Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για εγγραφη video απο web camera

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη θέση σου, θα δοκίμαζα προσωρινά να τα απεγκαταστήσω, για να αποκλείσω εντελώς την πιθανότητα να φταίνε αυτά.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στη θέση σου, θα δοκίμαζα προσωρινά να τα απεγκαταστήσω, για να αποκλείσω εντελώς την πιθανότητα να φταίνε αυτά.

θα το δοκιμασω αυριο γιατι ειδικα το pinnacle 11 θελει πανω απο μιασωρο για εγκατασταση αλλα θα το κανω.

Δημοσ.

Αν έχεις ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί την κάμερα δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε άλλο.

Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν απάντησες αν έχεις ανοιχτό το msn.

Κλείσε και msn και skype (αποσύνδεση και έξοδος) και μετά δοκίμασε να κάνεις εγγραφή. Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπορείς να γράψεις γιατί κάποιο άλλο πρόγραμμα την έχει δεσμεύσει.

Δημοσ.

Καταφερα και δουλεψει η web camera με το προγραμμα που εχει η ενσωματωμενη web camera της οθονης μου (η οποια ομως δεν εχει μικροφωνο) και ειναι το Bisoncap και εχω την εκδοση 1.25.

Το "προβλημα" ειναι οτι πρεπει απο την καρτελα καταγραφη να επιλεγω παντα το "καταγραφη ηχου" χωρις να μπορω να αποθηκευσω την ρυθμιση.

Επισης φτιαχνει τεραστια αρχεια τυπου Microsoft avi χωρις να μπορω να επιλεγξω αλλο τυπο. Για 10 δευτρολεπτα εγγαρφη εφταξε αρχειο 65ΜΒ.Μετα με το format factory το εκανα 2,5ΜΒ.

Βλεπω απο google οτι υπαρχουν νεοτερες εκδοσεις και ειναι free αλλα δεν μπορεσα να κατεβασω καποια...

Ευχαριστω για καθε βοηθεια.

Δημοσ.

Για δοκίμασε και με το VirtualDub (δωρεάν).

Μενού File->Capture AVI και μετά Device->(επέλεξε την κάμερα), στην συνέχεια Audio->Μικρόφωνο και τέλος Video->Compression->(επέλεξε κάτι άλλο εκτός από No Compression). Αν δεν έχεις codecs εγκατέστησε xvid.

Μπορείς να επιλέξεις Video->Previes ή overlay και Audio->Volume Meter για να βλέπεις τι περνάει.

Δημοσ.

Να γιατί έχεις πρόβλημα με όλες της webcam έχεις ήδη μία περασμένη, άποψή μου αφαίρεσε την πρώτα μέσα από την προσαφαίρεση προγραμμάτων αλλά και μέσα από την διαχείριση συσκευών (με δεξί κλικ και κατάργηση.

Μετά θα μπορείς να δουλεύεις το πρόγραμμα που είχε η κάμερα(θεού θέλοντος).

Δημοσ.

Να γιατί έχεις πρόβλημα με όλες της webcam έχεις ήδη μία περασμένη, άποψή μου αφαίρεσε την πρώτα μέσα από την προσαφαίρεση προγραμμάτων αλλά και μέσα από την διαχείριση συσκευών (με δεξί κλικ και κατάργηση.

Μετά θα μπορείς να δουλεύεις το πρόγραμμα που είχε η κάμερα(θεού θέλοντος).

Δεν ειναι ετσι.Την ενσωματωμενη στην οθονη καμερα χθες την περασα.Πριν με την μια της microsoft ειχα το ιδιο προβλημα.Μονο με μια logitech δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.

Το οτι θα εκανα format για μια καμερα δεν το περιμενα...Δουλεψε αμμεσως η HD3000 της microsoft μεχρι...να βαλω το pinnacle studio !!!!

Τοτε ξανααρχισε το ιδιο προβλημα.

Ευτυχως αυτη τη φορα με απεγκατασταση του προγραμματος με τον Your unistaller 2011 δουλεψε και παλι.

Τουλαχιστον ξερω τι φατιει αν και δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Μάλλον το pinnacle μπερδεύει τα settings της κάμερας.

Μήπως με την εγκατάσταση μπαίνει καμια αηδία που να τρέχει στο background και να δεσμεύει την κάμερα;

Κάνε ξανά εγκατάσταση το pinnacle, τρέξτο και κλείσε το.

Κατέβασε και τρέξε το Hjackthis. Κάνε scan και σώσε το Log. Κάνε copy-paste τις πληροφορίες σε ένα μήνυμα να δούμε τι γίνεται.

Ή άνοιξε την διαχείριση εργασιών και κλείσε ότι έχει σχέση με το pinnacle.

Δημοσ.

Μάλλον το pinnacle μπερδεύει τα settings της κάμερας.

Μήπως με την εγκατάσταση μπαίνει καμια αηδία που να τρέχει στο background και να δεσμεύει την κάμερα;

Κάνε ξανά εγκατάσταση το pinnacle, τρέξτο και κλείσε το.

Κατέβασε και τρέξε το Hjackthis. Κάνε scan και σώσε το Log. Κάνε copy-paste τις πληροφορίες σε ένα μήνυμα να δούμε τι γίνεται.

Ή άνοιξε την διαχείριση εργασιών και κλείσε ότι έχει σχέση με το pinnacle.

Ευχαριστω.Πριν παρω ανα δυο ghost δεν κανω τιποτααααααααα !!!!!Πολυ με ταλαιπωρησε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...