Προς το περιεχόμενο

Δεν βλεπω το σκανερ

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα πολυμηχανημα HP Photosmart B110 series και ενω μεσα απο τα windows 7 εχω προσβαση στον εκτυπωτη μου ως συσκευη δεν βλεπω εξισου παρομοια το σκανερ.

Πως θα γινει να το δω ως συσκευη και να ζηταω σκαναρισμα μεσα απο τα windows 7?

Δημοσ.

Καποια σκανερ δεν χρειαζοντε drivers για windows 7 και η σαρωση γινεται μεσα απο προγραμμα των windows αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως.

Για κοιτα στο Εναρξη/Προγραμματα.

Δημοσ.

κατεβασε το Driver Robot αυτο θα βρει ολες τις συσκευες και θα εγκαταστησει/ενημερωσει τους drivers καθε συσκευης αυτοματα... εκτελεσε το προγραμμα εχοντας συνδεδεμενο το πολυμηχανημα και θα κανει την δουλεια απο μονο του...

Δημοσ.

κατευασε το Driver Robot αυτο θα βρει ολες τις συσκευες και θα εγκαταστησει/ενημερωσει τους drivers καθε συσκευης αυτοματα... εκτελεσε το προγραμμα εχοντας συνδεδεμενο το πολυμηχανημα και θα κανει την δουλεια απο μονο του...

Ευχαριστω αλλα προτιμω να μην βαλω εξτρα προγραμμα αλλα μεσα απο τα windows να μπορω να προσπελασω το σκανερ μου ως συσκευη δινοντας μου τα ιδια τα windows επιλογη να σκαναρω.

Drivers για το πολυμηχανημα υπαρχουν ηδη.

Δημοσ.

Καποια σκανερ δεν χρειαζοντε drivers για windows 7 και η σαρωση γινεται μεσα απο προγραμμα των windows αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως.

Για κοιτα στο Εναρξη/Προγραμματα.

δοκιμασε

start -search- wfs -enter

new scan

Αυτο εννοουσα αλλα δεν θυμομουν απο που το βρισκουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...