mitsosgate7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Γεια σας γράφω γιατί σκέφτομαι να παρω καινούργιο κινητό, μεταχειρισμενο πάντα λόγω οικονομικών και επειδή το Htc HD τα εφτυσε.έχω Σταμπαρει τα παραπάνω καθώς και επεισης το wildlife s και το desire s.Ποιο θα προτείνετε απο τα τέσσερα και γιατί;
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Αν καταφέρεις και βρεις το Desire S σε καλή τιμή , έχει λιγο καλύτερο hardware (ram) από το Galaxy και οθονη με μεγαλύτερη λεπτομερια. Επίσης έχει πιο προσεγμένο software και πιο μπανικη κατασκευη. Στα συν η καμερα του με σαφως ανώτερο focus και flash.
marvelakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 desire s το galaxy s flash δεν εχει ,εργοστασιακο(δηλαδη αν δεν πειραξεις την rom) ειναι για πεταμα,ναι για πεταμα το ειχα 4 μηνες σε ολα τα rotate κολαει με custom rom πεταει...h s.amoled που εχει Που μας τα εχουν κανει ολη τσουρεκια πως ειναι η καλυτερη οθονη ουτε καν δεν ειναι για μενα η καλυτερη οθονη τα χρωματα δεν ειναι αληθοφανες κ εχει χαμηλη αναλυση.desire s h xreria arc(εχει κ αυτο τα μιον του π.χ δεν εχει ζοομ τραγικοοοοοοο) η Optimus 2x (αλα θα παιξεις λοτο πολλα ειναι ελατωματικα αν ομως πεσεις σε καλο θα εχεις σαφως ανωτερο κινητο) P.m αν θες πληροφοριες... εδω μεσα χωρεις να θελω να θηξω κανεναν μονο για iphone 4 k για galaxy s ακους τα αλα κινητα ουτε υπαρχουν ουτε υποστηριζοντε,δεν υπαρχει κ αντικημενικοτητα (δεν παει για σενα Nikoskon )σεβομαι την γνωμη σου εχω παρακολουθησει πολλες απαντησεις σου.
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Galaxy S εννοείται. Μα γιατί φιλε Νικο (εκτος απο το οικονομικό) ; Πολλοί ζουν και χωρίς Root και Custom Roms και εδώ που τα λέμε , τι να την κάνεις την Custom οταν εχεις μια τοσο καλη και προπαντων απροβλημάτιστη Original...
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μα γιατί φιλε Νικο (εκτος απο το οικονομικό) ; Πολλοί ζουν και χωρίς Root και Custom Roms και εδώ που τα λέμε , τι να την κάνεις την Custom οταν εχεις μια τοσο καλη και προπαντων απροβλημάτιστη Original... Ποιός μίλησε για Custom ROM's, root κλπ....; Galaxy S vs X10 1. 2η κάμερα για βιντεοκλήση 2. 8GB ενσωματωμένη μνήμη 3. 512MB RAM 4. Radio FM 5. Super AMOLED 6. Gorilla Glass Display Χ10 vs Galaxy S 1. 8MP Camera με Flash _____________________________ Galaxy S vs Desire S 1. Power VR540 2. 8GB ενσωματωμένη μνήμη. 3. Super AMOLED 4. Καλύτερη αυτονομία Desire S vs Galaxy S 1. Κάμερα με flash 2. 768RAM ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Galaxy S έχει δείκτη SAR μόλις 0.24W/Kg που είναι από τους χαμηλότερους, αν όχι ο πιο χαμηλός, σε smartphones τουλάχιστον. Νομίζω δεν χρειάζεται να γράψω και σχόλια. Όσον για τις ROM κλπ που ανέφερες, αφενός μεν είναι πανεύκολο να μάθει κανείς να κάνει κομπολόϊ το SGS του, αφετέρου δε σε λίγο καιρό το SGS θα πάρει την 2.3.4, επομένως, ούτε καν. Αλλά επειδή κάποια στιγμή σίγουρα ο κάτοχος του θα θελήσει τουλάχιστον να το κάνει root(για να αφερέσει πχ τις διαφημίσεις ή για να κρατάει backup απ'ευθείας στην κάρτα μνήμης), θα ήταν πανεύκολο και σίγουρο να το κάνει με Galaxy S απ'ό,τι με άλλες συσκευές. ΥΓ: Για την ιστορία, όταν πρωτοπήρα το SGS (2.1-update1 Eclair) δεν είχα κανένα θέμα (προερχόμενος από WinMo6). Το κινητό μια χαρά παίζει και χωρίς να το πειράξεις. Εξαρτάται από τις ανάγκες και τα πάθη του καθενός. Αν καταφέρεις και βρεις το Desire S σε καλή τιμή , έχει λιγο καλύτερο hardware (ram) από το Galaxy και οθονη με μεγαλύτερη λεπτομερια. Επίσης έχει πιο προσεγμένο software και πιο μπανικη κατασκευη. Στα συν η καμερα του με σαφως ανώτερο focus και flash. Α. "οθονη με μεγαλύτερη λεπτομερια" Β. "προσεγμενο software" Γ. "ανώτερο focus" Προφανώς αστόχησες και στα 3, εκτός και αν η TFT είναι καλύτερες των SAMOLED, το SenseUI(που θέλουν όλοι να ξεφορτωθούν) με το απίστευτο app grid καλύτερο από οποιονδήποτε άλλο launcher. Τώρα το "focus" με τί κριτήρια το έχεις τσεκάρει; Ή απλά το πέταξες επειδή έχει flash άρα λες, δεν μπορεί, θα έχει και καλύτερο focus;! marvelakias παίζει να έκατσες σε buggy συσκευή, αλλιώς τί να πω. Με το που βγήκε 2.2.1 πριν αρκετούς μήνες, λογικά δεν θα είχες θέμα με οποιαδήποτε lags και θα ένοιωθες πιο γρήγορο το κινητό σε σχέση με 2.1,2.2 . Tέσπα. Προσωπική σου εμπειρία είναι, την ασπαζόμεθα!
