Προς το περιεχόμενο

Corel videostudio pro,προβλημα φορτωσης mp4

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,τρεχω Windows XP και πριν λιγο καιρο πηρα αυτο το προγραμματακι για να κανω τα βιντεακια μου οτι θελω,ειναι πολυ καλο αλλα εχω ενα προβλημα,δεν μου φωρτωνει ολα τα φορμα των βιντεο.Π.χ εχω ενα mp4 και δεν μου το ανοιγει μηπως πρεπει να κανω κατι στα options.Το δουλευει καποιος να βοηθησει???ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,τρεχω Windows XP και πριν λιγο καιρο πηρα αυτο το προγραμματακι για να κανω τα βιντεακια μου οτι θελω,ειναι πολυ καλο αλλα εχω ενα προβλημα,δεν μου φωρτωνει ολα τα φορμα των βιντεο.Π.χ εχω ενα mp4 και δεν μου το ανοιγει μηπως πρεπει να κανω κατι στα options.Το δουλευει καποιος να βοηθησει???ευχαριστω

κανε ινσταλλ το klite codec pack

Δημοσ.

1. Σε όλα τα MP4 ή σε μερικά μόνο;

2. Εμφανίζεται κάποιο αναλυτικό μήνυμα σφάλματος και αν ναι, τί ακριβώς γράφει;

Δημοσ.

Τρέξε το Mediainfo και δες τι codec έχει το συγκεκριμένο mp4.

Παρακάτω είναι τα codec που υποστηρίζονται από το videostudio

http://www.corel.com/content/vpk/vsx2/Corel_VideoStudio_Pro_X2_Reviewer_Guide.pdf

Input File Format Support

• Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, MPEG-4, H.264,

QuickTime®

, Windows Media®

Format, DVR-MS, MOD (JVC MOD File

Format), M2TS, TOD, BDMV, 3GPP, 3GPP2

• Audio: Dolby®

Digital Stereo, Dolby®

Digital 5.1, MP3, MPA, QuickTime,

WAV, Windows Media Format

• Image: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD,

PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF

• Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)

Δημοσ.

1. Σε όλα τα MP4 ή σε μερικά μόνο;

2. Εμφανίζεται κάποιο αναλυτικό μήνυμα σφάλματος και αν ναι, τί ακριβώς γράφει;

Παιδια καταρχας ευχαριστω.Λοιπον το klite codec pack ειναι οκ το εχω κοιταξει.

Οταν κανω open project δεν μου εμφανιζει καν τα βιντεος(μαλλον γιατι ψαχνει συγκεκριμενα φορμα) και οταν κανω insert video που βγαζει error "file format mismatch"

Δημοσ.

Οταν κανω open project δεν μου εμφανιζει καν τα βιντεος(μαλλον γιατι ψαχνει συγκεκριμενα φορμα)

Προφανώς ψάχνει μόνο αρχεία με κατάληξη που αντιστοιχεί στο project file format με το οποίο σώζει το πρόγραμμα την πρόοδο του χρήστη.

και οταν κανω insert video που βγαζει error "file format mismatch"

Από μια γρήγορη ματιά στο forum της Corel, φαίνεται πως πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει σωστά όλα τα MP4. Ως λύση προτείνουν το reencoding των «προβληματικών» αρχείων με κάποιον 3rd party converter σε νέο αρχείο.

Δημοσ.

Προφανώς ψάχνει μόνο αρχεία με κατάληξη που αντιστοιχεί στο project file format με το οποίο σώζει το πρόγραμμα την πρόοδο του χρήστη.

Από μια γρήγορη ματιά στο forum της Corel, φαίνεται πως πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει σωστά όλα τα MP4. Ως λύση προτείνουν το reencoding των «προβληματικών» αρχείων με κάποιον 3rd party converter σε νέο αρχείο.

Κατι τετοιο σκεφτικα και εγω,ευχαριστω πολυ παιδια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...