Προς το περιεχόμενο

Free προγραμμα για μουσικη

deantoni_21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερας σας....

Θα ηθελα να σας ρωτησω ποιο προγραμμα μπορω να κατεβασω για να κατεβαζω μουσικη απο το youtube free..?

Εχω το wondershare αλλα εχω το trial....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερας σας....

Θα ηθελα να σας ρωτησω ποιο προγραμμα μπορω να κατεβασω για να κατεβαζω μουσικη απο το youtube free..?

Εχω το wondershare αλλα εχω το trial....

Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις πρόγραμμα. Έχει add on ο Safari και μπορείς να κατεβάζεις επιτόπου από την σελίδα (βγάζει ένα κουμπάκι "Download Video").

Το add on λέγεται "Youtube video downloader" (Α! Δεν λέγεται add on, αλλά Extension :P )

Δεν είναι ανάγκη να κατεβάσεις πρόγραμμα. Έχει add on ο Safari και μπορείς να κατεβάζεις επιτόπου από την σελίδα (βγάζει ένα κουμπάκι "Download Video").

Το add on λέγεται "Youtube video downloader" (Α! Δεν λέγεται add on, αλλά Extension :P )

που στο καλο ειναι αυτο και δεν μπορω να το βρω :fear:

εγω επιδη δεν τα μπορω τα add on και θελω τα κομματια να ειναι σε mp3 και οχι σε flv εχω το "clibgrab" οπου κάνει καταπλικτικη δουλεια και υπαρχει και για τα windows.

Μπορεις να το κατεβάσεις απο εδώ

Είναι εδώ.

ευχαριστω φιλε μου!!!!! :rolleyes:

εγω επιδη δεν τα μπορω τα add on και θελω τα κομματια να ειναι σε mp3 και οχι σε flv εχω το "clibgrab" οπου κάνει καταπλικτικη δουλεια και υπαρχει και για τα windows.

Μπορεις να το κατεβάσεις απο εδώ

πολυ καλο και αυτο!!!! :rolleyes:

Εγώ θα πρότεινα το http://offliberty.com/ που σου κατεβάζει είτε το βίντεο είτε το mp3 από ότι σελίδα του δώσεις (το έχω δοκιμάσει μόνο σε yt)

Είναι προφανώς free, απίστευτα γρήγορο και κατεβάζει τα mp3 σε 128kbps που είναι νομίζω το όριο καλής ποιότητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...