venumis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Θα απαντήσω στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα, δεν διάβασα 17 σελίδες !! Περιμένεις να σου πει ο κάθε άγνωστος απο εδω μέσα αν θα πας να δουλέψεις ή οχι ? Και αν το δούμε και λίγο πονηρά επειδή παίζει και ανταγωνισμός ακόμα και για την πιο απλή θέση εργασίας εγω μπορεί να σου πω να μην πας για να μεγιστοποιήσω τις δικές μου πιθανότητες γαι πρόσληψη.. Εσυ ξέρεις τις ανάγκες σου φίλε, και αφου ρωτάς τον κάθε άσχετο (ολους εμάς, κ οχι άχετο με την έννοια της αμάθειας) εγω θα σου πω καλύτερα να μην πας, ασε να πάει κάποιος άλλος που θέλει πραγματικά μια δουλειά.. Συγνώμη αν ο λόγος μου είναι λίγο σκληρός αλλά λόγο των δύσκολων ημερών κάπως ετσι μου βγήκε... ---------- Προσθήκη στις 03:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:48 ---------- Ε οταν ενα μαγαζι ξεκιναει με ενα Α στυλ και καταληγει να γινει πασπαρτου χανοντας το στοχο και την ουσια τι περιμενεις? Αν εννοείς το Πλαισιο είσαι λάθος, γιατι το συγκεκριμένο μαγαζί ξεκίνησε σαν κατάστημα για γραφική ύλη,τα πάντα για σχεδιαστές και ζωγράφους.. Ουδεμία σχέση είχε με ηλεκτρικά και υπολογιστές..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Θα απαντήσω στο παλικάρι που άνοιξε το θέμα, δεν διάβασα 17 σελίδες !! Περιμένεις να σου πει ο κάθε άγνωστος απο εδω μέσα αν θα πας να δουλέψεις ή οχι ? Και αν το δούμε και λίγο πονηρά επειδή παίζει και ανταγωνισμός ακόμα και για την πιο απλή θέση εργασίας εγω μπορεί να σου πω να μην πας για να μεγιστοποιήσω τις δικές μου πιθανότητες γαι πρόσληψη.. Εσυ ξέρεις τις ανάγκες σου φίλε, και αφου ρωτάς τον κάθε άσχετο (ολους εμάς, κ οχι άχετο με την έννοια της αμάθειας) εγω θα σου πω καλύτερα να μην πας, ασε να πάει κάποιος άλλος που θέλει πραγματικά μια δουλειά.. Συγνώμη αν ο λόγος μου είναι λίγο σκληρός αλλά λόγο των δύσκολων ημερών κάπως ετσι μου βγήκε... Βεβαια αν διαβαζες τις υπολοιπες σελιδες θα διαπιστωνες οτι πολλοι απο οσους απαντησανε (βλεπε τον απο πανω σου για παραδειγμα) παραθετουν εμπειριες συγκεκριμενες, που ειναι κομματακι δυσκολο να αμφισβητηθουν ειδικα οταν ειναι πολλες. Και χωρις offence αν θεωρεις οτι σε μια κοινοτητα forum σαν αυτη, ο σκοπος του ενος ειναι να πει ψεματα στον αλλον για να τον ξεγελασει και να του φαει μια θεση εργασιας, τοτε απλα κανε logout, καλυτερο για σενα καλυτερο και για εμας. Και αν θεωρεις οτι 17 σελιδες ολοι οσοι απαντησαν εχουν ακριβως τον ιδιο σκοπο, τοτε ξανακανε logout. Εξαλλου μονος σου ειπες οτι δε διαβασες τις 17 σελιδες (ας διαβαζες εστω 2 οκ). Τα συμπερασματα σου ομως τα εβγαλες. Που δεν ειναι διολου τιμητικα για οσους μπηκαν στη διαδικασια να απαντησουν και να δωσουν διευκρινησεις στον ts. Φιλικα
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πωπω ναι έχω ένα κέρδος να θάβω το πλαίσιο. Δε θα μου πάρετε την πολυπόθητη θέση εργασίας σαν CEO- Πωλήτής. Μουχαχχχαχχα. Πισώπλατα μαχαιρώματα. ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ. Στην ουσία, αυτό που είπαν παραπάνω για τη διευθυνση τιμολόγησης ισχύει. Έχω αλλάξει 3 διευθύνσεις, και όταν τα στέλνουν έχουν κάνει ένα γαμάτο συνδιασμό και των τριών κ πάντα τα πράγματα κάνουν 10 χρόνια να έρθουν.
