Προς το περιεχόμενο

Eργασία στο πλαίσιο

assassin_sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ετσι οπως παμε θα ειμαστε ευχαριστημενοι με 300 ευρω σε λιγο καιρο...

εκτος κι αν πιστευεις οτι 700 ευρω ειναι αρκετα για να ζησει ο μεσος φυσιολογικος ανθρωπος χωρις να στερειται φαγητο

Σε ποιό ποστ είπε κάτι τέτοιο;

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
συνήθως αυτοί γκρινιάζουν ότι ο τεχνικός H/Y είναι αποτυχημένο επάγγελμα,βρίζουν όλους όσους δουλεύουν στο πλαίσιο και μετά στα φορουμζ ζητάνε πληροφορίες για να πιάσουν δουλειά σαν μυστικοί πελάτες στο πλαίσιο,oh waiiiitt

ελεος?

οταν λες "συνηθως αυτοι", ποιοι ειναι αυτοι?

εγω περιγραφω αυτους που πανε εκει, δε περιγραφω αυτους που ΔΕΝ πανε.

και επειδη ξερω οτι μιλας για μενα, εισαι εντελως λαθος.

δεν ειπα οτι ειμαι επιστημονας, ουτε κυνηγησα να παω στο πλαισιο.

ΑΝ εχεις διαβασει σωστα, εχω πει οτι δε ξανακανω αυτη τη δουλεια.

πως λοιπον με βαζεις μαζι με "αυτους"??

---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:54 ----------

Ρε συ aledjo, δούλευα κι εγώ στο πλαίσιο. Και δεν ένιωθα ούτε επιστήμονας ούτε ότι δούλευα στη nasa. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν ψάξεις τα μηνύματά μου, σπανίως παίρνω θέση σε θέματα hardware.

Μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις αλλά το γενικεύεις πάρα πολύ και χάνεις το όσο δίκιο θα μπορούσες να έχεις.

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, θέλεις να μου πεις ότι μαλ@κες-φαντασμένους-ανίκανους υπαλλήλους εσύ έχεις συναντήσει μόνο στο πλαίσιο?

το οτι δουλευες απλα στο "πλαισιο" δε λες τιποτα. (εκτος αν το εχεις αναφερει αλλη φορα και δε το εχω διαβασει)

μπορει στο πλαισιο καποιος να δουλευει απο καθαριστρια μεχρι διευθυντης.

η δουλεια που συζηταμε εμεις εδω ειναι πωλητης και τεχνικος.

ποιος δεν αισθανεται "περιφανος" οταν πρωτοπαει για δουλευει στο πλασιο και καμαρωνεται?

σε φιλους γνωστους θειους κτλ

κλασσικος Ελληνας

"Πωωωω δουλευεις στο πλαισιο??? εισαι επιστημονας"

καπως ετσι....

ακομα και τα παιδια ξερολες το παιζουν αλλα ευτυχως δειχνουν ευγενικοι...

ΑΛΛΑ αφου αισθανονται περιφανοι για το πλαισιο και αγαπανε το πλαισιο, ζουνε για το πλαισιο,

πως ερχεσαι ρε φιλε (γενικα μιλαω) και μου κλαιγεσαι?

αυτο ειναι το πλαισιο, νιωθεις επιστημονας, περνεις οσα περνεις, κανει οτι κανεις, το δεχεσαι και προχωρας.

αμα δε σ'αρεσει φευγεις.

και μη μου αρχισει κανεις τα κλασικα, "και που να παω?, δεν εχω λεφτα, χρωσταω παντου..."

αυτο να το σκεφτοσουν πριν πας στο πλαισιο μονο και μονο για να νιωθεις επιστημονας

και πριν παρεις δανεια και αλλες παπαρολογιες σχετικα με αυτοδημιουργητος, ανεξαρτητος....

σας το λεω απο πρωτο χερι, το μεγαλυτερο ποσοστο των πωλητων-τεχνικων στο πλαισιο, πηγαν μονο και μονο

για να λενε οτι δουλευουν στο πλαισιο και τιποτα αλλο.

υπαρχουν και γονεις που περιφανευονται για τα παιδια τους χωρις να τους νοιαζει για το οικονομικο.

εχω δει μπροστα μου να λεει πατερας σε γιο

"μπραβο παιδι μου, ειμαι περιφανος, δουλευεις στο πλαισιο, αμα δε σου φτανουν τα λεφτα, ζητα μου"

τι να πεις απο κει και περα?

Δημοσ.

