Προς το περιεχόμενο

Οδηγος Αγορας Modem

ThOmPsOn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια εχω το Siemens CL 110 που μου το εδωσε η forthnet πριν 4+ χρονια.

Πριν μια βδομαδα περιπου τα αρχησε να αναβοσβηνουν τα λαμπακια, συγκεκριμενα power & PPP (καποιες φορες ολα μαζι)

Λοιπον το modem τα εχει παιξει, το θεμα ειναι οτι αν το αφησω κανα 3+ωρο στο ρευμα τοτε ειναι κομπλε ΚΑΙ οταν το κλεισω και το ανοιξω ξανα γινεται το ιδιο με τα λαμπακια. Αυτη τη στιγμη δν εχω προβλημα αλλα επειδη μου σπαει τα νευρα θελω να αγορασω ενα new.

Περιττο να πω οτι burns like it came from hell.

Θελω να αγορασω ενα new Modem οπως προανέφερα τωρα αν θα ειναι Wireless/wired δεν με νοιαζει,

αλλα απο wired δεν βρησκεις οποτε παμε σε ασυρματο. Γενικως κοιταω πολυ την μαρκα του οποιοδηποτε προϊοντος οποτε θα ηθελα να αγορασω ενα επωνυμο.

Κοιταξα στο πλαισιο και ειδα μερικα της Belkin / netgar, επειδη δεν ξερω πολλα στον τομεα των Modems/routers θα ηθελα να μου προτεινεται εσεις μερικα και αν γινεται να αναπτυξουμε ολοι μαζι ενα οδηγο αγορας Modem Rooter, ετσι θα σταθουμε αρωγοι στην κατανοηση λειτουργειων των modem με αποτελεσμα να αγοραζουμε ευκολα και ευχαριστα. Ακομη να μην εχουμε αναγκη τη γνωμη του πωλητη λ.χ. στο πλαισιο, γιατι αυτοι θελουν να σου "πουλησουν" αναλογα με το πορτοφολι σου και οχι το τη χρειαζεσαι.

* Επισης ποια ειναι η διαφορα της κατηγοριας "Ασυρματα Modem Router" απο τα "Ασυρματα Router"

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Γιαννης.

Δημοσ.

ποσα θες να δωσεις?

εγω θα παιρνα ενα σκετο ρουτερ με 1000ρι δικτυο και N ασυρματο,και θα κοτσαρα πανω ενα οποιοδηποτε μοντεμ.

μιας και καλυτερες ταχυτητες θα χεις και θα μπορεις να το βαζειες σε οτι μοντεμ θες.πχ adsl,vdsl...

Δημοσ.

ποσα θες να δωσεις?

εγω θα παιρνα ενα σκετο ρουτερ με 1000ρι δικτυο και N ασυρματο,και θα κοτσαρα πανω ενα οποιοδηποτε μοντεμ.

μιας και καλυτερες ταχυτητες θα χεις και θα μπορεις να το βαζειες σε οτι μοντεμ θες.πχ adsl,vdsl...

ADSL και PSDN συνδεση.

τι εννοεις 1000ρι δικτυο ? και Ν ασυρματο What ?

Κοιτα εγω θελω ενα απλο modem router δεν θελω να "κοτσαρω" μετα κανενα modem. (τι εννοεις να κοτσαρεις μετα modem ? δηλαδη 2 modem ? what for ?)

θελω ενα modem router μεχρι 70 euro. που να εχει τουλαχιστον 1xRJ-11 1xRJ-45 και αν γινεται να εχει και ON/OFF switch. Ειναι για προσωπικη χρηση δεν με νοιαζει αν θα ειναι ασυρματο ή ενσυρματο

anyway και ασυρματο να ειναι θα απενεργοποιησω το wireless αφου θα συνδεθω με wired. :P

Δεν θελω να κανω δικτυο στο σπιτι. Το modem θα ειναι μονο για ενα υπολογιστη και μια στο τοσο κανα λαπτοπ.

*soz που δεν τα ανεφερα πιο πριν.

**Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση - Ntinaras -

Δημοσ.

