Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Kαι γιατι να ξερει.Αφου δε του χρειαζοντε! Απλα δε επρεπε να το αναφερει,χωρις να το ψαξει! Το να χρειαζεσαι το περιβαλλον ενως αλλου λογισμικου για να παιξεις ενα παιχνιδι,αυτο δε συμαινει οτι το λογισμικο που εχεις το υποστηριζει! Να μη μπερδευομαστε! Και για τις απετησεις που εχει ο φιλος.Γιαμενα ητε mac ητε windows laptop,θα ειναι μια χαρα!Να παρει αυτο που του αρεσει περισσοτερο,αν εχει και τα λεφτα,δεν εχει κανενα περιορισμο! Είπα πουθενά ότι έπρεπε να ξέρει; Το ότι σχολίασε και μάλιστα με ύφος "τι παιχνίδι μωρέ στα mac; " ΧΩΡΙΣ να ξέρει, είναι το θέμα. Και να είχε μόνο αυτός αυτή την συμπεριφορά... θα ήταν καλά. Εδώ άλλοι και δεν ξέρουν και ψάχνουν εναγωνιωδώς στο internet να βρουν κάθε "πηγή", αλλά και πυγή, (ποιότητας υπό του 0) για να στηρίξουν το όποιο κόλλημα έχουν (δεν αναφέρομαι σε εσένα στην τελευταία πρόταση).
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Και να είχε μόνο αυτός αυτή την συμπεριφορά... θα ήταν καλά. Εδώ άλλοι και δεν ξέρουν και ψάχνουν εναγωνιωδώς στο internet να βρουν κάθε "πηγή", αλλά και πυγή, (ποιότητας υπό του 0) για να στηρίξουν το όποιο κόλλημα έχουν (δεν αναφέρομαι σε εσένα στην τελευταία πρόταση). Αυτο συμβενει και απο τα δυο στρατοπεδα!Οι aplle-fans δε πανε πισω!
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αυτο συμβενει και απο τα δυο στρατοπεδα!Οι aplle-fans δε πανε πισω! μα δεν είπα ούτε για fans ούτε για μη fans. Εκτός και εάν είπα και μπορείς να μου κάνεις παράθεση ότι το είπα.
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω αναφερα την λεξη fans,γι'αυτου που ψαχνουν οτιδηποτε αρνητικο,για να ποσταρουν για "αντιπαλη" ετερεια! Στο θεμα μας,τωρα!
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω αναφερα την λεξη fans,γι'αυτου που ψαχνουν οτιδηποτε αρνητικο,για να ποσταρουν για "αντιπαλη" ετερεια! Στο θεμα μας,τωρα! Ούτε για αντίπαλες εταιρείες είπα. Και εάν θυμάμαι καλά, εσύ από το πρώτο σου post σε αυτό το θέμα ήσουν εκτός θέματος... λίγο ειρωνικό να λες τώρα "στο θέμα μας τώρα". Παροτρύνσεις αφενός εκεί που σε παίρνει και έχει δικαίωμα να κάνεις και αφετέρου όταν είσαι και εσύ σωστός.
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Και να είχε μόνο αυτός αυτή την συμπεριφορά... θα ήταν καλά. Εδώ άλλοι και δεν ξέρουν και ψάχνουν εναγωνιωδώς στο internet να βρουν κάθε "πηγή", αλλά και πυγή, (ποιότητας υπό του 0) για να στηρίξουν το όποιο κόλλημα έχουν (δεν αναφέρομαι σε εσένα στην τελευταία πρόταση). Σε ποιους αναφερεσαι? Και ποιο ειναι το κολλημα που εχουν?
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σε ποιους αναφερεσαι? Και ποιο ειναι το κολλημα που εχουν? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά θα πάω off topic πολύ. Θα το σταματήσω εδώ. By the way, εσύ δεν είχες πει "Στο θέμα μας, τώρα";
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά θα πάω off topic πολύ. Θα το σταματήσω εδώ. By the way, εσύ δεν είχες πει "Στο θέμα μας, τώρα"; Επειδη επεμενες και δεν ηθελα να σε στεναχωρησω! Και για το "Στο θέμα μας, τώρα",δε αναφεροταν μονο σε σενα,αλλα και σε μενα!Γενικα εχω την ταση να ξεφευγω,λιγο!
