tsifotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια συσκευη που να φορτιζει μεταξυ αλλων: (νοκια παλιο-καινουριο / παλιο-καινουριο ericsson / iphone-itouch / κινητα samsung / usb διαφορα / κινητα lg/ psp / netbook ανεξαρτητως Volt κλπ κλπ κλπ (εννοειται οχι ολα ταυτοχρονα) Δηλαδη να μπορει να φορτιζει χωρις διακοπτακια για volt κτλ οτι εχει σε διαθεσιμο βυσμα. Ιδανικα να μην χρειαζεται αλλαγες βυσματων αλλα να εξεχουνε και 15 καλωδια, κι ας δεν δειχνει ωραιο. Εχει εντοπισει κανεις κατι τετοιο;
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εχω σιγουρα δει αλλα για λαπτοπ, με λιγες υποστηρίξεις στα κινητα τηλεφωνα... τωρα αν υπαρχει αποκλειστικα για τηλεφωνα δεν ξερω...
vicky5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια συσκευη που να φορτιζει μεταξυ αλλων: (νοκια παλιο-καινουριο / παλιο-καινουριο ericsson / iphone-itouch / κινητα samsung / usb διαφορα / κινητα lg/ psp / netbook ανεξαρτητως Volt κλπ κλπ κλπ (εννοειται οχι ολα ταυτοχρονα) Δηλαδη να μπορει να φορτιζει χωρις διακοπτακια για volt κτλ οτι εχει σε διαθεσιμο βυσμα. Ιδανικα να μην χρειαζεται αλλαγες βυσματων αλλα να εξεχουνε και 15 καλωδια, κι ας δεν δειχνει ωραιο. Εχει εντοπισει κανεις κατι τετοιο; εννοεις κατι σαν αυτο η εχω καταλαβει λαθος? Link
tsifotis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 εννοεις κατι σαν αυτο η εχω καταλαβει λαθος? Link Αν και δεν ειχα αυτο στο νου μου, νομιζω και αυτο θα μπορουσε να με βολεψει αρκετα. Πολυ καλο για να 'ναι αληθινο. Θα το παραγγειλω, ευχαριστω.
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Υπάρχει και αυτό αν σε ενδιαφέρει με κόστος 2Ε και δωρεάν μεταφορικά!
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 υπάρχει και ηλιακός με 14€ όπου και να είσαι δεν θα μείνεις από μπαταρία http://cgi.ebay.com/2-4W-Universal-Solar-Charger-Cell-Phone-GPS-MP3-MP4-/290557427284?pt=PDA_Accessories&hash=item43a6927e54
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.