TheELF Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Με ποιο πρόγραμμα πήγες να κάνεις εγγραφή; Με το hypercam που πρότεινα π.χ. στην καρτέλα sound μπορείς να επιλέξεις από που να πάρει ήχο θα διάλεγες το LifeCam Vx-5000 και θα έγραφε των ήχο,άντε να έπρεπε να των δυναμώσεις και λίγο, εγώ μπερδεύτηκα και σου έλεγα για το αν θες να κάνεις καταγραφή το desktop με ήχο από το σύστημα ο,τι νάνε δηλαδή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πηρα μια αλλη καμερα και εχω το ιδιο προβλημα φιλοι μου...Βοηθεια σας παρακαλω.
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Τι ούτε από αυτήν τρέχουν τα προγράμματα της; Πες μας με ποιο πρόγραμμα θες να καταγράφεις να βρούμε ρυθμίσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δοκιμασα με το δικο της προγραμμα.....Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δοκιμασα με το δικο της προγραμμα.....Ευχαριστω. Έγραψε κανονικά δηλαδή με ήχο και όλα;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Έγραψε κανονικά δηλαδή με ήχο και όλα;; Οχι...Μονο capture κανει.... Οταν παω να τραβηξω ηχο ή video λεει οτι
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αφαίρεσε ότι έχεις βάλει από προγράμματα για κάμερες. Πήγαινε και στην διαχείριση συσκευών στον πίνακα ελέγχου και διέγραψε ότι έχει σχέση με τις webcams. Προσπάθησε να ξανακάνεις εγκατάσταση μόνο την κάμερα που έχεις. Κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος μπορεί να σου επιτρέπει να επιλέξεις από που θα κάνει καταγραφή ήχου και βίντεο. Στο post #12 σε ρώτησα για skype και msn και είπες ότι δεν έχεις skype. MSN Messenger έχεις; Εκεί δουλεύει; Αν έχεις κλείστο να δεις αν δουλεύει η κάμερα με το πρόγραμμα της. Κάποιο άλλο πρόγραμμα δοκίμασες (από αυτά του #12 post);
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω.θα δοκιμασω πιο μετα απο το σπιτι.Την εφερα σημερα στη δουλεια στο pc που γραφω τωρα και δουλεψε με την μια.Το οτι εχω εσωτερικη καρτα tv μηπως εχει σημασια ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τωρα παρατησρησα στο σπιτι που ηρθα οτι στην καρτελλα εγγραφη δεν εχει συσκευη Ψηφιακος ηχος οπως εχει το pc στη δουλεια ... Λετε να φταιει αυτο ??? Αν ναι απο που διορθωνεται ???
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Όχι, δεν φταίει αυτό και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις. Απλά, το pc στην δουλειά έχει s/pdif έξοδο (οπτική ίνα) στην κάρτα ήχου ενώ το δικό σου δεν έχει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μαλιστα.....Εχω φαει κολληματα με τα windows αλλα σαν αυτο δεν θυμαμαι....Ακομα και σε pc με P4 δουλεψε μια χαρα και στο δικο μου με 4πυρηνο επεξεργαστη τιποτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δοκιμασα πριν λιγο την καμερα με την κορη μου με skype και δουλεψε αψογα...... Την ακουγα και την εβελαπα μια χαρα.Το ιδιο κι εκεινη. Γιατι η ατιμη δεν γραφει video ????
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οχι...Μονο capture κανει.... Οταν παω να τραβηξω ηχο ή video λεει οτι Σου βγάζει αυτό το pannel στα δεξιά με της ρυθμίσεις; Διάλεξες την σωστή cam; Έβαλες το microphone volume σε μια σχετικά υψηλή θέση;
parsifal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Έχεις μήπως στο σύστημά σου εγκατεστημένο κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται εδώ: http://support.microsoft.com/kb/953692 στην ενότητα Symptoms...;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Σου βγάζει αυτό το pannel στα δεξιά με της ρυθμίσεις; Διάλεξες την σωστή cam; Έβαλες το microphone volume σε μια σχετικά υψηλή θέση; Έχεις μήπως στο σύστημά σου εγκατεστημένο κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται εδώ: http://support.microsoft.com/kb/953692 στην ενότητα Symptoms...; Απο τα προγραμματα εχω το Nero Λογισμικό Pinnacle System's Studio 11 Το nero το εχω και σε pc που δουλευει Οι ρυθμισεις της καμερας ειναι σωστες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.