Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Αsus wl-330ge & Νetfaster Wlan

ipal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ας προσπαθησω να βαλω ενα χερακι και εγω.

α.ας πουμε οτι το adsl router εχει ip 192.168.2.1.το σεταρεις κανονικα χωρις να πειραξεις dhcp χωρις να πειραξεις τιποτα.κανε τα port forward σου κανονικα και δες οτι παιζει και οτι εισαι οκ.

αφου τελειωσεις με αυτο παμε στο asus.λογικα σε αυτο δωσε μια ip 192.168.2.240 πχ subnet 255.255.255.0 και gateway την 192.168.2.1 .στο repeater Mode σε ολα τα ρουτερ που εχω δει απλα σου ζηταει να πεις ποιο ssid θες να πιασει και σου ζηταει και το wireless κωδικο που εχει.μετα απλα αναμεταδιδει το σημα και σου δινει απο τον dhcp του ρουτερ οχι απο dhcp toy asus.

για αρχη σεταρε το ρουτερ σου κανονικα με τα port forward και οτι μπαινει ιντερνετ.αλλαξε την Lan ip στο asus.το δικτυο αστο ξεκλειδωτο για αρχη.πχ το adsl router ονομασε το px poulinos kai Μετα βαλε το asus na ψαξει να το βρει και να συνδεθει.εφοσον σου πει οτι ειναι οκ δοκιμασε να πας κοντα στο asus και να συνδεθεις.θα πρεπει να παρεις κανονικα Ip απο τον dhcp του ρουτερ διαμεσω του repeater.το repeater στην πραξη θα πρεπει να ειναι αορατο σαν να μην υπηρχε.απλα για αρχη δοκιμασε ξεκλειδωτο.αμα παιξει και ειναι ολα οκ με τον dhcp μετα δοκιμαζουμε τα αλλα για κλειδωμα κτλ.δωσε ιδιο ssid για repeat και ιδιο καναλι για αρχη.

στα Port forward δεν πειραζεις τιποτα.θα πρεπει να παιξουν οκ σαν να μην ειχες τον repeater.

Δημοσ.

Έχω ένα μικρό προβληματάκι... κατανόησης, μάλλον.

Το θέμα σου είναι το πως θα κάνεις το wl-330ge να δουλέψει σαν repeater ή πως να κάνεις port forwarding;

repeater! το port forwarding δεν εχει καμμια σχεση. υπηρχαν στο router για torrent απο πριν.

τωρα εγινε & hard reset στ router & δεν υφιστανται καν.

dhcp του ρουτερ διαμεσω του repeater.το repeater στην πραξη θα πρεπει να ειναι αορατο σαν να μην υπηρχε.απλα για αρχη δοκιμασε ξεκλειδωτο.αμα παιξει και ειναι ολα οκ με τον dhcp μετα δοκιμαζουμε τα αλλα για κλειδωμα κτλ.δωσε ιδιο ssid για repeat και ιδιο καναλι για αρχη.

-θα πρεπει να ειναι αορατο

Το wdtv & s60 Νοκια τα βλεπουν & τα 2. ολα τα αλλα client oxi.

στο dhcp του router ειναι το 8εμα για μενα. το web interface του asus δειχνει connect αλλα δεν παιρνει IP

απο μονο του, μονο αν τις δινω εγω απο http://screenshots.portforward.com/Intracom/NetFasteR_WLAN/LAN_DHCP_Binding.htm

σε Open το asus παιρνει ΙP, το ειπα & στην αρχη.

οταν μπει WAP τπτ.

καπου ειδα οτι καποιο firmware του asus ειχε προβλημα(στο AP mode δεν εκλεινε τον DHCP).

καποιο παρομοιο bug υπαρχει Η' το router εχει καποιο security (αν & τα εχω ολα οff τα security).

ξερεις εδω τι βαζω http://screenshots.portforward.com/Intracom/NetFasteR_WLAN/MAC_Filter.htm ?

εννοω ποια μπαινει πρωτη κλπ

εγω λεω προτεινετε καποιο φτηνο AP H' & router(b/g/n) γιατι μαυτα τα 2 σετ δεν βγαινει ακρη.

Δημοσ.

στης Hol δεν βαζεις τιποτα στο dhcp.δεν πειραζεις κατι.ουτε dhcp relay ουτε τιποτε αλλο.τον αφηνεις κανονικα τον dhcp.επισης αν εχουν το ιδιο ssid τα διο δικτυα πρεπει να βλεπεις ενα ssid.εγω ειχα κανει wds και εβαλα 2 ssid επιτηδες για αυτο εβλεπα δυο.ουτε Mac filtering βαζεις κατι.disable.στης Hol δεν πειραζεις τιποταααααα.δες και για firmware Στης asus.

Δημοσ.

στης Hol δεν βαζεις τιποτα στο dhcp.δεν πειραζεις κατι.ουτε dhcp relay ουτε τιποτε αλλο.τον αφηνεις κανονικα τον dhcp.

χωρις το relay δε δινει τπτ = 169.254...

αυτο ειναι & το αρχικο πρβλ

Δημοσ.

βρε λες να μη το ειδα? το βρηκα με 30ε γιαυτο ρωταο.

εφοσον το asus συνδεεται & το HOL router δε δινει IP...

Δημοσ.

απο την αλλη μου φαινεται παραξενο να φταιει το ρουτερ διοτι δεν θα σου δινε και ip οταν συνδεεσαι απευθειας πανω του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...