evaki_83 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Εστειλα κι εγω προσφατα βιογραφικο. Ποια ηταν τελικα η προσφατη εμπειρια σας;
ikaruga24 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Σταθερη αξια, μεινε μακρια αν μπορεις.
evaki_83 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τοση ωρα διαβαζα τα προηγουμενα. Τι παιζει με εκπαιδευση; Αυτο με το δοκιμαστικο δεν το καταλαβα κ πολυ..
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Το καλυτερο κομματι ειναι αυτο. Θα πας Αθηνα για μερικες μερες (αν δεν εισαι ηδη εκει) με μερικους ακομα και θα κανετε καποια μαθηματα την ημερα για το πως και τι (μαλακιες ειναι αυτα μιας και μπορεις να τα μαθεις επι τοπου στον χωρο εργασιας). Οι μερες αυτες ειναι επι πληρωμη (αν και δεν ξερω ΤΩΡΑ τι παιζει) και ξεκινας αμεσως αφου τελειωσει το "σχολειο". Το δοκιμαστικο ειναι περιοδος που θα πρεπει να δουλεψεις για να αποφασισουν για ποσο θα παει η νεα συμβαση κτλ. Ξεκινας (συνηθως) για 1 μηνα και μετα βλεπουν και "κρινουν". Μαλακιες τουμπανα βασικα. Πηγαινε να δεις και μονη σου. Αν δεν παρεις αμεσως χαμπαρι οτι προκειται για αστειο απο την συνεντευξη ακομα τοτε ισως και αντεξεις να μην γελασεις. Πηγαινε για την εμπειρια και μονο.
AlexByNight Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα βρίσκομαι στην διλημματική κατάσταση να αποφασίσω για το ποια δουλειά είναι καλύτερη να επιλέξ εργάζομαι εδώ και κάτι μέρες σε μια εταιρία φωτοβολταϊκών ως ηλεκτρολόγος αλλα είμαι σε δοκιμη ακόμα έως να μου πουν εάν ενδιαφέρονται να με πάρουν η αν όχι κατά μεγάλο ποσοστό είναι ευχαριστημένοι και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα ενδιαφέρονται να μου κάνουν πρόσληψη το πρόβλημα είναι ότι με πήρανε τηλέφωνο από το πλαίσιο για πλήρης εργασία ως πωλητής και μου ζήτησαν να περάσω για συνέντευξη αύριο, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος να με ενημέρωση σχετικά για το πως είναι τα πράγματα στο πλαίσιο γιατί ακούω κατά καιρού διαφορα ότι για να μπεις στο πλαίσιο θα χρειαστείς βύσμα κτλ κτλ, πια είναι η γνώμη σας στο πρόβλημα μου τι πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω.
Orgasmic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 προσωπικα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Ειχα παει κι εγω καποτε για συνεντευξη και η συμπεριφορα τους ηταν λιγο κακη. Τωρα στα των εργασιακων συνθηκων τι να σου πω, εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε ενα καταστημα την ωρα που δεν θα ειχε πολυ κοσμο και θα επιανα καποιον...
liopyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/337489-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 συγκρινεις τα φωτοβολταικα και την εμπειρια που θα παρεις απο κει με την σκατοδουλεια του πωλητη στο πλαισιο?
AlexByNight Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 συγκρινεις τα φωτοβολταικα και την εμπειρια που θα παρεις απο κει με την σκατοδουλεια του πωλητη στο πλαισιο? Έχεις δίκιο φίλε μου
babletheone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Κατα την γνωμη μου η καλυτερη εξυπηρετηση τπαρχει στα Public και στα Fnac..Εμπαινα χαζευμα κανα 5ωρο γεματο μια φορα τον μηνα και αν ηθελα κατι γινοταν χαμος για να με ευχαριστησουν αν δεν ηθελα τριγυριζαν διακριτικα....Πιστευω το καλυτερο..Και ο κωτσοβολος σαν ομιλος εχει λαη τακιτκη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.