Προς το περιεχόμενο

Οδηγος Αγορας Modem

ThOmPsOn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το vigor ειναι μια χαρα αλλα ειναι σπαστικο το λογοτυπο της Altec.. γενικως ειναιν μια χαρα.

Επισης το Port forward και το menu ειναι διαφορετικο απο το vigor 2700vg....

πηγα στο Port Forward βρηκα το modem αλλα εχει το αυθεντικο Vigor menu και δν ειναι της altec οποτε ειναι λιγο σπαστικο.

αυτο που λες με το firmware θα το φτιαξει ?

*πηγα στο ebw και εχει οδηγιες "για κατι" administrator...

δεν βρηκα για το firmware..

Αν μπορεις επισυναψε ενα λινκ please.

Thanks in advance :D

Δημοσ.

απο οτι εχω καταλαβει γινεσαι administrator και μετα μπορεις και κανεις κανονικα firmware update απο το μενου.λογικα με administrator σου δινει full access πανω στο ρουτερ οποτε μετα περνας απο το site της vigor ενα generic firmware και παιζεις κανονικα με το κανονικο μενου και με αυτα που σου γραφει στο www.portforward.com

Δημοσ.

Καλα ε[...] τυχη βουνο μολις ειδα στο ebw οτι το vigor 2700 που παρελαβα χθες 25€ δεν ειναι διαθεσιμο. Τες πα, πηγα στο official site και βρηκα το vigor μου αλλα εχει πολλα firmware δεν ξερω πιο να κατεβασω. Δειτε_Εδω Αν μπορειτε να με διαφωτισετε, θα σας ειμαι ευγνωμων !!! :-D

Εyχαριστω :P

*Κατι ασχετο πως μπορω να γινω member και οχι newbie ?

Δημοσ.

Καλα ε[...] τυχη βουνο μολις ειδα στο ebw οτι το vigor 2700 που παρελαβα χθες 25€ δεν ειναι διαθεσιμο. Τες πα, πηγα στο official site και βρηκα το vigor μου αλλα εχει πολλα firmware δεν ξερω πιο να κατεβασω. Δειτε_Εδω Αν μπορειτε να με διαφωτισετε, θα σας ειμαι ευγνωμων !!! :-D

Εyχαριστω :P

*Κατι ασχετο πως μπορω να γινω member και οχι newbie ?

α.απο newbie σε member γινεσαι αφου εχεις καποια χ ποστς και πανω.δεν θυμαμαι .μετα γινεσαι senior member κτλ.υπαρχει και αντιστοιχο θεμα που τα λεει.

για τα firmware

οτι ειναι annex b δεν ειναι για σενα αφου ειναι για adsl over isdn

Οποτε τα γραφεις κανονικα τα annex b.

apo ekei και περα μενουν αυτα

Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 113111.zip AnnexA is used for modem code 113111

Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 121201.zip AnnexA is used for modem code 121201 [ Standard ]

Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 131701.zip AnnexA is used for modem code 131701 [ Recommanded for the UK ]

Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 1401201.zip AnnexA is used for modem code 1401201 [ Recommanded for USA or for G.lite environment ]

Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 1411301.zip AnnexA is used for modem code 1411301

Vigor2700 V2.8.3 AnnexA 142201.zip AnnexA is used for modem code 142201

το us δεν το θελεις.το Uk δεν το θελεις.

τωρα αυτο με το code κατι θα αναφερει το ρουτερ σου για code για να δεις ποιο ειναι.

κατα τα αλλαοπως το βλεπω ειναι η ιδια εκδοση v.2.8.3

Δημοσ.

μπορει να κανω και λαθος αλλα λογικα ετσι πρεπει να παει εφοσον βλεπω οτι ολα ειναι το ιδιο version.ισως να εχουν και στο site Κανα guide και να λεει τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

Απο κατω λεει μονο κατι βλακειες της Altec...

Δεν εχω ιδεα πιο κωδικο με firmware να κατεβασω[...]

Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια :D

Δημοσ.

μεσα στο μενου δες αν γραφει τιποτα?δεν ξερω κατι παραπανω αν ξερει καποιος αλλος ας μας πει .παντως λογικα το generic μπορειςνα το περασεις αυτο που δεν γραφει ουτε για Uk.εκτος αν πραγματι δεν παιζει ρολο και ειναι απλα το ιδιο firmware που πολυ απλα το βγαζουν σε διαφορες εκδοσεις αναλογα με το τι θες εσυ.οποτε εκει περνα το generic οπως ειναι.

Δημοσ.

nope τπτ στο μενου τα εχει αλλαξει ολα η AlteC. Αφου να φανταστεις εγω firmware version 3.1.1.1_AT... Οκ δεν εχω προβλημα αν δν κανω upgrade το firmware σιγα internet να εχω :D

Ευτυχως με γλιτωσες εσυ και τα αλλα παιδια και δεν εδωσα 60€ για το Belkin αφου με το vigor κανω τη δουλεια μου και με 25€.

θα ψαξω λιγο παραπανω στο google και θα σου πω... για να το ξερουν και αλλα παιδια που εχουν παρομοιο προβλημα.

αν βαλω λαθος firmware την στρουμφισα ασχημα ?

Δημοσ.

τa belkin οχι η καλυτερη επιλογη.λογικα αμα δεν γραφει τιποτα θα ειναι αυτο που κανει και η Netgear>που σου λεει για North america ,gia europe κτλ.και τωρα οπως τα ξαναβλεπω μαλλον ειναι αυτο που σου ειπα.το ιδιο firmware για annex b και το ιδιο firmware για annex a .λογικα και αν θυμαμαι σωστα απο καποιον που μου ειχε πει κατι ολα παιζουν απλα εχουν καποιες μικροδιαφορες μεταξυ τους για αυτο και εχουν αλλαγια europe κτλ κτλ.οποτε περνα το generic.με καλωδιο βεβαια οχι ασυρματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...