Προς το περιεχόμενο

Eργασία στο πλαίσιο

assassin_sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρόν thread came screaming back to me σήμερα το πρωί που επισκέφθηκα το πλαίσιο Καλαμαριάς.

Στη σκάλα που κατεβαίνει στον κάτω όροφο, μπροστά στους πελάτες ένας προϊστάμενος κατσάδιαζε έναν εργαζόμενο σε πολύ έντονο ύφος, του έλεγε πως δε θέλει να βρει τα ταμεία μπουρδέλ:X, να προσέχει καλά και κάτι άλλα τέτοια ωραία, τρομοκρατία κανονική.

Ανεβαίνοντας ξανά στον πάνω όροφο αντίκρισα έναν κύριο ο οποίος φώναζε γιατί είχε φέρει μια συσκευή για service και του την κρατάνε 3 μήνες, ζωή να χει.

Ο κύριος αυτός μιλούσε στον πληθυντικό και ο manager ή τι σκατά ήταν του μιλούσε αγενέστατα στον ενικό, λες και ήταν το φιλαράκι του.

Το παλιό καλό πλαίσιο :)

9:20 στο πλαίσιο Καλαμαριάς.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πλαισιο ειναι "λιγωτικο"... Τωρα βαλανε και τους σεκιουριτυ στο παιχνιδι της επικοινωνιας και τρομαζεις μολις μπαινεις μεσα αντι να χαλαρωνεις....

Στο μονο πλαισιο που ευχαριστιεμαι ειναι της Λαρισας..

Ολοκληρη εταιρια, δεν μπορει να βαλει ενα ερωτηματολογιο να ρυθμισει καποια πραγματα?

Δημοσ.

Στην αρχή προβληματίστηκα με τον security,ένοιωθα οτι είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω για το τί προτίθεμαι να κάνω στα επόμενα 5'.Φαντάσου να βάζανε έναν τέτοιο μπροστά στον Βασιλόπουλο;Πάω για γάλα και καπότες,kk!;

Πλέον αποφεύγω το eye contact και δέν δίνω σημασία.Μπαίνω δυναμικά χωρίς να μιλάω και αν τύχει να έχω καλή διάθεση, δείχνω με το χέρι προς τα που θα κινηθώ.Πάει καιρός που έβγαλα την παραλλαγή,αναφορά δέν δίνω σε κανέναν.

Δημοσ.

Ολοκληρη εταιρια, δεν μπορει να βαλει ενα ερωτηματολογιο να ρυθμισει καποια πραγματα?

Ερωτηματολογιο για τι πραγμα? Δε ξέρουν πως μιλάνε στους υπαλλήλους τους οι προιστάμενοι νομίζεις? Ασε που αυτη ειναι η "γραμμη" που θέλουν να υπάρχει προς το προσωπικό.

Δημοσ.

Καλα όντως αυτό με την ασφάλεια στην είσοδο είναι τραγικό. Μας αντιμετωπίζουν όλους ως δυνητικούς κλέφτες δηλαδή; Πρέπει να δώσουμε αναφορά για το που πάμε;

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ετσι, απλα επειδη ειχαν κανει ανακαινηση στης Αγιας Παρασκευης τον εβαλαν για να οδηγει τον κοσμο... Λες και ειναι κανα mall και θα ψαχνει μια ωρα ο αλλος. Μα αν ψαχνει απο εφω και εκει μπορει να θυμηθει οτι ηθελε να αγορασει κατι!!!

Δημοσ.

εντάξει ειστε λίγο υπερβολικοι, ως προς την εξυπηρέτηση πελατών το πλαίσιο ειναι μια χαρα.

Για τις συνθήκες εργασίας δεν γνωρίζω καθώς δεν εχω δουλέψει εκεί αλλά δεν έχω λόγο να αμφιβάλω για οτι λέτε.

Δημοσ.

Πάντού έχου σεκιουριτάδες και καλά για υποδοχή και να δώσουν φυλλάδιο.

Imo όλο αυτό με τους σεκιούριτι είναι subliminal του στύλ "σεειδαπουμπηκεςσεπαρακολουθουμεμηπολυχαζεψειςπαρεαυτοπουθεςασεταφραγκασουκαιφυγεγρηγορα"

Και ΟΧΙ δε χρειάζομαι να με ρωτάνε σε κάθε γαμοβήμα μου αν χρειάζομαι βοήθεια...ούτε νεογνο που μπουσουλάει να ήμουν.

