manios62 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εγω εχω το εξης προβλημα .... πηρα αυτο το κουτι ... Thermaltake V9 το οποιο εχει 4 ανεμιστηρες + του επεξεργαστη + του τροφοδοτικου + καρτα γραφικων με αποτελεσμα να κανει πολυ φασαρια .... τωρα θελω την γνωμη σας σε κατι που σκεπτομαι ..... υπαρχει κατι που χαμηλωνει την ταχυτητα των ανεμιστηρων ..... ετσι κι'αλλιως δεν παιζω παιγνιδια για να ζοριζεται απο θεμα θερμοκρασιας ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πολλές φορές,σχεδόν πάντα βασικά έχει ανάλογες ρυθμίσεις μέσα από το bios,τουλάχιστον για τα βασικά cpu και sys. Αν θες μέσα από τα windows με κάποια σχετική ασφάλεια,να ανεβάζει δηλαδή στροφές όταν θερμαίνεται κάτι δες το speedfan και δες και πως ρυθμίζεται εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 για αρχή αφαίρεσε ανεμιστήρες... ένας μπροστά ένας πίσω συνήθως αρκεί... μετά άρχισε να ψάχνεις ποίος ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ώστε να εντοπίσεις το πρόβλημα... πες και τι σύστημα έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manios62 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 το συστημα μου ειναι I5-750+GB-P55A-UD3+4GB_KINGSTON+HD5850+SSD_INTEL40GB+WD2TB+WD_EX_1.5TB και οι θερμοκρασιες μου ειναι 5850=38-42 και επεξεργαστης 48-51 ..... στον επεξεργαστη εχω ψυκτρα την NINJA mini B ..... ειναι μεγαλες ????????? σε κατασταση ηρεμιας ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μια χαρά ειναι σε κατάσταση ηρεμίας οι θερμοκρασίες σε full φορτίο τι γίνεται όμως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manios62 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ειναι για χρηση γραφειου .....και δεν παιρνει σχεδον ποτε φουλ φορτιο ....... το προβλημα μου ειναι ο θορυβος που κανει ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μπορεις να βαλεις κατι τετοιο Link αλλα θα παιζουν μονιμα σε χαμηλες στροφες,ασχετα το φορτιο πραγμα οχι και τοσο καλο τωρα το καλοκαιρι ή να πας σε κατι τετοιο Link που μπορεις να το ρυθμισεις εσυ ποσο θα φυσανε οι ανεμηστηρες αν δεν σου κανουν αυτα μπορεις να αλλαξεις τους ανεμηστηρες σου με αλλους που γυριζουν σε χαμηλοτερες στροφες απο μονοι τους οποτε δεν χρειαζεσαι τπτ απο τα παραπανω αλλα θα κοστισει περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmaster2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 όπως σου είπα πρέπει να εντοπίσης το πρόβλημα... ποιος ανεμηστήρας/συσκευή κάνει τον περισσότερο θόρυβο http://www.quietpc.com/gr-gr-eur/media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Συγνώμη υπολογιστής γραφείου με 5850; με ποια λογική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manios62 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Συγνώμη υπολογιστής γραφείου με 5850; με ποια λογική; και ναταν μονο αυτο ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οκ ρε παιδια....Μπορει να λεει δουλεια γραφειου αλλα να εννοει οτι δεν τον φτανει στα ακρα τον υπολογιστη του...Αλλο ρωτησε ο ανθρωπος...Πως να τον κανει αθορυβο....(!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manios62 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Οκ ρε παιδια....Μπορει να λεει δουλεια γραφειου αλλα να εννοει οτι δεν τον φτανει στα ακρα τον υπολογιστη του...Αλλο ρωτησε ο ανθρωπος...Πως να τον κανει αθορυβο....(!) μπραβο φιλε αυτο ειναι το προβλημα μου .... εκανα την βλακεια και πηρα αυτο το κουτι και τωρα ψαχνω λυση ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Αυτο που σου μενει να κανεις ειναι να αγορασεις ενα fan controller οπως αυτον Cooltek 4 Channel 3.5" Fan Controller Silver Τιμη 11.90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Η οπως σου ειπα να πας σε κατι τετοιο Link πραγματικα αθορυβοι αλλα πανακριβοι....!Αλλα το καλυτερο ειναι fan controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Πολλα λεφτα ρε συ.δεν λεω πολυ καλη αποδοση αλλα και παλι πολλα λεφτα να τους αλλαξει ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.