KOSTAS@ant Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ενω ποτε δεν ειχα προβλημα με την αναπαραγωγη ελληνικων υποτιτλων απο το VLC,μετα απο ενα format που εκανα στον Υπολογιστη μου, το εν λογω προγραμμα ποτε δεν καταφερε να ξαναδιαβασει ελληνικους υποτιτλους. Εχω κανει 2-3 φορες uninstall και εκ νεου install στο VLC αλλα τζιφος! Μήπως πρεπει να παρω καμια παλιοτερη εκδοσή του? Και αν ναι, ποια...? Vista εχω, home premium
KOSTAS@ant Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 σβηστο και διαβασε την υπογραφη μου Το θεμα ειναι: Παιζει τα παντα-οπως το vlc? Γιατι περα απο την ποιοτητα, με ενδιαφερει και η ποσοτητα. (δηλ να μην ειναι "εκλεκτικο" στο τι θα παιξει, οπως το media player)
shodan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μην το σβησεις. Απλά δοκίμασε να πας, εργαλεία > προτιμήσεις > υπότιτλοι > προεπιλεγμενη κωδικοποίηση > ελληνική (iso 8859-7) Πατάς αποθήκευση, κλεινεις το προγράμμα και το ξανά ανοίγεις. Sent from my iPhone4 using Tapatalk
KOSTAS@ant Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μην το σβησεις. Απλά δοκίμασε να πας, εργαλεία > προτιμήσεις > υπότιτλοι > προεπιλεγμενη κωδικοποίηση > ελληνική (iso 8859-7) Πατάς αποθήκευση, κλεινεις το προγράμμα και το ξανά ανοίγεις. Sent from my iPhone4 using Tapatalk ΜΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! Σωστος!!!!!!!
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το θεμα ειναι: Παιζει τα παντα-οπως το vlc? Γιατι περα απο την ποιοτητα, με ενδιαφερει και η ποσοτητα. (δηλ να μην ειναι "εκλεκτικο" στο τι θα παιξει, οπως το media player) παιζει τα παντα. δοκιμασε το παντως.ειδικα αν παιζεις ταινιες HD
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 +1 στο MPC-HC Παίζει τα πάντα και το dxva δουλεύει εδώ και πολύ καιρό ενώ στο vlc είναι experimental.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.