kantharidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδες! Σκεφτομαι να αρχιζω case modding αλλα επειδη ειμαι αρχαριος θελω να μου πειτε τι εργαλεια πρεπει να χρεισιμοποιησω?Ξερετε να κοψω , να βαλω κανεναν fan ,led, side panel και βαψιμο .Θα μου μαθει ενας φιλος μου και μεσω youtube Βρηκα επισης ενα ωραιο site στο ιντερνετ το ξερετε? site
Κοπρίτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 περαν των βασικων (κατσαβιδια, πενσες, κοφτακια, κοπιδια κτλ) εχε προχειρα χαρτοταινια για μασκαρισματα, γωνια ξυλουργου, ενα καλο μεταλλικο χαρακα, κανενα τριγωνο, μολυβι και μαρκαδορακι ψιλο, διαβητη κτλ για μικρα κοψιματα, τριψιματα και τρυπηματα θα προτεινα κατι σε εργαλειο τυπου dremel για πιο μεγαλα κοψιματα κοιτα κατι σε ηλεκτρικη σεγα και/ή γωνιακο τροχο (με λεπτο δισκο κοπης για inox πχ) για τρυπηματα παρε ενα καλο δραπανοκατσαβιδο μπαταριας, αρκει για αρχη (αρκει να εχει λιγη δυναμη κ ροπη για τα δυσκολα) εαν σκοπευεις να παιξεις με ποτηροτρυπανα και ειδικα μεγαλου διαμετρηματος (πχ 120mm) θες δραπανο καλο με καλη ρυθμιζομενη σκανδαλη, χαμηλες στροφες και μπολικη ροπη επισης εαν πας και για στοκαρισματα και βαψιματα ενα μικρο τριβειο τυπου Δελτα ειναι πολυ βολικο σχετικα με το βαψιμο εαν δεν σκοπευεις να βαψεις κατι αλλο πλην ενος κουτιου δεν αξιζει να επενδυσεις σε πιστολι,κομπρεσερ κτλ κατ εμε οποτε ή πας σε λυση spray (ασταρι,χρωμα,βερνικι) ή φιαλες αερα κ καποιο φτηνο αερογραφο/spray gun (εναλλακτικα απλα το πας καπου για ηλεκτροστατικη και καθαριζεις μια κι εξω) σιγουρα το να παρεις καλα και ποιοτικα εργαλεια που μπορει και να σου κρατησουν μια ζωη ειναι το καλυτερο αλλα γενικα εαν δεν σκοπευεις να ασχοληθεις πολυ με το θεμα ή/και με αλλες κατασκευες, μην τα σκασεις χοντρα για εργαλεια και τα απλα doit του Alexpak κ Einhell του Praktiker μια χαρα την κανουν τη δουλεια τους. καλη αρχη και καλη μελετη ο Bill owen κι οι συνεργατες (mnpctech) ειναι μια παρα πολυ καλη αρχη (και μεση και τελος βασικα) για να δεις πως γινονται καποια πραγματα στην πραξη πριν ξεκινησεις εσυ την υλοποιηση
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ωραίο site αυτο γιώργο ευχαριστούμε, και να φανταστώ στέλνει και ελλάδα.
Herculess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ξέρει κανεις τα μεταφορικά πόσα είναι? Θέλω το modders mesh γιατι στην ελλάδα "δεν μπορούν να κόψουν κομμάτι" και πρέπει να αγοράσω 2 τετραγωνικά
Κοπρίτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ξέρει κανεις τα μεταφορικά πόσα είναι? Θέλω το modders mesh γιατι στην ελλάδα "δεν μπορούν να κόψουν κομμάτι" και πρέπει να αγοράσω 2 τετραγωνικά εχουν ξεμεινει καποια κομματια modders mesh 50χ50 της ACRyan και με στρογγυλη αλλα και με εξαγωνη τρυπα στο παλιο Multirama Extreme του Πειραια στο υπογειο check it out
Herculess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 εχουν ξεμεινει καποια κομματια modders mesh 50χ50 της ACRyan και με στρογγυλη αλλα και με εξαγωνη τρυπα στο παλιο Multirama Extreme του Πειραια στο υπογειο check it out Να είσαι καλα φίλε μου αλλά ειμαι 720 χιλιόμετρα μακρια από την αθήνα . Ισως να κάνω με αλουμίνιο αλλά δεν ξέρω με τι τρόπο να το κολλήσω. Ηλεκτροκόληση έχω αλλά δεν είναι αλουμινιου, ισως με κασίτερο που κολλάν τα κυκλώματα αλλά δεν πιστεύω ότι θα "πιάσει". Τι έχεις να μου προτύνεις? Σορρυ κιόλας για την κατάχρηση του θρεντ, αλλά μιας και μιλάμε για μοντινγκ είπα να ρωτησω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.