Προς το περιεχόμενο

Eργασία στο πλαίσιο

assassin_sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι τόσο απλό..

Άντε να σου δίνουν εσένα κάθε πρωί να αλλάζεις τιμές σε 30, 50, 100+ προιόντα και άλλα τόσα διάσπαρτα στη διάρκεια της μέρας.. Δεν θα σου ξεφύγει κάτι??

Πάντως συνήθως η πολιτική είναι αν έχει γίνει λάθος να πληρώνεις την τιμή που είδες στο ράφι... Αλλιώς μπορείς να κάνεις καταγγελία..

Τώρα αν εσύ δεν το διεκδίκησες καν, ε, το εκμεταλλεύτηκαν..

λίγο άσχετο με το θέμα και γενικό.

πως γίνεται πάντα η τιμή στο ράφι να είναι μικρότερη απ ότι στο ταμείο δεν μπορώ να το καταλάβω.

μια φορά να γίνει "λάθος" και να πληρώσεις λιγότερα στο ταμείο. ΜΙΑ

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μη με κάνεις χωρίς λόγο να υπερασπίζομαι το πλαίσιο.

Η απάντηση είναι η εντελώς αναμενόμενη.

Είχε τύχει κι αυτό αρκετές φορές.

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο παραξενο. Το πλαισιο ανεκαθεν στοχευε σε φοιτητες κτλ γι αυτο και βλεπεις ολες αυτες τις "βαρυγδουπες" κατηγοριες αλλα και το προιον που πουλανε σαν συνολο.

Μου θυμιζει μια οικογενεια που ξερω που ο μπαμπας εχει κεντρο διασκεδασης που φιλοξενει και γαμους, η μανα εχει μαγαζι με νυφικα και τα 2 τους παιδια εχουν φωτογραφειο + περιπτερο ακριβως εξω απο το κεντρο του μπαμπα. Το πιανεις φανταζομαι το "κολπο".

Δημοσ.

που ειναι το αστειο ;;;;;; και επισης κακο ειναι με τα μελανια να δινουν κουπονια για πιτσες ;;; ηδη εχω πάρει καμια 40 πιτσες (ειχα παρει τον Αυγουστο 50 μελανια Hp για ενα αρχιτεκτονικο γραφειο και τα κρατησα) και μεχρι τελος μηνα που διαρκει θα παρω καμια 10...

* δεν τις εχω φαει μονος μ αλλα σε καθε αγωνα champion leugeue ή της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μαζευομαστε 5-6 φιλοι..!

Δημοσ.

Σκέψου μόνο ότι σε τεχνολογικά προιόντα βγάζουν από 15 εως 50% κέρδος.

Στα χαρτοπωλειακά βγάζουν από 200-300 εως πάρα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό..

Το ίδιο θα παίζει και με αυτήν την κατηγορία..

Δημοσ.

καποιοι κάνουν σαν να εχουνε φαει χυλοπιτα απο γκομενα,στην προκειμένη περιπτωση ειναι το Πλαισιο η γκομενα και προσπαθουν με οποιοδηποτε τρόπο να το κατηγορησουν...

Φιλικα,γνώμη μου

Δημοσ.

Ε οταν ενα μαγαζι ξεκιναει με ενα Α στυλ και καταληγει να γινει πασπαρτου χανοντας το στοχο και την ουσια τι περιμενεις?

Δημοσ.
Ε οταν ενα μαγαζι ξεκιναει με ενα Α στυλ και καταληγει να γινει πασπαρτου χανοντας το στοχο και την ουσια τι περιμενεις?

ποιος ακριβως στοχος χάνεται ,γιατι ολες οι εταιριες εχουν στόχο τα $$$$ !!!! ,στο Πανεπιστημιο Πειραια σημερα ητανε μεσα και δίνανε τα συγκεκριμενα εντυπα και πολλοι απο επαρχια απο τι καταλαβα τους ενδιαφέρει..!! δεν απευθυνονται σε εσενα αλλα στον Ελληνα φοιτητη..που εκτος απο ikea δεν εχει αλλη λυση

Δημοσ.

Σε λίγο θα δούμε και τα γυράδικα να δίνουν στα 2 πίτα γύρο δώρο μια 50αδα DVR+R. Και αν θές θα νοικιάζεις και ταινίες, χτυπάς τον γύρο σου παίρνεις και μία ταινία να δείς. Λογικό έτσι;

Δημοσ.
Σε λίγο θα δούμε και τα γυράδικα να δίνουν στα 2 πίτα γύρο δώρο μια 50αδα DVR+R. Και αν θές θα νοικιάζεις και ταινίες, χτυπάς τον γύρο σου παίρνεις και μία ταινία να δείς. Λογικό έτσι;

καθόλου λογικο..το Πλαισιο δεν δίνει πίτσες,πιτσες δίνει η HP και το πλαισιο μαζι για αγορα μελανιων και δεν τις δίνουν αυτοι αλλα πας και τις παιρνεις απο την Πιτσα Χατ..!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει γίνει ένα χάλι.

Οποιος έχει επιχείρηση και έχει κάνει παραγγελία τηλεφωνικά στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα ξέρει τι χάλι είναι.

- επιπλέον έκπτωση αντε βγάλε άκρη.....Ο κάθενας οτι θέλει σου λέει

- η παραγγελία όντως θα σου έρθει την επόμενη μέρα ελλειπής επειδή πιθανόν να μην ξέρουν το πραγματικό απόθεμα οταν κάνεις την παραγγελία ή είχαν να κάνουν 1000 δουλειές μαζί.

- Στα στοιχεία τιμολόγησης μην τολμήσεις να αλλάξεις διεύθυνση , τηλέφωνο, γιατί πολύ απλά είναι χειρότεροι απο δημόσιο.

- Η τιμή άλλη στο ράφι άλλη στο ταμείο.

Τι να πω.Δεν ξανασχολούμαι με πλαίσιο.

- Έχω πάει για συνέντευξη εργασίας και ήταν η κλασσική ξυνή που πιθανόν καποιοι απο εσάς την έχετε γνωρίσει. εκέι κατάλαβα οτι κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Σκοπός μου ήταν να πάω για τεχνικος PC. Μου παραδέχεται οτι δεν ειναι η αρμόδια που πρέπει να μιλήσω ενώ το είχα τονίσει πριν την συνέντευξη - παρόλα αυτα δεν άντεξε και ήθελε να συνεχίζει να μου κανει τις χαζοερωτήσεις με απολύτως κανένα σκοπό.Εννοείται οτι δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο για άλλη συνέντευξη.

η δική μου γνώμη είναι το πλαίσιο πρέπει να αλλάξει πολιτική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...