Κomos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ούτε για αντίπαλες εταιρείες είπα. Και εάν θυμάμαι καλά, εσύ από το πρώτο σου post σε αυτό το θέμα ήσουν εκτός θέματος... λίγο ειρωνικό να λες τώρα "στο θέμα μας τώρα". Παροτρύνσεις αφενός εκεί που σε παίρνει και έχει δικαίωμα να κάνεις και αφετέρου όταν είσαι και εσύ σωστός. καταννοεις οτι το παρατραβας και μαλιστα σε προσωπικο επιπεδο ? ενω ΞΕΡΕΙΣ οτι εχει δικιο (5% των παιχνιδιων υπαρχει σε mac)
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν έχεις ασχοληθεί σχεδόν καθόλου, αλλά το "τι παιχνίδι μωρέ στα mac; " ήξερες να το πεις. Και δεν ξέρεις και προσπαθείς να πεις. Και να ήσουν μόνο εσύ... καλά θα ήταν. οταν λεω <<δεν εχω αχοληθει καθολου>> εννοω πως δεν τα χρησιμοποιω ως βασικο λειτουργικο και ετσι δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα... αλλα σε 2 απο τους 5 μου η/υ εχω mac και το "τι παιχνίδι μωρέ στα mac; " ήξαρα να το πω διοτι αυτη ειναι η αληθεια! και μη μου πεις τωρα πως εχω αδικο, απο τα 100 παιχνιδια μονο τα 10 θα υποστηριζουν mac και τωρα που τα λεμε αν θες να παιζεις κανα παιχνιδι ή κονσολα θα παρεις ή pc.
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος οταν λεω <<δεν εχω αχοληθει καθολου>> εννοω πως δεν τα χρησιμοποιω ως βασικο λειτουργικο και ετσι δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα... αλλα σε 2 απο τους 5 μου η/υ εχω mac και το "τι παιχνίδι μωρέ στα mac; " ήξαρα να το πω διοτι αυτη ειναι η αληθεια! και μη μου πεις τωρα πως εχω αδικο, απο τα 100 παιχνιδια μονο τα 10 θα υποστηριζουν mac και τωρα που τα λεμε αν θες να παιζεις κανα παιχνιδι ή κονσολα θα παρεις ή pc. Αντιγράφω την απάντησή σου, μαζί με το μήνυμα στο οποίο απάντησες τι παιχνιδι μωρε στα mac; μονο το 5% των παιχνιδιων υποστηρίζουν mac... και τωρα που τα λεμε αν θελεις να παιζεις κανα παιχνιδακι πας απευθείας σε windows... υ.γ. τωρα ομως θα μου πειτε γιατι πολλοι gamers εχουν linux... στα λινουξ υπαρχει εφαρμογη που τρεχει οτιδηποτε τρεχει και στα πατζουρια, το γνωστο wine κατι που στα μακ δεν υπαρχει! Ποιος σου πε πως δεν υπάρχει??? Wine OS X offtopic: δεν ειναι 5% ειναι παραπάνω.. γενικά όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν!! Για Hardcore gaming ασυζητητί PC, όμως για Casual μια χαρα είναι και τα Mac. Η Blizzard (εδώ και χρόνια) και η Valve (πλέον) βγάζουν τους τίτλους τους εκεί..και πέρα απ' αυτό υπάρχει και το Steam αλλά και το App Store για αλλα τόσα.. Πάντως αφού έχουν και οι φίλοι σου σημαίνει πως θα σε βοηθήσουν τον πρώτο καιρό για τυχόν απορίες αλλά και θα επικοινωνείτε απ τα ίδια προγράμματα (facetime,ichat). Οπότε go for it!! sorry δικιο εχεις... με mac να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου... Αποφάσισε κάποια στιγμή όμως...
