kyrko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Παιδια καλησπερα.Εχω μια απορια σχετικα με εναν ιο.Την ειχα πατησει μια φορα παλαιοτερα αλλα δεν πολυασχοληθηκα.Εκανα format και ολα τελειωσαν καλα.Παρολα αυτα ξανασυναντησα τον ιο σε αλλον υπολογιστη(συγγενη) και η αληθεια ειναι οτι προσπαθουμε να αποφυγουμε το format. Ο ιος λοιπον ειναι αυτος ο οποιος καθυστερει τον υπολογιστη αλλα χαρακτηριστικο του ειναι οτι ανοιγωντας για παραδειγμα τον φακελο τα εγγραφα μου υπαρχει μεσα ενας φακελος με το ιδιο ονομα.Αν ανοιξεις τη μουσικη μου υπαρχει επισης ενας φακελος με το ονομα η μουσικη μου.Πιστευω οτι ειναι γνωριμος ο ιος αυτος αλλα δεν εχω μαθει να τον αντιμετωπιζω. Οποτε το ερωτημα μου ειναι εαν υπαρχει καποιο προγραμμα να τον σκοτωνει(προσπαθησα με kaspersky αλλα δεν εκανε κατι) η καποια αλλη διαδικασια την οποια μπορει καποιος να μου δειξει τα βηματα. Οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν χρησιμη.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν και είσαι λίγο γενικός δοκίμασε μία σε safe mode με αυτό http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free
kyrko Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια.Να εισαι καλα Υ.Γ. Τι θα ηθελες συγκεκριμενα να μαθεις?Δεν μπορω να βρω την ονομασια του.(αν αυτο εννοεις),ουτε εχω εντωπισει τι αλλο κανει αυτος ο ιος. Το μονο επιπλεον π μπορω να αναφερω ειναι οτι οταν μπαινεις στον φακελο πχ αβγ και βλεπεις κ εκει εναν φακελο αβγ,οταν πατησεις διπλο κλικ (στον κλωνο δλδ) σε πεταει στα εγγραφα μου.Τωρα εαν σβησεις τον κλωνο μετα απο κανα 2 λεπτα ξαναεμφανιζεται.Δν ξερω αν αυτα τα χαρακτηριστικα σου θυμιζουν κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.