sakis63 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γειά σας!Ήθελα να σας αναφέρω κάτι που μου συνέβη στο facebook και συγκεκριμένα σε συνομιλία στο chat μήπως μπορεί να μου κάποιος που τυχόν του έτυχε κάτι τέτοιο να μου πει τι γίνεται.. Θέλησα ενώ μιλούσα σε κανονική ,σοβαρή κουβέντα στο chat να πατήσω επιλογή Clear από την πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου της κουβέντας στο chat και κατά λάθος αντί να πατήσω Clear πατάω ακριβώς δίπλα που γράφει Report!!Αυτόματα μου βγήκε ένα παράθυρο από το facebook που λίγο πολύ έλεγε τα εξής απ'ότι θυμάμαι: "..Ευχαριστούμε που αναφέρατε το περιεχόμενο της πιθανώς άπρεπης συζήτησης.." Και κάτι τέτοια μυστήρια.. Ψάχνω στο help να δω πώς γίνεται να ακυρώσεις τέτοια ενέργεια μια και κατά λάθος έγινε στην περίπτωσή μου, και γράφει ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και οι administrators θα εξετάσουν το αίτημα report και θα αποφανθούν ΑΝ θα στείλουν ενημερωτικό σημείωμα ή ΑΝ θα προβούν και σε αυστηρότερα μέτρα.." Υπόψην έχω αγγλικό μενού στο περιβάλλον χρήσης του προφίλ μου και ό,τι γράφω είναι από πρόχειρη μετάφραση δική μου των όσων είδα στα μηνύματα που μου εμφάνισε..αλλά ξέρω αρκετά καλά αγγλικά..Και απορώ??Από τη μια βάζουν σχεδόν κολλητά τις επιλογές με τις λέξεις Clear και Report και χωρίς να υπάρχει από την εφαρμογή παράθυρο διαλόγου με επιβεβαίωση της επιλογής με οκ ή άκυρο όπως στα περισσότερα περιβάλλοντα για αποφυγή λαθών, και από την άλλη θα μας επιβάλλουν μέτρα αν κατά λάθος το πατήσαμε?? Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;; Και Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;Ευχαριστώ
eu@ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 δε θα γινει τιποτα επειδη εκανες report! εγω εχω κανει εσκεμμενα μαζι με παρα πολυ κοσμο ακομη report σε ενα προφιλ που ξεραμε οτι ηταν ψευτικο..πρεπει να ηταν γυρω στα 300 report κ ζηταγαμε να διαγραφει το προφιλ!μηνες μετα ουτε εχει διαγραφτεί,ουτε τίποτα!
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 χαλάρωσε και συνέχισε να απολαμβάνεις τα καλά του φατσοβιβλίου. το report υπαρχει απλα για να υπάρχει και έχει ρολο ποιο πολύ εκφοβιστικό
glad1at0re Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το πιθανότερο είναι να έχουν ήδη περικυκλώσει το σπίτι του συνομιλητή σου με ελικόπτερα και μαύρα van του FBI!! j/k Τίποτα δε γίνεται. Ακόμα κι ένα μουφό-προφίλ είναι δύσκολο να κλείσει με ένα μόνο report. Θέλει πολύ περισσότερα.
eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Τίποτα δε γίνεται. Ακόμα κι ένα μουφό-προφίλ είναι δύσκολο να κλείσει με ένα μόνο report. Θέλει πολύ περισσότερα. +1 δε θα γινει τιποτα δυστυχως!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 θα διαβασουν την συζητηση σου και θα καπνιζουν τσιγαρο.μην ανησυχεις απολυτως τιποτα.εκτος αν λεγατε για μεταφορες ναρκωτικων και τετοια.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 χαχαχαχαχα μπορει να ερθει η ευα με το σκυλο στην φωτο και το fbi στο σπιτι του συνομιλητη.ο σκυλος θα ειναι για να δαγκωσει και να ακινητοποιησει τον συνομιλιτη αμα παει να ξεφυγει και να αποφυγει τις κατηγοριες που θα γινουν εις βαρος του
eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μπορει να ερθει η ευα με το σκυλο στην φωτο και το fbi στο σπιτι του συνομιλητη.ο σκυλος θα ειναι για να δαγκωσει και να ακινητοποιησει τον συνομιλιτη αμα παει να ξεφυγει και να αποφυγει τις κατηγοριες που θα γινουν εις βαρος του χαχαχα οντως!για φοβηκτρο τον εχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.