traganeus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γίνεται να σχεδιάσεις το blog σου σε κάποιο πρόγραμμα ας πούμε και μετά να το ανεβάσεις στο blogspot? Ή να φτιάξεις κάποιο template εύκολα....? (μπορεί να λέω και πατάτα μεγάλη τώρα, αλλα είμαι καινούργιος στο άθλημα και δεν ξέρω τπτ)
_tasos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να "πειράξεις" ένα υπάρχον theme και να το φέρεις πιο κοντά σε αυτό που θέλεις. Αλλά να φτιάξεις κάποιο theme και να το κάνεις upload νομίζω πως δεν γίνεται...
alexitsios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 μπορείς να δοκιμάσεις το artisteer. Μπορείς να φτιάξεις ένα template πολύ εύκολα χωρίς να έχεις τεχνικές γνωσεις.
nicker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 μπορείς να δοκιμάσεις το artisteer. Μπορείς να φτιάξεις ένα template πολύ εύκολα χωρίς να έχεις τεχνικές γνωσεις. ναι αλλά μετά δε θα μπορεί να το ανεβάσει στο blogspot.
traganeus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 To δοκίμασα το προγραμματάκι και το ανέβασα κανονικά σε ένα δοκιμαστικό blog που έχω, αλλα μου είχε στο background υδατογράφημα οτι είναι trial. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το θέμα που με απασχολεί είναι εαν χρειάζεται να αλλάξω το template του blog μου ή είναι καλό αυτό που έχω βρεί??? Εμένα μου αρέσει αλλα σε όσους μπαίνουν πως ξέρω οτι αρέσει? Να βάλω μια ψηφοφορία?
alexitsios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ναι αλλά μετά δε θα μπορεί να το ανεβάσει στο blogspot. Γιατί να μην μπορεί να το ανεβάσει? αφού το artisteer έχει επιλογή να κάνεις upload to template απευθείας.
traganeus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Έχω το εξής πρόβλημα. Έφτιαξα το template έκανα export και ανέβασα το .xml αρχείο. Ενώ φαίνεται μια χαρά απο τις ρυθμίσεις στην Σχεδίαση, στα στοιχεία σελίδας, που βγάζει τα widgets που έχεις βάλει και γενικά κάνεις επεξεργασία το blog, δεν μου το εμφανίζει. Το βγάζει για την ακρίβεια 1-2 δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζεται. Τί μπορώ να κάνω, γιατί θέλω να φτιάξω λίγο το μενού απο δεξιά και δεν μπορώ.
traganeus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά έχω ακούσει κάτι τέτοιο... To βρήκα το λάθος. δεν το έκανα publish στο blogspot γιαυτό.
traganeus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 κανα αλλο προγραμματακι εκτος του artisteer ξέρουμε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.