Προς το περιεχόμενο

Einai kalh agora ayto to Turbo-X

backy1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά;! Και φυσικά να πάρει T-X. Δεν υπάρχουν καλύτερα μηχανήματα!!

Βέβαια όταν θα αρχίσουν να του χαλάνε κομμάτια από μέσα μην σκεφτεί να ζητήσει να τα βάλουν στην εγγύηση, ακόμα και αν είναι 3 μηνών το μηχάνημα ή και 3 ημερών!...

Δεν σοβαρευόμαστε λίγο λέω εγώ; Άγνοια το "μακριά από T-X"; Κάνε μια βόλτα εδώ μέσα να δεις τι γίνεται με Τ-Χ και ΠΛΑΙΣΙΟ γενικώς και να δεις πόσοι αγνοούμε το ίδιο πράγμα ;)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Pc-Expert δεν ειπε να μην ψωνισει απ το Πλαισιο, ειπε να μην παρει Turbo-x.

Ειδικοι, ειδικοι αλλα οταν εγω ετρεχα(οπως και πολοι αλλοι) 5-6 φορες στο service εσυ που ησουν?

Και για εξηγησε μου τον λογο να παει καποιος να πεταξει τα λευτα του σε turbo-x απο το να παρει ενα πχ dell?

Εχω διαβασει και εδω αλλα και σε αλλα φορουμς πολλα προβληματα σε ολες τις φιρμες. Οσα toshiba για παραδειγμα εχει τυχει και ειδα απο κοντα (αλλα και δουλεψα) ζεματουσαν! μπορω να αναφερω και αλλα παραδειγματα και για dell. Την εποχη για παραδειγμα που ειχα παρει το δικο μου turbo -x (clevo m570u) η dell ετρεχε και δεν εφτανε με τα προβληματα υπερθερμανσης που ειχε το δικο της μοντελο με την τοτε κορυφαια nvidia 7950gtx go (2007). Αντιθετως τα σασι της clevo με αυτο το configuration ηταν μια χαρα. Επισης θα δεις οτι πολλες μεγαλες εταιρειες του εξωτερικου εμπορευονται απο την Clevo και μετα βαζουν το δικο τους ταμπελακι επανω. Μιλαω σποκλειστικα και μονο για την παραπανω εταιρεια και οχι καποια αλλη που ισως να εμπορευεται το ΠΛΑΙΣΙΟ. Σχεδον 5 χρονια κοντευουν που το αγορασα και ακομη ειναι μια χαρα χωρις ποτε κανενα απολυτως προβλημα....

Δημοσ.

Παιδεια εγω εκανα λαθος πιο πριν εχω 5 οχι τεσσερεις υπολογιστες απο το πλαισιο! εχω 2 επιτραπεζεια 2 λαπτοπ και 1 νετμπουκ! και δε βγαλαν ουτε ενα προβλημα! μονο οταν εβγαλε ενα μικρο προβλημα το λαπτοπ της μητερας μου το αλλαξαν μητρικη αμεσως και βαλαν καλυτερη χωρις να μας χρωσουν!

Δημοσ.

καλο θα ηταν να διαβασετε ολα τα φαν μποις των τουρμπο σαν συνολο πως ειναι τα τουρμπο πριν αρχισετε να λετε το μακρυ σας και το κοντο σας.ναι σε μερικους κρατησαν και ακομα κρατους αλλα στους περισσοτερους...αστο. πανω απο 1000 ευρω παιζουν και mac που ειναι αρκετα καλα αλλα δεν παιζεις παιχνιδια.http://www.dell.com/us/p/alienware-M14x/pd.aspx τσεκαρε για γκειμινγκ (δεν ξερω που τα βρισκεις στην ελλαδα αλλα μπορεις να τα αγορασεις απο εξωτερικο) και συγκρινε με το τουρμπο σου.ειναι ειναι 1100 δολαρια δεν θυμαμε ισοτιμιες αλλα ποιο κατω απο το τουρμπο.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά;! Και φυσικά να πάρει T-X. Δεν υπάρχουν καλύτερα μηχανήματα!!

Βέβαια όταν θα αρχίσουν να του χαλάνε κομμάτια από μέσα μην σκεφτεί να ζητήσει να τα βάλουν στην εγγύηση, ακόμα και αν είναι 3 μηνών το μηχάνημα ή και 3 ημερών!...

Δεν σοβαρευόμαστε λίγο λέω εγώ; Άγνοια το "μακριά από T-X"; Κάνε μια βόλτα εδώ μέσα να δεις τι γίνεται με Τ-Χ και ΠΛΑΙΣΙΟ γενικώς και να δεις πόσοι αγνοούμε το ίδιο πράγμα ;)

Δε νομίζω ότι με το να είσαι υπερβολικός και ισοπεδωτικός δίνεις points στο όποιο επιχείρημά σου, και μεις εδώ ζούμε. Προβλήματα θα βρεις σε πολλά φορητά, acer, toshiba, sony κ.α. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον στα δικά τους μηχανήματα προσφέρουν αρκετά καλή υποστήριξη. Τώρα, κάποια turbo-x είναι αξιόλογα, κάποια δεν αξίζουν ούτε βλέφαρο, εξαρτάται από το μηχάνημα.