Τι να πω; Τόσο καμάρι για το πλαίσιο, ούτε οι βλαχουχώριατοι γονείς της περιοχής μου δε κάνουν για τα παιδιά τους. Τι διάλο, έγινε το πλαίσιο πολυεθνική κ δε το κατάλαβα;

Δημοσ.
Τι να πω; Τόσο καμάρι για το πλαίσιο, ούτε οι βλαχουχώριατοι γονείς της περιοχής μου δε κάνουν για τα παιδιά τους. Τι διάλο, έγινε το πλαίσιο πολυεθνική κ δε το κατάλαβα;

ΕΜ..... τι κοιτας? επειδη εχουμε μαζευτει εμεις εδω 5,10 αααντε 200 ατομα που ξερουμε τι ειναι το πλαισιο και γενικα αυτο κλαδο, νομιζεις οτι ξερουν και οι υπολοιποι 10.000.000 Ελληνες? (λεμε τωρα)

απο που νομιζεις προσπαθει να βγαλει λεφτα το πλαισιο? απο εμας που ξερουμε τι διαφορα εχει η καρτα γραφικων GT με την GTX?

απο τους υπολοιπους που πανε να αγορασουν pc για να γραφουν κειμενα και τους πουλανε υπολογιστες με 8gb ram και vga 300euro.

ΜΗ ξεχναμε και τους βλαχοελληνες οπου θα βαλουν vga με 300 euro μονο και μονο για να λενε οτι εχουν γαματη καρτα γραφικων! ασχετα αν δε παιξουν ποτε παιχνιδι.

απειρους τετοιους εχω δει

ή το αλλο κορυφαιο φαινομενο που οταν το ακουω θελω να αυτοκτονησω?

για το ιδιο προιον λενε οτι απο το πλαισιο ειναι καλυτερο απο το eshop!

φαντασουν τωρα να θελει καποιος μια οθονη πχ την LG W2361V-PF 23'' TFT

και να σου λεει

"θα παω να τη παρω απο το πλαισιο γιατι εχει καλυτερα προιοντα απο το eshop, κι αν ειναι πιο ακριβα ειναι επειδη οτι πληρωνεις περνεις"

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γεγονος συνεχεια!

τι να του πεις αυτουνου? τον πλακωνεις στο ξυλο ή οχι?

κι'ομως αυτη ειναι η αληθεια. απορω που ζειτε...

τι να λεμε τωρα.......

Δημοσ.

Απορώ πραγματικά πως έχεις βγάλει αυτά τα συμπεράσματα...

Κι εγώ πωλητής ήμουν. Και μάλιστα όταν πήγα επειδή είχα αποχή 2-3 χρόνια από τεχνολογία ζήτησα να μπω στο τμήμα του χαρτοπωλείου, άρα δεν ένιωθα και πολύ επιστήμονας. Αυτοί με έβαλαν στο hardware και σε λίγους μήνες ήμουν ένας από τους καλύτερους πωλητές τους. Όλους αυτούς τους μήνες έκραζα όμως. Έκραζα για τις συνθήκες, για τα ωράρια, τις συμπεριφορές, τα πάντα. Διεκδικούσα τα δικαιώματά μου και δεν επέτρεπα σε κανέναν να μου την πει χωρίς λόγο, απλά επειδή αισθανόταν ότι κάποιος είναι. Και ότι είχα να πω το έλεγα εκεί, σε κανένα forum. Επίσης σε κανένα forum δεν βγήκα να φωνάξω "Ε, ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ" ούτε το έγραψα στο κουδούνι δίπλα στο όνομα μου. Επίσης δεν έχω δει και κανέναν άλλο να βγαίνει με τόσο καμάρι που λες εσύ και να κοκορεύεται. Απορώ που τα έχεις δει αυτά τα πράγματα.

Στο είπα και πριν, γενικεύεις απίστευτα. Οι τύποι που περιγράφεις υπάρχουν εκεί αλλά είναι λίγοι. Κυρίως κάτι επιθεωρητές/διευθυντές και κάποιοι ακόμα λιγότεροι υπεύθυνοι τμημάτων. Ούτε οι περισσότεροι τεχνικοί, ούτε οι περισσότεροι πωλητές.

Σου ξαναλέω, απορώ που τα έχεις δει αυτά τα πράγματα

Δημοσ.

