Προς το περιεχόμενο

Network limiter

ARXOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο οποιο θα μπορώ π.χ. να βάλω όριο κατεβάσματος στους υπόλοιπους υπολογιστές του δικτύου;;;

Μιλάω ως administrator και όχι ως εξυπνάκιας ώστε να "παίρνω" εγώ όλη την ταχύτητα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αρκετα ρουτερ μπορουν να κανουν traffic shaping μεσα απο το interface τους. Ισως το δικο σου να ειναι ενα απο αυτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.

Το netlimiter το γνωρίζω ήδη άλλα ειναι αδύνατον να εγκατασταθεί σε όλους τους υπολογιστές του δικτύου άσε που δεν έχει νόημα γιατι ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει όποια αλλαγή θέλει μόνος του.

Όσο για το traffic shaping δεν μπορώ να το βρώ στο ρουτερ μου ή απλά δεν έχει αυτη τη δυνατότητα. Έχω το wag354g της linksys, αν έχει κάποιος το ίδιο ή ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ βοήθεια.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Επειδη ειμαι κατοχος ενος linksys wag200 που εχει παρομοιο interface με το δικο σου, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν γινεται μεσα απο το interface του ρουτερ. :(

Δημοσ.

Και εγω έψαχνα μια τέτοια λύση ωστε να βλέπω το traffic του δικτύου μου απο τους άλλους χρήστες. Δυστηχώς όλες οι λύσεις που υπάρχουν είναι ή να εγκαταστήσεις ενα πρόγραμμα στα υπόλοιπα pc ή να μπει κάποιο pc ενδιάμεσα στο switch και στους χρήστες ή στο router ωστε να μετράει αυτό την κίνηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...