VeRDe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μου χάρισε φιλαράκι μια τέτοια τιμονιέρα καθώς δεν την χρησιμοποίησε ποτέ. Όταν λέω ποτέ το εννοώ! Ούτε μια φορά. Την έβαλα λοιπόν να παίξω και έχω το εξής πρόβλημα. Εξ αρχής το φρένο και το γκάζι ήταν λες και τα πατούσες από λίγο και αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους (πατάς παραπάνω γκάζι μειώνεται το φρένο. Σαν να είναι σε κοινό "άξονα". Επειδή άφηνα το γκάζι και το αυτοκίνητο φρέναρε είπα να το ρυθμίσω μέσα από το παιχνίδι. Αφού το ρύθμισα μέσα από τα settings του Forza 3 (με αποτέλεσμα να λειτουργεί στο 10% του φάσματος της διαδρομής τους και το ένα και το άλλο) ξαφνικά το γκάζι έστρωσε σε μεγάλο βαθμό. σχεδόν τελείως. Το φρένο εξακολουθεί να χρειάζεται καλιμπράρισμα ώστε να μην πατιέται από...μόνο του και χαιδεύοντας το φτάνει στο 100% (είτε το πατας λίγο είτε πολύ έχει τερματίσει). Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Το καλώδιο RJ-11 (που συνδέεται η τιμονιέρα με τα πετάλ είναι καινούριο...
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν πιστευω να σε βοηθισω και πολυ αλλα: Εχω μαι τιμονιερα Thrastmaster(η καπως ετσι) που ειναι και για Pc και για ps2.... Μου εκανε τα ιδια με εσενα Εχει ενα κουμπι που οταν το πατας αλαζει χρωμα το λαμπακι και ολα στρονουν. Δεν θυμαμε τιποτα αλλο
VeRDe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 εντωμεταξύ παίζει να είμαι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.