Προς το περιεχόμενο

αγορα MTB

iliasbal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μαζεψει καποια χρηματα και για την ακριβεια 450 ευρω...ειμαι ετοιμος να παρω ενα ποδηλατο...ειμαι αναμεσα σε τρια...στο ideal strobe disk ,στο gt aggressor 1.0 και στο gitane fitz roy 4....ποιο να αγορασω η ποιο μου προτεινετε με αυτα τα χρηματα;θελω γρηγορα απαντηση;.... ευχαριστω

Δημοσ.
gitane fitz roy 4

^ Αυτό, από τα τρία που λες. Έχει υδραυλικά δισκόφρενα έναντι των μηχανικών που έχουν τα άλλα δύο και είναι 1+ χιλιόγραμμο ελαφρύτερο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει "μάρκα" στα ποδήλατα, κρίνεις από τα επί μέρους χαρακτηριστικά. Το κάθε ποδήλατο που βλέπεις δεν το κατασκευάζει μία εταιρεία εξ' ολοκλήρου, απλά ενώνει τα κομμάτια, οπότε στη πλειονότητα των περιπτώσεων δεν έχει νόημα να κοιτάς μάρκα.

Δημοσ.

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τα δοκιμάσεις και τα 3 σε ένα ποδηλατάδικό να δεις πιο σου ταιριάζει καλύτερα!

Δημοσ.

Συμφωνώ στα υδραυλικά έναντι των μηχανικών, αλλά αν πάμε στην μάρκα...γιατί να μην αγοράσεις το Ελληνικό Ideal; :)

Δημοσ.

η GT δεν ειναι η κορυφαια μαρκα ποδηλατων και σε αποψη γεωμετριας του σκελετου???αν κανω λαθος διορθωστε με

Δημοσ.

Πήγαινε στα lidle και αγόρασε ένα από εκεί.. τα ποδήλατα είναι η μεγαλύτερη απάτη.. ποδήλατα που για να κατασκευαστούν μαζί με λογικό κέρδος κτλ κοστίζουν πχ 100 euro τα πουλάνε 500... απλά εκμεταλλεύονται την αρρώστια των φανατικών του είδους.. και αισχροκερδούν ασύστολα με 500%+ κέρδος κατά μέσο ορο χαλαρά

το φτηνό από σουπερμάρκετ που θα το πάρεις 100 euro θα ξέρεις τουλάχιστον ότι μαζί με φόρους και έξοδα κατασκευής κτλ βγαίνει στα 60... αυτό που θα δόσεις 500 βγαίνει στα 100 max..

Θα είναι μεν πιο βαρύ δεν θα έχει το ίδιο καλά φρένα(και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα σου πει κάποιος "ειδικός" )

αλλα μια χαρά θα φρενάρει και μια χαρά θα γυμνάζεσαι!

Δημοσ.

Πήγαινε στα lidle και αγόρασε ένα από εκεί.. τα ποδήλατα είναι η μεγαλύτερη απάτη.. ποδήλατα που για να κατασκευαστούν μαζί με λογικό κέρδος κτλ κοστίζουν πχ 100 euro τα πουλάνε 500... απλά εκμεταλλεύονται την αρρώστια των φανατικών του είδους.. και αισχροκερδούν ασύστολα με 500%+ κέρδος κατά μέσο ορο χαλαρά

το φτηνό από σουπερμάρκετ που θα το πάρεις 100 euro θα ξέρεις τουλάχιστον ότι μαζί με φόρους και έξοδα κατασκευής κτλ βγαίνει στα 60... αυτό που θα δόσεις 500 βγαίνει στα 100 max..

Θα είναι μεν πιο βαρύ δεν θα έχει το ίδιο καλά φρένα(και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα σου πει κάποιος "ειδικός" )

Τις βοηθητικές μην ξεχάσει και το καλάθι μπροστά

Δημοσ.

Εντάξει, εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι χαρτί και να ζωγραφίσεις ένα ποδήλατο.

Σοβαρή συμβουλή, όχι αστεία.

Δημοσ.

Ναι μωρε σιγα τι λιγοτερο εχουν τα ποδηλατα των σουπερ μαρκετ; Αντε ολοι βλακες ειμαστε!! Να δωσεις 300+ για ενα επωνυμο; Ποιος ο λογος; cube, specialized, trek κλπ και μπουρδες!

Παρε εκει μια no name ποδηλαταρα, 16kg να το αισθανεσαι! Με χαλια φρενα, σκελετο που θα διαλυθει στο βουνο, αναρτηση της πλακας, αλυσιδα που θα βγαινει καθε λιγο και λιγακι... Ειναι ευκαιρια!

Ελεος φιλε μου απλα.

iphone.png

Δημοσ.

καλα ρε παιδια μην δαγκωνετε...θα παρω το ideal που ειναι και ελληνικο....εσεις τι λετε??

Εσενα ποιος σε δαγκωσε; :P

Γνωμη μου. Το ποδηλατο που θα παρεις πρεπει να το γουσταρεις εμφανισιακα. Να το βλεπεις, να σ αρεσει και να θες να το παρεις για βολτα.

Πηγαινε στα μαγαζια και δες τα απο κοντα. Παρε οποιο σου κανει περισσοτερο κλικ, και τα 3 καλα ειναι

iphone.png

Δημοσ.

train+epic+fail+demotivator.jpg

epic_fail_guy.jpg

Failtacular-Fail-300x262.jpg

car_crash_fail-14152.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...