Nik0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εχω ενα πολυμηχανημα HP Photosmart B110 series και ενω μεσα απο τα windows 7 εχω προσβαση στον εκτυπωτη μου ως συσκευη δεν βλεπω εξισου παρομοια το σκανερ. Πως θα γινει να το δω ως συσκευη και να ζηταω σκαναρισμα μεσα απο τα windows 7?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καποια σκανερ δεν χρειαζοντε drivers για windows 7 και η σαρωση γινεται μεσα απο προγραμμα των windows αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως. Για κοιτα στο Εναρξη/Προγραμματα.
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 κατεβασε το Driver Robot αυτο θα βρει ολες τις συσκευες και θα εγκαταστησει/ενημερωσει τους drivers καθε συσκευης αυτοματα... εκτελεσε το προγραμμα εχοντας συνδεδεμενο το πολυμηχανημα και θα κανει την δουλεια απο μονο του...
Nik0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 κατευασε το Driver Robot αυτο θα βρει ολες τις συσκευες και θα εγκαταστησει/ενημερωσει τους drivers καθε συσκευης αυτοματα... εκτελεσε το προγραμμα εχοντας συνδεδεμενο το πολυμηχανημα και θα κανει την δουλεια απο μονο του... Ευχαριστω αλλα προτιμω να μην βαλω εξτρα προγραμμα αλλα μεσα απο τα windows να μπορω να προσπελασω το σκανερ μου ως συσκευη δινοντας μου τα ιδια τα windows επιλογη να σκαναρω. Drivers για το πολυμηχανημα υπαρχουν ηδη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καποια σκανερ δεν χρειαζοντε drivers για windows 7 και η σαρωση γινεται μεσα απο προγραμμα των windows αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως. Για κοιτα στο Εναρξη/Προγραμματα. δοκιμασε start -search- wfs -enter new scan Αυτο εννοουσα αλλα δεν θυμομουν απο που το βρισκουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.