Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το Android Market

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... μπαίνω στο Androit Market και όταν πάω να κατεβάσω ένα δωρεάν πρόγραμμα (Skype) μου λέει ''Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό'' τι γίνεται???

Δημοσ.

Αντί για εξυπνάδες, θα μπορούσες απλά να ενημερώσεις με ένα report τους mods για να το μετακινήσουν εκεί που πρέπει.

Δημοσ.

Καλησπέρα... μπαίνω στο Androit Market και όταν πάω να κατεβάσω ένα δωρεάν πρόγραμμα (Skype) μου λέει ''Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό'' τι γίνεται???

Προφανώς εννοείς μπαίνεις από το Pc στη σελίδα του μάρκετ έτσι; Εχεις κάνει Log in στον browser Με το Gmail που έχεις δηλώσει στο κινητό σου;

Δημοσ.

μου είπαν πως το tablet φταίει γιατί δεν είναι δηλωμένο στην google και δεν μπορεί να το αναγνωρίσει εγώ για το skype ενδιαφέρομε

Δημοσ.

μου είπαν πως το tablet φταίει γιατί δεν είναι δηλωμένο στην google και δεν μπορεί να το αναγνωρίσει εγώ για το skype ενδιαφέρομε

Αμα δεν ειναι δηλωμενο το κινητακι σ δεν πιστευω να μπορεις να κατεβασεις Skype και αλλες εφαρμογεσ

Δημοσ.

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Samsung Galaxy Ace. Πως γίνεται να δηλώσεις το κινητό στο gmail ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...