Προς το περιεχόμενο

Νέα οικονομική οθόνη

koystado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σκέφτομαι να αγοράσω νέα οθόνη για τον υπολογιστή και έχω σχεδόν κατασταλάξει σε μία συγκεκριμένη οθόνη την BenQ G2222HDL. Την έχει κανεις να μου πεί εντυπώσεις.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα την 2η Phillips Που έβαλε ο Phanispal. Ολοκαίνουριο μοντέλο και με πολύ καλές γωνίες θέασης για TN (176/170) σε σχέση με τα (170/160) της BenQ:

http://www.prad.de/en/guide/screen6752.html

Και η τιμή της πολύ καλή. Μέχρι και λάθος πιστεύω ότι κάνουν αφού την έχουν σχεδόν στην ίδια τιμή με την 222E2SB, την οποία αντικαθιστά και η οποία είναι σε "προσφορά" (η πρώτη Phillips του Phanispal). Έξω πουλιέται περίπου στα 150€ ενώ το Amazon την έχει στις 149 λίρες.

Δημοσ.

σιχένομεναι τις οθόνες που έχουν ηχεία πειράζει?

αν τυχει ομως και συνδεσεις στην οθονη καμια κονσολα και δεν σου παιζει ηχο, τοτε θα σε πειραξει :lol: :devil:

Δημοσ.

η lg έχει χάλια χρώματα ...

σιγουρα δεν θα με πειράξει καθολού γιατι δεν πρόκειται να συνδέσω κοσνολα με την οθόνη...

αμα σε πειράζει να μιλάμε "georgeman" πες το να το ξέρω να μην κάνω καθόλου posts και σε ενοχλώ

Δημοσ.

η lg έχει χάλια χρώματα ...

σιγουρα δεν θα με πειράξει καθολού γιατι δεν πρόκειται να συνδέσω κοσνολα με την οθόνη...

αμα σε πειράζει να μιλάμε "georgeman" πες το να το ξέρω να μην κάνω καθόλου posts και σε ενοχλώ

ηρεμα παιδια... μια απλη συζητηση εχουμε εδω, οχι λογομαχια! η lg μια χαρα χρωματα εχει... ολες οσες προτάθηκαν εδω παρομοιες ειναι και δεν εχουν μεγαλες διαφορες. απο δω και περα δικη σου η επιλογη, σου προτειναμε τις καλυτερες για το χρηματικο ποσο που διαθετεις και τωρα το μπαλακι ειναι σε σενα... παρε οποια σου γυαλίσει στο ματι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...