Προς το περιεχόμενο

νεο pc μεχρι 450

props

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειναι καλύτερα να αγορασεις ενα ετοιμο υπολογιστη , οπως ο Dell Precision T1500 της karmen1983 ?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια ειναι καλύτερα να αγορασεις ενα ετοιμο υπολογιστη , οπως ο Dell Precision T1500 της karmen1983 ?

Ο

Χ

Ι

και είμαι κάθετη

Δημοσ.

Λοιπόν δές και αυτό..με την μόνη διαφορά ότι έχει 4 slot για ram σε περίπτωση μελλοντικής επέκτασης μνήμης..

post-214348-0-96073200-1307991775_thumb.png

Δημοσ.

Καρμεν εχεις ευκερια να δοσεις τον dell αντι να τον πεταξεις απο το παραθυρο :devil:

Κοιτά να μιλήσω ειλικρινά. Μια χαρά τέρας είναι ΑΛΛΑ με όλες τις μοντιες της μαμάς dell δεν μπορώ να επέμβω και ξέρεις ότι με τσατίζει αυτό.

Αν ρωτήσει ο props Και γιατί τον πήρες... Η απάντηση είναι ότι δεν τον αγόρασα άρα δεν βγάζω άχνα...

Αν ήτανε να αγοράσω δεν θα έπαιρνα αυτό το pc όπως είναι. Δείχνει τα δόντια του σε άλλες δουλειές από αυτό που εγώ θέλω τώρα

Δημοσ.

Το ξέρω βρε πλακιτσα κάνω .

Πολύ καλή και η πρόταση του Μάνου .Όποια και να διαλέξεις θα είσαι ικανοποιημένος

Το ξέρω ότι ξέρεις... Είναι σα να το έχεις το συγκεκριμένο Pc Με τόσα που έχεις ακούσει. Απλά τα είπα για τον props.

propssssssssssssssssssss αν ενδιαφέρεσαι τον πουλάω :D

Δημοσ.

Εχω αρχίσει να εκπλήσομαι με το πόσα λίγα (σχετικά) χρήματα, μπορείς να φτιάξεις ένα αξιοπρεπέστατο εώς αρκετά δυνατό σύστημα απο το vision...

Δημοσ.

karmen1983 τη δεν σου αρεσει στον υπολογιστη σου ?

Οτι δεν είναι φτιαγμένος για την δουλειά που τον θέλω.

Οτι δεν μπορώ να βγάλω την ψύχτρα που έχει και να του βάλω μία άλλη η οποία να πρέπει και να χωράει.

Οτι για να βγάλω την μητρική ήθελα τρυπάνι.

Θες και άλλα;

Δημοσ.

ακομα και τοσο φτηνος ο 955 παραμενει τρελλο overkill για χρηση μονο ιντερνετ :rolleyes:

Nαι αλλα επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη ας έχει τον 955 που θα του κάνει και δουλειά με πιό απαιτητικές εφαρμογές..

Και στο μέλλον αν δεί ότι θέλει να κάνει και gaming κοτσάρει και μία 5770 και είναι κομπλέ!

Δημοσ.

πως το βλεπετε ? κατι θελει αλλαγή ?

Γιατι εβαλες εξτρα καρτα γραφικων ?

Δεν χρειαζεται ...

και περνας το οριο χρηματων που εθεσες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...