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Είπα πουθενά ότι έπρεπε να ξέρει; Το ότι σχολίασε και μάλιστα με ύφος "τι παιχνίδι μωρέ στα mac; " ΧΩΡΙΣ να ξέρει, είναι το θέμα. Και να είχε μόνο αυτός αυτή την συμπεριφορά... θα ήταν καλά. Εδώ άλλοι και δεν ξέρουν και ψάχνουν εναγωνιωδώς στο internet να βρουν κάθε "πηγή", αλλά και πυγή, (ποιότητας υπό του 0) για να στηρίξουν το όποιο κόλλημα έχουν (δεν αναφέρομαι σε εσένα στην τελευταία πρόταση). το σχολιασα διοτι ειμαι γνωστης του θεματος και γι'αυτο που ειπες με το υφος μου να ξερεις οτι δεν στεκει διοτι υφος στο γραπτο λογο ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις... Θυμαμαι το '93 που ειχε βγει μια καινουρια εκδοση μακ, η apple ειχε επιβαλει οτιδηποτε βγαινει για τα windows να βγει και σε mac κατι το οποιο πρεπει να γινεται και τωρα... υ.γ. να σχολιασω τωρα το υφος σου ή δεν σε συμφερει; Αντιγράφω την απάντησή σου, μαζί με το μήνυμα στο οποίο απάντησες Αποφάσισε κάποια στιγμή όμως... δικιο εχεις... εχω ασχοληθει αρκετα με μακ απλα επειδη τα εχω παρατημένα θεωρω πως ειναι σα να μην τα εχω ακουμπησει... 12 χρονια τωρα εχω pc με μακ...
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μήπως δεν κατάλαβες τι λες: οταν λεω <<δεν εχω αχοληθει καθολου>> εννοω πως δεν τα χρησιμοποιω ως βασικο λειτουργικο και ετσι δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα... αλλα σε 2 απο τους 5 μου η/υ εχω mac και το "τι παιχνίδι μωρέ στα mac; " ήξαρα να το πω διοτι αυτη ειναι η αληθεια! και μη μου πεις τωρα πως εχω αδικο, απο τα 100 παιχνιδια μονο τα 10 θα υποστηριζουν mac και τωρα που τα λεμε αν θες να παιζεις κανα παιχνιδι ή κονσολα θα παρεις ή pc. Αντιγράφω την απάντησή σου, μαζί με το μήνυμα στο οποίο απάντησες τι παιχνιδι μωρε στα mac; μονο το 5% των παιχνιδιων υποστηρίζουν mac... και τωρα που τα λεμε αν θελεις να παιζεις κανα παιχνιδακι πας απευθείας σε windows... υ.γ. τωρα ομως θα μου πειτε γιατι πολλοι gamers εχουν linux... στα λινουξ υπαρχει εφαρμογη που τρεχει οτιδηποτε τρεχει και στα πατζουρια, το γνωστο wine κατι που στα μακ δεν υπαρχει! Ποιος σου πε πως δεν υπάρχει??? Wine OS X offtopic: δεν ειναι 5% ειναι παραπάνω.. γενικά όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν!! Για Hardcore gaming ασυζητητί PC, όμως για Casual μια χαρα είναι και τα Mac. Η Blizzard (εδώ και χρόνια) και η Valve (πλέον) βγάζουν τους τίτλους τους εκεί..και πέρα απ' αυτό υπάρχει και το Steam αλλά και το App Store για αλλα τόσα.. Πάντως αφού έχουν και οι φίλοι σου σημαίνει πως θα σε βοηθήσουν τον πρώτο καιρό για τυχόν απορίες αλλά και θα επικοινωνείτε απ τα ίδια προγράμματα (facetime,ichat). Οπότε go for it!! sorry δικιο εχεις... με mac να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου... Αποφάσισε κάποια στιγμή όμως...