τα φαν μποις των τουρμπο

χαχαχα, εντάξει, ρισπέκτ! :-D

Δημοσ.

ρε παιδια πρεπει να ενημερωσω καπποιους που τυχον δεν γνωριζουν! οτι τα τ-χ ειναι λαπτοπ που πουλαν και αλλες εταιριες οπως η clevo. επισης γιατι να ειναι ελλατωματικα αφου τα εξααρτηματα που εχουν μεσα δε διαφερουν με dell hp η οτι διποτε αλλο!

Δημοσ.

Στα άσχημα! :mrgreen: Πλάκα κάνω, μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο. Νομίζω ότι είναι το W170HN. Το μόνο κακό είναι ότι το Πλαίσιο φέρνει συνήθως τα μοντέλα με τις φθηνότερες συνθέσεις (τη μικρότερη ανάλυση, τη φθηνότερη κάρτα κλπ).

Δημοσ.

επισης γιατι να ειναι ελλατωματικα αφου τα εξααρτηματα που εχουν μεσα δε διαφερουν με dell hp η οτι διποτε αλλο!

Η μητρικη διαφερει ομως.. Και αυτη ειναι που βγαζει συνεχως προβλημα στα clevo. ;)

Επισης το συστημα ψυξης ειναι ενα πολυ σημαντικο στοιχειο..

Turbo-X Maestro HR i7-650 αυτον που εχω παρει εγω πως το βλεπετε? ανηκει στα "καλα" η στα "κακα" turbo-x??

Το εχουμε ξαναπει!

Εσενα μια χαρα χαρακτηριστικα εχει..

Αν ειχε και ssd ή εστω δισκο στις 7200 στροφες θα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Δημοσ.

Το εχουμε ξαναπει!

Εσενα μια χαρα χαρακτηριστικα εχει..

Αν ειχε και ssd ή εστω δισκο στις 7200 στροφες θα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

αφου δεν μπορει να παρει δευτερο σκληρο τελικα αφου ρωτησα,ssd δεν μπορω να βαλω ε?το μονο που μπορω να κανω ειναι να βγαλω τον σκληρο που εχει και να βαλω νεο δισκο στις 7200rpm?

Δημοσ.

αφου δεν μπορει να παρει δευτερο σκληρο τελικα αφου ρωτησα,ssd δεν μπορω να βαλω ε?το μονο που μπορω να κανω ειναι να βγαλω τον σκληρο που εχει και να βαλω νεο δισκο στις 7200rpm?

Δεν μπορει;

Παραξενο μου φαινεται για 17αρι λαπτοπ.

Δεν το τσεκαρεις και απο μονος σου για να εισαι 100% σιγουρος;

Θα σου δωσουμε εμεις οδηγιες (τι οδηγιες δηλαδη, ενα καπακι ανοιγεις).

Αν οντως δεν παιρνει, τοτε ναι, πρεπει να βγαλεις αυτον που εχει μεσα και να βαλεις αλλον.

Δημοσ.

Επισης το συστημα ψυξης ειναι ενα πολυ σημαντικο στοιχειο..

Τα gaming laptops της Clevo δεν έχουν καλό σύστημα ψύξης;

Φυσικά και μπορείς να βάλεις ssd στη θέση του δίσκου που ήδη έχει. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Δημοσ.

Τα gaming laptops της Clevo δεν έχουν καλό σύστημα ψύξης;

Για καθαρα gaming laptop δεν γνωριζω.

Αλλα στις απλες σειρες, δεν εχουν και το καλυτερο συστημα ψυξης.

Για παραδειγμα, σε μιας φιλης μου το clevo καηκε η μητρικη επανω στον χρονο

ενω σε ενα αλλο που ειχα για λιγο καιρο στα χερια μου

επιανε 75 βαθμους για την πλακα (χωρις παιχνιδι).

Δημοσ.

ρε παιδια πρεπει να ενημερωσω καπποιους που τυχον δεν γνωριζουν! οτι τα τ-χ ειναι λαπτοπ που πουλαν και αλλες εταιριες οπως η clevo. επισης γιατι να ειναι ελλατωματικα αφου τα εξααρτηματα που εχουν μεσα δε διαφερουν με dell hp η οτι διποτε αλλο!

Μπορει να ειναι απο την clevo,αλλα δε ξερεις τι κοματια περνει απο την clevo,σε ποιες τιμες και ποιος τα συναρμολογει και ελεγχει!;)

Για καθαρα gaming laptop δεν γνωριζω.

Αλλα στις απλες σειρες, δεν εχουν και το καλυτερο συστημα ψυξης.

Για παραδειγμα, σε μιας φιλης μου το clevo καηκε η μητρικη επανω στον χρονο

ενω σε ενα αλλο που ειχα για λιγο καιρο στα χερια μου

επιανε 75 βαθμους για την πλακα (χωρις παιχνιδι).

Της φιλης δεν ηταν αγορασμενο απο την clevo,να υποθεσω?Απλα η μητρικη αντιστοιχουσε με ενα απο τα μοντελλα της clevo!

Δημοσ.

Της φιλης δεν ηταν αγορασμενο απο την clevo,να υποθεσω?Απλα η μητρικη αντιστοιχουσε με ενα απο τα μοντελλα της clevo!

Ηταν Turbox με μητρικη clevo!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...