Adam Mimikidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλημέρα σας! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας. Εχω φτιάξει ενα project με φωτογραφείες στο power point. Θέλω να ενσωματώσω και μουσική για να το κάνω video. Όμως δεν μπορώ. Την μία ή θα παιζει μονο μουσική και θα προβάλει μόνο την πρώτη διαφάνεια ή θα προβάλει όλες τις διαφάνειες χωρίς την μουσική. Τι να κάνω? Πρέπει να ρυθμίσω κάτι? Σημείωση:Εχω το power poit 2007 Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αφού προσθέσεις τον ήχο στην διαφάνεια που θέλεις να ξεκινάει (πχ την 1η), επέλεξε το αντικείμενο του ήχου και πάτα πάνω στην μπάρα, στο Εργαλεία ήχου. Τσεκάρισε Απόκρυψη, Επανάληψη μέχρι τη διακοπή και Αναπαραγωγή ήχου->Αναπαραγωγή μεταξύ διαφανειών.
Adam Mimikidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αφού προσθέσεις τον ήχο στην διαφάνεια που θέλεις να ξεκινάει (πχ την 1η), επέλεξε το αντικείμενο του ήχου και πάτα πάνω στην μπάρα, στο Εργαλεία ήχου. Τσεκάρισε Απόκρυψη, Επανάληψη μέχρι τη διακοπή και Αναπαραγωγή ήχου->Αναπαραγωγή μεταξύ διαφανειών. [/quote Καταρχήν σε ευχαριστω για την βοήθεια σου.Αλλα έχω πελαγώσει και δεν μπορω να βγάλω άκρη. Εκανα οτι μου είπες αλλά το πεδίο με τα κουτάκια για "αποκρυψη κατα την παρουσίαση" και "επανάληψη μέχρι την διακοπή" είναι απενεργοποιημένα και δεν μπορώ να τα τσεκάρω. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν, να δώσω μια άλλη εντολή ώστε να ενεργοποιηθούν και να μπορώ να τα τσεκαρώ? Σ'ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Το Αναπαραγωγή μεταξύ διαφανειών; Δεν το πολυδουλεύω το pp αλλά έτσι το κάνω. Προσθέτω ένα mp3 σαν αντικείμενο στην 1η διάνεια, το επιλέγω και κάνω τα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.