Δημοσ.

προσπαθουν με λαθος τροπους να φανουν καλυτερο καταστημα

τουλαχιστον στη κατηγορια μας δε πιανει,σε γερους,θειτσες ,ψωναρες ισως δουλευει δε ξερω...

Δημοσ.

λοιποοον, ειμαι αρκετα κουρασμενος για αυτο συνχωρεστε τα ορθογραφικα μου λαθη, βαριεμε να τα διορθωσω.

θελω να πω κατι που δεν εχει γραψει κανεις και που καλο θα ηταν ακουστει,

δουλευα μεχρι προσφατα στο πλαισιο, εφυγα γιατι απλα βρηκα μια αλλη δουλεια λιγο χειροτερη σε καποια πραγματα λιγο καλητερη σε αλλα.

με απλα λογια: η συνεντευξη για μενα ειναι νορμαλ και εχω παει σε παρα πολλες δεν ειναι ουτε κακη ουτε καλη, στην τελικη καποιες ερωτησεις δε γινονται για να απαντηθουν αλλα για να δουν πως αντιδρας

η εκπαιδευση απλα δεν παιζετε, ειναι ολα πληρωμενα, απο το ξενοδοχειο και τα αεροπορικα μεχρι και τις μπυρες που θα πιεις, συγκεκριμενα σε 2 βδομαδες εκπαιδευσης δικαιουμασταν γυρω στα 240 ευρο σε φαγητο μονο + οτι μεταφορικα ειχες, τους πηγα 300 περιπου + μεταφορικα και μου τα εδωσαν ολα, ακομα και τα λεφτα για τα ποτα μου και τις μπυρες μου.

πληρωνεσε απο την πρωτη μερα της εκπαιδευσης κι ας μην την τελειωσεις θα πληρωθεις

οι διευθηντες θα σε πρηξουν για τους στοχους, αν τους πιανεις δε σου λενε τιποτα

το ωραριο ειναι σπαστο αλλα οχι καθε μερα, εχω κανει βδομαδα με 4 σπαστα εχω κανει και βδομαδα χωρις κανενα σπαστο

θα σε πανε στο καταστημα που εσυ θες αν ειναι αυτο δυνατο.

θα σου ζητησουν να μηλας οπως θελουν, αν φερνεις αποτελεσμα ομως μπορεις να μηλας οπως θες.

και ναι θα παρεις 720 ευρω στο χερι που αν δεν εχεις δουλεια ειναι κατι

θα μαθεις καποια πραγματα γιατι απο παντου μαθαινεις σ'αυτη τη ζωη.

και κατι που πρεπει να τονιστει μεχρι αηδιας, σκεφτικε κανεις οτι οι πωλητες ειναι ανθρωποι και οτι κουραζονται ? οτι ειναι ειναι ολη μερα ορθιοι ? οτι μετα την ωρα που κλεινει το μαγαζι θελουν να πανε σπιτι τους κι οχι να κατσουν 10 πωλητες και 2 ταμιες στο μαγαζι για το μαλακα που δε φευγει ?

η μηπως το οτι ειναι μια δουλεια που εχεις να κανεις με κοσμο και μεσα στον κοσμο υπαρχουν και τραγικοι μαλακες που θα σπασουν τα νευρα του πωλητη αλλα αυτος μετα θα ερθει να σου πει το καλισπερα με τα χαμογελο που εσυ λες ψεφτικο ? γιατι ξερετε ενας μαλακας φτανει να σου χαλασει τη διαθεση.

πρωσοπικα οσο ημουν πωλητης στο πλαισιο εμαθα αρκετα, επισης εχω κατσει και σαββατο μιση ωρα μετα την ωρα που σχολουσα για να εξηπιρετισω πελατη που ηταν καλοδιαθετος και ευχαριστος, εχω πουλησει πιο φτηνα πραγματα γιατι εξηπιρετουσε τον πελατη κι οχι το μαγαζι που δουλευα αλλα εχω φαει και πολλους τραγικους μαλακες στη μαπα, με εχουν βρισει, εχουν φυγει πελατες παραπονεμενοι επειδη στο μισαωρο που τους αφιερωσα δεν τους εκανα και πιπες

εχω μαλωσει με πελατη επειδη οταν πηγε στη λευκαδα και εκανε συνδεση εκει μετα δεν ειχε σημα στη λευκαδα αλλα απο οτι φαινετε ηταν απολυτα λογικο να ερθει σε μενα στη θεσσαλονικη να μου ζητησει τα ρεστα

