Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Δίκτυο

vlasiospakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε.Λοιπόν έχω σπίτι το οποίο αποτελείται από ενα υπόγειο διαμορφωμένα σαν γραφείο και τον όροφο απο πάνω που ειναι το σπίτι.Το ρουτερ είναι αναγκαστικά σε μια ντουλαπα μέσα , είναι Pirelli μάρκας απο την CYTA και έχουμε εκει πάνω και το τηλέφωνο και το ιντερνετ. Το σήμα κάτω που φτάνει ειναι 1 γραμμή μονο και συχνα πυκνα με πετάει. Επειδή έχω και σταθερό υπολογιστη κάτω, διάβασα οτι με ένα repeater και μια κεραια θα πιάνω το σημα μια χαρά..Ισχύει αυτο? Επίσης οτι μπορειτε να προτείνετε θα ήμουν ευγνώμων!

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς ειναι αλλα η ύπαρξη ορόφου με προβληματίζει λίγο.

Αφου ομως έτσι εχεις 1 γραμμή σήμα με ενα repeater πιστεύω οτι θα έχεις 3 στις 5 αλλα δεν νομίζω για παραπάνω. Η καλύτερη λύση θα ήταν αν μπορούσες να παίξεις με τα καλώδια της μπρίζας , αν στο υπόγειο έχει extra ζεύγη που έρχονται απο τον επάνω οροφο κοντά στο router.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επισης θαμπορουσες να παιξεις με powerline οπως επισης υπαρχει και η λυση να βαλεις μια καλυτερη καρτα δικτυου ασυρματη πχ μια alfa των 500mw οπως επισης να βγει και το ρουτερ εξω απο την ντουλαπα.

η καλυτερη λυση βεβαια θα ηταν ενα καναλακι αυτοκολλητο και να ριξεις ενα ωραιο utp η οπως ειπε ο φιλος πιο πανω αν εχεις spare 2 ζευγαρια(4 καλωδια ) να φτανουν μεχρι εκει να τα κανεις για data αντι για τηλεφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...