στύλ σου με ένα ! μπροστά. πχ.

margin-bottom:10px; /*Για φυσιολογικούς browser*/

!margin-bottom:20px; /*IE μόνο*/

ΔΕΝ το συνιστώ όμως, είναι πολύ μπακαλίστικο. Ο σωστός τρόπος είναι να φορτώνεις διαφορετικό CSS προγραμματιστικά ανάλογα με τον browser.

Τώρα είναι ΟΚ το μενού, δουλεύει σωστά;

Δημοσ.

Ναι ναι τώρα το μενού δουλεύει μια χαρά.

Όταν με το καλό μάθω προγραμματισμό και όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνω(ελπίζω δηλαδή).

Μικρός είμαι ακόμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...