και να σου λεει

"θα παω να τη παρω απο το πλαισιο γιατι εχει καλυτερα προιοντα απο το eshop, κι αν ειναι πιο ακριβα ειναι επειδη οτι πληρωνεις περνεις"

αυτό συμβαίνει αν έχουν βγει πράγματα ελλατωματικά,απο το ένα ή απο το άλλο

αν πήρε απο το Α shop 5 πράγματα και τα 4 βγήκαν off την πρώτη βδομάδα,μετά πήρε παρεμφερή απο το Β shop και ήταν ΟΚ τότε αυτό θα πει.

Μην κράζουμε τόσο εύκολα ανθρώπους,στην τελική δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρεις τα πάντα

Δημοσ.
αυτό συμβαίνει αν έχουν βγει πράγματα ελλατωματικά,απο το ένα ή απο το άλλο

αν πήρε απο το Α shop 5 πράγματα και τα 4 βγήκαν off την πρώτη βδομάδα,μετά πήρε παρεμφερή απο το Β shop και ήταν ΟΚ τότε αυτό θα πει.

Μην κράζουμε τόσο εύκολα ανθρώπους,στην τελική δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρεις τα πάντα

και ειναι λογικο αυτο?

δηλαδη εσυ ετσι θα σκεφτοσουν?

αν ηθελες να παρει πχ ενα κινητο ΝΟΚΙΑ 6666

θα ελεγες "αχ οχι, στο eshop θα ειναι μαπα, ας το παρω απο το πλαισιο θα ειναι καλυτερο"

????????????:fear:

Δημοσ.
και ειναι λογικο αυτο?

δηλαδη εσυ ετσι θα σκεφτοσουν?

αν ηθελες να παρει πχ ενα κινητο ΝΟΚΙΑ 6666

θα ελεγες "αχ οχι, στο eshop θα ειναι μαπα, ας το παρω απο το πλαισιο θα ειναι καλυτερο"

????????????:fear:

εγώ κι ο κάθε εγώ σαν κι εμένα,που η δουλειά του έχει σχέση με τους υπολογιστές ή τες πα ασχολούμαι λιγάκι παραπάνω όχι.

αυτός κι ο κάθε αυτός που στ @@ του την γράφει την τεχνολογία και θέλει το μαραφέτι για μια δουλειά δεν θα κάτσει να το αναλύσει,ααα είναι το ίδιο μοντέλο-καμία διαφορά δεν θα χει κτλ

απλά ρίχνει άκυρο στο Α shop

παράξενο;

Δημοσ.
εγώ κι ο κάθε εγώ σαν κι εμένα,που η δουλειά του έχει σχέση με τους υπολογιστές ή τες πα ασχολούμαι λιγάκι παραπάνω όχι.

αυτός κι ο κάθε αυτός που στ @@ του την γράφει την τεχνολογία και θέλει το μαραφέτι για μια δουλειά δεν θα κάτσει να το αναλύσει,ααα είναι το ίδιο μοντέλο-καμία διαφορά δεν θα χει κτλ

απλά ρίχνει άκυρο στο Α shop

παράξενο;

EMENA ρωτας?

το ιδιο με μενα λες τωρα

Δημοσ.

Εγώ γενικά δεν έχω παράπονο απο το πλαίσιο. Μια χαρά είναι τα παιδιά. Εντάξει δεν μπορουν να τα ξέρουν όλα φυσιολογικό είναι.

Επίσης ναι η εργασία στο πλαίσιο είναι μια επιλογή. Κάθε δουλειά όπως και να έχει έχει τα καλά και τα κακά της.Ας γκρινιάξουν .Πολλές φορές η φυγή δεν είναι επιλογή αλλά οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να σκύψεις το κεφάλι ψάχνοντας εντω μεταξύ για κάτι καλύτερο.Κακώς αλλά έτσι είναι. Σε πολλές δουλειες δεν ξέρεις τι σε περιμένει πραγματικά μέχρι να μπεις η αν είσαι τυχερός απο κάποιο γνωστό να σε προιδεάσει.

Δημοσ.
EMENA ρωτας?

το ιδιο με μενα λες τωρα

δε λέμε το ίδιο,εγώ δεν τον κράζω,ούτε να τον πλακώσω θέλω ούτε θέλω να αυτοκτονήσω όταν το ακούω

κι επίσης δεν το βρίσκω ηλίθιο ή παράξενο

Δημοσ.
δε λέμε το ίδιο,εγώ δεν τον κράζω,ούτε να τον πλακώσω θέλω ούτε θέλω να αυτοκτονήσω όταν το ακούω

κι επίσης δεν το βρίσκω ηλίθιο ή παράξενο

μαλλον δε καταλαβες...

