Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για εγγραφη video απο web camera

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα πήγες να κάνεις εγγραφή; Με το hypercam που πρότεινα π.χ. στην καρτέλα sound μπορείς να επιλέξεις από που να πάρει ήχο θα διάλεγες το LifeCam Vx-5000 και θα έγραφε των ήχο,άντε να έπρεπε να των δυναμώσεις και λίγο, εγώ μπερδεύτηκα και σου έλεγα για το αν θες να κάνεις καταγραφή το desktop με ήχο από το σύστημα ο,τι νάνε δηλαδή.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ούτε από αυτήν τρέχουν τα προγράμματα της;

Πες μας με ποιο πρόγραμμα θες να καταγράφεις να βρούμε ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αφαίρεσε ότι έχεις βάλει από προγράμματα για κάμερες.

Πήγαινε και στην διαχείριση συσκευών στον πίνακα ελέγχου και διέγραψε ότι έχει σχέση με τις webcams.

Προσπάθησε να ξανακάνεις εγκατάσταση μόνο την κάμερα που έχεις. Κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος μπορεί να σου επιτρέπει να επιλέξεις από που θα κάνει καταγραφή ήχου και βίντεο.

Στο post #12 σε ρώτησα για skype και msn και είπες ότι δεν έχεις skype. MSN Messenger έχεις; Εκεί δουλεύει; Αν έχεις κλείστο να δεις αν δουλεύει η κάμερα με το πρόγραμμα της. Κάποιο άλλο πρόγραμμα δοκίμασες (από αυτά του #12 post);

Δημοσ.

Ευχαριστω.θα δοκιμασω πιο μετα απο το σπιτι.Την εφερα σημερα στη δουλεια στο pc που γραφω τωρα και δουλεψε με την μια.Το οτι εχω εσωτερικη καρτα tv μηπως εχει σημασια ?

Δημοσ.

Τωρα παρατησρησα στο σπιτι που ηρθα οτι στην καρτελλα εγγραφη δεν εχει συσκευη Ψηφιακος ηχος οπως εχει το pc στη δουλεια ...

Λετε να φταιει αυτο ??? Αν ναι απο που διορθωνεται ???

post-40980-0-66998000-1308833432_thumb.jpg

post-40980-0-14971100-1308833442_thumb.png

Δημοσ.

Όχι, δεν φταίει αυτό και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις.

Απλά, το pc στην δουλειά έχει s/pdif έξοδο (οπτική ίνα) στην κάρτα ήχου ενώ το δικό σου δεν έχει.

feature_1.jpg

Δημοσ.

Μαλιστα.....Εχω φαει κολληματα με τα windows αλλα σαν αυτο δεν θυμαμαι....Ακομα και σε pc με P4 δουλεψε μια χαρα και στο δικο μου με 4πυρηνο επεξεργαστη τιποτα.

Δημοσ.

Δοκιμασα πριν λιγο την καμερα με την κορη μου με skype και δουλεψε αψογα......

Την ακουγα και την εβελαπα μια χαρα.Το ιδιο κι εκεινη.

Γιατι η ατιμη δεν γραφει video ????

Δημοσ.

Οχι...Μονο capture κανει....

Οταν παω να τραβηξω ηχο ή video λεει οτι

Σου βγάζει αυτό το pannel στα δεξιά με της ρυθμίσεις;

Διάλεξες την σωστή cam;

Έβαλες το microphone volume σε μια σχετικά υψηλή θέση;

Microsoft_Lifecam_Cinema_Webcam_Software.jpg

Δημοσ.

Σου βγάζει αυτό το pannel στα δεξιά με της ρυθμίσεις;

Διάλεξες την σωστή cam;

Έβαλες το microphone volume σε μια σχετικά υψηλή θέση;

Microsoft_Lifecam_Cinema_Webcam_Software.jpg

Έχεις μήπως στο σύστημά σου εγκατεστημένο κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται εδώ: http://support.microsoft.com/kb/953692 στην ενότητα Symptoms...;

Απο τα προγραμματα εχω το

Nero

Λογισμικό Pinnacle System's Studio 11

Το nero το εχω και σε pc που δουλευει

Οι ρυθμισεις της καμερας ειναι σωστες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...