Προς το περιεχόμενο

Πολυ φορτιστης για ολα υπαρχει;

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια συσκευη που να φορτιζει μεταξυ αλλων: (νοκια παλιο-καινουριο / παλιο-καινουριο ericsson / iphone-itouch / κινητα samsung / usb διαφορα / κινητα lg/ psp / netbook ανεξαρτητως Volt κλπ κλπ κλπ (εννοειται οχι ολα ταυτοχρονα)

Δηλαδη να μπορει να φορτιζει χωρις διακοπτακια για volt κτλ οτι εχει σε διαθεσιμο βυσμα.

Ιδανικα να μην χρειαζεται αλλαγες βυσματων αλλα να εξεχουνε και 15 καλωδια, κι ας δεν δειχνει ωραιο.

Εχει εντοπισει κανεις κατι τετοιο;

Δημοσ.

εχω σιγουρα δει αλλα για λαπτοπ, με λιγες υποστηρίξεις στα κινητα τηλεφωνα... τωρα αν υπαρχει αποκλειστικα για τηλεφωνα δεν ξερω...

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια συσκευη που να φορτιζει μεταξυ αλλων: (νοκια παλιο-καινουριο / παλιο-καινουριο ericsson / iphone-itouch / κινητα samsung / usb διαφορα / κινητα lg/ psp / netbook ανεξαρτητως Volt κλπ κλπ κλπ (εννοειται οχι ολα ταυτοχρονα)

Δηλαδη να μπορει να φορτιζει χωρις διακοπτακια για volt κτλ οτι εχει σε διαθεσιμο βυσμα.

Ιδανικα να μην χρειαζεται αλλαγες βυσματων αλλα να εξεχουνε και 15 καλωδια, κι ας δεν δειχνει ωραιο.

Εχει εντοπισει κανεις κατι τετοιο;

εννοεις κατι σαν αυτο η εχω καταλαβει λαθος? Link

Δημοσ.

εννοεις κατι σαν αυτο η εχω καταλαβει λαθος? Link

Αν και δεν ειχα αυτο στο νου μου, νομιζω και αυτο θα μπορουσε να με βολεψει αρκετα. Πολυ καλο για να 'ναι αληθινο. Θα το παραγγειλω, ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...