KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδες...ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω ενα pc και του εχω επανω τα windows 7 home premium x64. εδω και παααααρα πολυ καιρο..θελω να δοκιμασω το MacOS...αλλα αποτι εχω ακουσει..δεν γινεται να τα εγκαταστησω..μπορω να μαθω το γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γιατι χρειαζεσαι και εναν καταλληλο συνδιασμο Hardware που να τα υποστηριζει εκδοσεις υπαρχουν που μπορεις να δοκιμασεις στο PC σου MacOS google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αντι για Macintosh βαλε Hackintosh και αν δεν ξερεις τι ειναι τα hackintos γκουγκλαρε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ξερω τι ειναι το hackintosh απλω φοβομαι μην μου βγει μουφα...:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ξερω τι ειναι το hackintosh απλω φοβομαι μην μου βγει μουφα...:/ τα hackintosh ειναι τα αυθεντικα mac που απλα υποστηριζουν και κατι μπιχλιμπιδια παραπανω... κανενα προβλημα δε θα 'χεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 τα hackintosh ειναι τα αυθεντικα mac που απλα υποστηριζουν και κατι μπιχλιμπιδια παραπανω... κανενα προβλημα δε θα 'χεις. μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ να τα βρω η απαγορευεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ να τα βρω η απαγορευεται? θα σου στειλω με πμ περιμενε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 θα σου στειλω με πμ περιμενε... μηπως γινεται να μου στειλεις και εμενα pm παρακαλω ? δεν μπορω να βρω καπου την λιστα με το συμβατο hardware αλλα και απο που να το κατεβασω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.