εγω εκανα το εξης ποστ και παρουσιασα τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για την οποια ακριβως το ιδιο περιγραφεις και συ.

ΕΜ..... τι κοιτας? επειδη εχουμε μαζευτει εμεις εδω 5,10 αααντε 200 ατομα που ξερουμε τι ειναι το πλαισιο και γενικα αυτο κλαδο, νομιζεις οτι ξερουν και οι υπολοιποι 10.000.000 Ελληνες? (λεμε τωρα)

απο που νομιζεις προσπαθει να βγαλει λεφτα το πλαισιο? απο εμας που ξερουμε τι διαφορα εχει η καρτα γραφικων GT με την GTX?

απο τους υπολοιπους που πανε να αγορασουν pc για να γραφουν κειμενα και τους πουλανε υπολογιστες με 8gb ram και vga 300euro.

ΜΗ ξεχναμε και τους βλαχοελληνες οπου θα βαλουν vga με 300 euro μονο και μονο για να λενε οτι εχουν γαματη καρτα γραφικων! ασχετα αν δε παιξουν ποτε παιχνιδι.

απειρους τετοιους εχω δει

ή το αλλο κορυφαιο φαινομενο που οταν το ακουω θελω να αυτοκτονησω?

και να σου λεει

κι'ομως αυτη ειναι η αληθεια. απορω που ζειτε...

τι να λεμε τωρα.......

οσο για το κραξιμο κτλ, ειναι προσωπικη αντιδραση και δε λεω οτι αυτο πρεπει να κανουμε ολοι.

απλος εμενα μου φαινεται εξαιρετικα ηλιθια λογικη που εχουν και βαση αυτη της λογικης φαντασου τη γνωμη εχουν για τη δουλεια στο πλαισιο και καθε πλαισιο.

γι'αυτο ανεφερα τους επιστημονες και τη ΝΑΣΑ.... γι'αυτους ειναι απολυτος λογικο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχάς γειας σας,Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι

Ειμαι φοιτητης Πανεπιστημιου Τμηματος Πληροφορικης στην Αθηνα,ενδιαφέρομαι για εργασία στο Πλαισιο.

εχω καποιες αποροιες.!

Καταρχας εστειλα βιογραφικο(ονομα επωνυμω δλδ!!) και μου εστειλαν μετα απο 2-3 μερες οτι συντομα θα επικοινωνισουν μαζι μου...

Ισχυει,οντως ή παντου το στελνουν ;;;"

Ακομη οταν ενοουμε μερικης απασχολησης ειναι 6ωρο,το ωραριο ειναι σπαστο ;;;

Επιπλεον γινετα αμα με προσλάβουν να τους πω οτι Παρασκευη και Σαββατο δεν θελω Ρεπο..! και το ρεπο μου να παιζει ΔΕυτερα.ΤΡ.ΤΕ.ΠΕ ή ειναι αδυνατο ;; και σε φοιτητες σε περιοδο εξεταστικης οταν δινεις μαθηματα σ βοηθανε ή κοψε τον λαιμο σου κανε οτι θες εμεις το ωραριο στο δωσαμε ;

Σας ευχαριστω,περιμένω απαντησεις.

Δημοσ.
Καταρχάς γειας σας,Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι

Ειμαι φοιτητης Πανεπιστημιου Τμηματος Πληροφορικης στην Αθηνα,ενδιαφέρομαι για εργασία στο Πλαισιο.

εχω καποιες αποροιες.!

Καταρχας εστειλα βιογραφικο(ονομα επωνυμω δλδ!!) και μου εστειλαν μετα απο 2-3 μερες οτι συντομα θα επικοινωνισουν μαζι μου...

Ισχυει,οντως ή παντου το στελνουν ;;;"

Ακομη οταν ενοουμε μερικης απασχολησης ειναι 6ωρο,το ωραριο ειναι σπαστο ;;;

Επιπλεον γινετα αμα με προσλάβουν να τους πω οτι Παρασκευη και Σαββατο δεν θελω Ρεπο..! και το ρεπο μου να παιζει ΔΕυτερα.ΤΡ.ΤΕ.ΠΕ ή ειναι αδυνατο ;; και σε φοιτητες σε περιοδο εξεταστικης οταν δινεις μαθηματα σ βοηθανε ή κοψε τον λαιμο σου κανε οτι θες εμεις το ωραριο στο δωσαμε ;

Σας ευχαριστω,περιμένω απαντησεις.

κανεις ; τιποτα ;;!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...