κραζετε τους πωλητες και το μαγαζι αλλα το μαζαγι οσα κακα και να εχει, εχει και τα καλα του, κι οσο για τους πωλητες, ειμαστε ολοι ανθρωποι και δεν ειμαστε αγγελικα πλασμενοι,κανουν μια δουλεια οπως τους ζητανε να την κανουν και δεν τους αφηνουν πολλες επιλογες πανω σε αυτο, ο πελατης πρεπει να ειναι οσο ευγενικος οσο ο πωλητης αν οχι περισσοτερο. στην τελικη ο πωλητης πηγε εκει να βγαλει ενα μεροκαματο.

δειτε το και στατιστικα αν σε ενα μαγαζι μπουν 1000 πελατες σε μια μερα ενα πωλητης στα μπροστινα τμηματα θα μηλισει τουλαχιστον με 400 και λιγους λεω αν ενας στους 15 ειναι μαλακας... ε δεν ειναι και λιγοι.. και δυστηχως τα νουμερα που εβαλα ειναι πολυ μικρα.

και κατι αλλο πολλοι απο τους πωλητες ειναι παιδια με γλωσσες, πτυχεια ΤΕΙ ΑΕΙ και μεταπτυχιακα που δεν περιμενουν κανενα βυσμα και κανενα φιλο του πατερα τους να τους βρει μια δουλεια κομμενη και ραμμενη στα μετρα τους να ξυνονται ολη μερα, πηγαν εκει να παρουν 7 κατοσταρικα και να δουλεψουν για αυτα πιο σκληρα απ'οτι οι πελατους τους

αν σας κουρασα με τα πολλα λογια ζηταω συγνωμη, αν θελει να ρωτησει καποιος κατι θα απαντησω μολις μπορεσω, αλλα επειδη πλεον δεν ειμαι υποχρεωμενος δεν θα απαντησω σε τιποτα αγενες. καληνυχτα

Δημοσ.
Καλά όλα αυτά, αλλά δεν έριξε κανένας την ευθύνη στους υπαλλήλους.

τι ριχνω εγω λεγοντας οτι καθονται και κλεγονται δεξια και αριστερα αλλα πανε και δουλευουν σαν δουλοι με 3κ60

γι'αυτο τους κραζω!

ΑΝ ΘΕΛΕΙ καποιος να δουλευει στο πλαισιο με τα λεφτα και τις απαιτησεις που εχει, εχει καλως.

ΔΕ δεχομαι ομως να ερχονται και να μου κλαιγοντε για τη δουλεια κτλ.

δε τους αναγκασε κανεις, με τη θεληση τους πηγανε και αφου συμφωνησανε τοτε να σκυψουν το κεφαλι και να κανουν οτι τους λενε. :mad:

αυτο ισχυει σε ολες τις δουλειες

Δημοσ.

Κουρασμένε φίλε σε όσα λες έχεις δίκιο. Σε όλα.

Δεν έχεις καταλάβει όμως ότι κανείς εδώ δεν κράζει τους πωλητές.

Όταν θα είσαι ξεκούραστος και έχεις υπομονή κάτσε να διαβάσεις και

τις προηγούμενες σελίδες. Θα δεις ότι όλοι κράζουν την "κεφαλή" της

εταιρίας..

---------- Προσθήκη στις 00:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:00 ----------

τι ριχνω εγω λεγοντας οτι καθονται και κλεγονται δεξια και αριστερα αλλα πανε και δουλευουν σαν δουλοι με 3κ60

γι'αυτο τους κραζω!

ΑΝ ΘΕΛΕΙ καποιος να δουλευει στο πλαισιο με τα λεφτα και τις απαιτησεις που εχει, εχει καλως.

ΔΕ δεχομαι ομως να ερχονται και να μου κλαιγοντε για τη δουλεια κτλ.

δε τους αναγκασε κανεις, με τη θεληση τους πηγανε και αφου συμφωνησανε τοτε να σκυψουν το κεφαλι και να κανουν οτι τους λενε. :mad:

αυτο ισχυει σε ολες τις δουλειες

Να σε κάνουμε πρωθυπουργό τότε να μην παίρνει κανένας 3κ60...

• Super Moderators
Δημοσ.
Nα σε κάνουμε πρωθυπουργό τότε να μην παίρνει κανένας 3κ60...

θα πληρωνόμαστε σε "είδος" τότε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...