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μήπως δεν κατάλαβες τι λες: Αντιγράφω την απάντησή σου, μαζί με το μήνυμα στο οποίο απάντησες Αποφάσισε κάποια στιγμή όμως... εχω αποφασισει και το εχω εξηγήσει χιλιες φορες για καποιους διανοητικά καθυστερημένους. εσυ ή εισαι στον κοσμο σου και δεν καταλαβαινεις τι γραφω ή εισαι εντελως μ@λ@κ@ς και συγγνώμη αν σε έθιξα αλλα αυτο μου δειχνεις και αυτο εκφραζεις. σου προτεινω να τα ξαναδιαβασεις ολα απο την αρχη και αν δεν βγαλεις νοημα πηγαινε σε κανα κεντρο δυσλεξίας. υ.γ. ξερω οτι στην αρχη τα ειχα γραψει λιγο μπερδεμενα αλλα πιο μετα τα εξηγησα ολα με απλα λογια. τωρα αν καποιος παλι δεν μπορει να καταλαβει εχει προβλημα... φιλικα παντα
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 14 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος εχω αποφασισει και το εχω εξηγήσει χιλιες φορες για καποιους διανοητικά καθυστερημένους. εσυ ή εισαι στον κοσμο σου και δεν καταλαβαινεις τι γραφω ή εισαι εντελως μ@λ@κ@ς και συγγνώμη αν σε έθιξα αλλα αυτο μου δειχνεις και αυτο εκφραζεις. σου προτεινω να τα ξαναδιαβασεις ολα απο την αρχη και αν δεν βγαλεις νοημα πηγαινε σε κανα κεντρο δυσλεξίας. υ.γ. ξερω οτι στην αρχη τα ειχα γραψει λιγο μπερδεμενα αλλα πιο μετα τα εξηγησα ολα με απλα λογια. τωρα αν καποιος παλι δεν μπορει να καταλαβει εχει προβλημα... φιλικα παντα Ξεκινάς λέγοντας "τι παιχνίδι μωρέ στα mac;" τι παιχνιδι μωρε στα mac; μονο το 5% των παιχνιδιων υποστηρίζουν mac... και τωρα που τα λεμε αν θελεις να παιζεις κανα παιχνιδακι πας απευθείας σε windows... υ.γ. τωρα ομως θα μου πειτε γιατι πολλοι gamers εχουν linux... στα λινουξ υπαρχει εφαρμογη που τρεχει οτιδηποτε τρεχει και στα πατζουρια, το γνωστο wine κατι που στα μακ δεν υπαρχει! Μετά, κάποιος σου λέει ότι "κοίτα, υπάρχουν παιχνίδια στα mac", λέγοντας μάλιστα ότι η Blizzard εδώ και χρόνια βγάζει τους τίτλους της ΚΑΙ ΓΙΑ mac. Ποιος σου πε πως δεν υπάρχει??? Wine OS X offtopic: δεν ειναι 5% ειναι παραπάνω.. γενικά όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν!! Για Hardcore gaming ασυζητητί PC, όμως για Casual μια χαρα είναι και τα Mac. Η Blizzard (εδώ και χρόνια) και η Valve (πλέον) βγάζουν τους τίτλους τους εκεί..και πέρα απ' αυτό υπάρχει και το Steam αλλά και το App Store για αλλα τόσα.. Πάντως αφού έχουν και οι φίλοι σου σημαίνει πως θα σε βοηθήσουν τον πρώτο καιρό για τυχόν απορίες αλλά και θα επικοινωνείτε απ τα ίδια προγράμματα (facetime,ichat). Οπότε go for it!! Απαντάς ότι δεν ξέρεις σχεδόν καθόλου από mac. sorry δικιο εχεις... με mac να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου... Και μετά καταλήγεις ότι τελικά είσαι γνώστης του θέματος. το σχολιασα διοτι ειμαι γνωστης του θεματος. Και όταν κάποιος σου λέει "λες ό,τι να 'ναι", καταλήγεις να βρίζεις. εχω αποφασισει και το εχω εξηγήσει χιλιες φορες για καποιους διανοητικά καθυστερημένους. εσυ ή εισαι στον κοσμο σου και δεν καταλαβαινεις τι γραφω ή εισαι εντελως μ@λ@κ@ς και συγγνώμη αν σε έθιξα αλλα αυτο μου δειχνεις και αυτο εκφραζεις. Στο χωριό μου κάτι τέτοιους τους λέμε π@π@ρ3ς, συγνώμη εάν σε έθιξα. Στο δικό σου; Φιλικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.