λεω να παρεις ενα σκετο ρουτερ και να βαλεις πανω ενα σκετο Modem σαν αυτα που δινει ο οτε δωρο.

αν παρεις με 70 ευρω μοντεμ ρουτερ εγκλωβιζεσαι στο να το χρησιμοποιησεις υποχρεωτικα μονο για adsl...

και μιας και vdsl Και αλλες τεχνολογιες ειναι κοντα ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και να σου μεινει.

πχ http://www.skroutz.gr/s/302006/TP-LINK-TL-WR1043ND.html?keyphrase=TL-WR1043ND

η αλλιως πας σε κανονικο modem ρουτερ http://www.skroutz.gr/s/313407/NetGear-DGN1000.html?keyphrase=DGN1000

παντως αμα θες κατι φτηνο εχω ενα us robotics 9107 και το πουλαω :P

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πάρεις το Draytek Vigor 2700vg ειναι πολύ καλύτερο και επώνημο απο αυτό που έχεις και επιπλέον ειναι και ασύρματο όπως θέλεις και σε καλή τιμή

Δημοσ.

Ok ευχαριστω και τους δυο. Ntinaras και τα δυο λινκ που μου εστειλες ειναι 2 modem που στο πλαισιο κοστιζουν 70€ :D

Βασικα δεν ψωνιζω απο το internet συνηθως απο το Plaisio, Multirama, Mediamarkt :D (Μονο [Παρε-Δωσε] χαχα)σπανια αγοραζω απο internet επειδη δν εχω Πιστωτικη :P

Εγω βρηκα αυτο Click Me

Ειναι καλο ? ποια η γνωμη σας ?

Δημοσ.

Ok ευχαριστω και τους δυο. Ntinaras και τα δυο λινκ που μου εστειλες ειναι 2 modem που στο πλαισιο κοστιζουν 70€ :D

Βασικα δεν ψωνιζω απο το internet συνηθως απο το Plaisio, Multirama, Mediamarkt :D (Μονο [Παρε-Δωσε] χαχα)σπανια αγοραζω απο internet επειδη δν εχω Πιστωτικη :P

Εγω βρηκα αυτο Click Me

Ειναι καλο ? ποια η γνωμη σας ?

πιστωτικη?

δικαιολογεισαι αν εισαι κατω απο 15 η πανω απο 65

πρεπει να ξερεις οτι για τις αγορες στο ιντερνετ δε χρειαζεσαι πιστωτικη,ουτε καν καποια καρτα

αρκει αντικαταβολη.

σε γλιτωνει απο κοπο και απο πολυ χρημα.

επισης δε χρειαζεται να στελνεις Pm για να δω οτι απαντησες :P

Δημοσ.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Ok soz για τα pm απλα δεν ξερω αν ειδοποιησαι οταν γραφεις σε topic που συμμετέχεις :D -no offence-

Ειμαι 17 ξερω οτι γινεται αντικαταβολη αλλα νομιζω οχι σε ολα τα site.

Το ειδες το modem ? to belkin 60 euro. ?

Γνωμη ? μαλλον θα το παρω αυριο για να τελειωνω,

απλα διαβασα στο forum οτι τα Belkin δεν ειναι καλα.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

39044.jpg

•••“Deleted”•••

*Ξεχαστε αυτο το μηνυμα :D

Δημοσ.

Φίλε μου δες τα προηγούμενα μυνήματα καλά θα ειναι να αποφύγεις τα belkin το vigor ειναι σαφώς ανώτερο και πιο φθηνό απο εκει και πέρα η επιλογή ειναι δική σου.

Δημοσ.

Ενταξει, κατεληξα σε 2 ».«

╠NetGear DGN1000╣ “43€ → 70€”

&

╠NetGear DGN2200╣ “60€ → 90€”

*Οι τιμές είναι απο το Skroutz

**Ntinaras → το us robotics 9107 ποσο το πουλάς και ποιος ο τροπος παραλαβης / πληρωμης ? εννοω πως θα γινει η δοσοληψία

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια χαρα.περνα του generic firmware για να φυγει της altec.εχει οδηγιες στο Ebw για το πως γινεται.και πες μας εντυπωσεις.περνα το τελευταιιο firmware Που θα βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...