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Επιδη περάσανε από τα χέρια μου και τα 2 , επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα. Το Focus στις φωτογραφιες ειναι πολυ καλυτερο και απο το Sgs και απο το sgs2. Με αυτο εννοω πως δουλευει αψογα σε ολες τις συνθηκες ενω με το Galaxy τραβουσε και θολες φωτο χωρις λογο. Η οθονη του sgs είναι PenTitle και αυτό νομίζω τα λέει ολα. Επισης , δες την καθαροτητα της SLcd. Ολα τα site γραφουν πως είναι η καλυτερες που εβαλε σε κινητα η HTC. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Για το Software δεν το συζηταω καν , η HTC είναι αψογη με OTA updates στην ωρα τους.
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Επιδη περάσανε από τα χέρια μου και τα 2 , επετρεψε μου να γνωριζω καλυτερα. Το Focus στις φωτογραφιες ειναι πολυ καλυτερο και απο το Sgs και απο το sgs2. Με αυτο εννοω πως δουλευει αψογα σε ολες τις συνθηκες ενω με το Galaxy τραβουσε και θολες φωτο χωρις λογο. Η οθονη του sgs είναι PenTitle και αυτό νομίζω τα λέει ολα. Επισης , δες την καθαροτητα της SLcd. Ολα τα site γραφουν πως είναι η καλυτερες που εβαλε σε κινητα η HTC. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Για το Software δεν το συζηταω καν , η HTC είναι αψογη με OTA updates στην ωρα τους. Για το focus διαφωνώ από προσωπική εμπειρία, με την εξαίρεση πως όντως σε σκοτεινά θέματα με πίσω χαμηλό φωτισμό βγάζει ελάχιστα θολό focus. Σε καμία περίπτωση δεν είναι η κάμερα που θα σε προβληματίσει όμως. Στα χαρτιά μπορεί να είναι πιο ευκρινης η S-LCD αλλά κανείς δεν είναι με το μεγεθυντικό φακό στο μάτι. Σε καθημερινή χρήση λοιπόν η SAMOLED είναι το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή μιας και πιστεύω υλοποιείται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο SGS. Επίσης όσον αφορά την ευκρίνεια εμένα μου φαίνονται τουλάχιστον ίδιες. Άλλο "προσεγμένο" software και άλλο update στην ώρα τους. Προσεγμένες είναι και οι μεν και οι δε ROM's. Απλά η HTC έδωσε πιο γρήγορα την 2.3 σε ορισμένα μοντέλα της. Είναι θέμα εμπορικής πολιτικής και όχι προσεγμένου ή μη software.
orlox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Νομιζω οτι το galaxy s ειναι αρκετα φτηνοτερο απο το desire s σωστα? Το wildfire και το xperia ειναι 3ης κατηγοριες πιο κατω και δεν αξιζουν τα χρηματα τους για κανενα λογο. Ειδικά. Το wf s. MΕγω θα σου προτινα το galaxy s εκτος και αν θες να σκασεις λιγα παραπανω και να πας σε optimus 2x που ειναι τοπ value for money.Θα παιζεις και 3d games που ακομα δεν υποστηριζονται ουτε απο το galaxy s2
marvelakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 το Optimus 2x σαφως ειναι ανωτερο ,εγω ειπα οτι υποστηριζετε το galaxy s αυτο ειναι δεδομενο οπως οι αλοι μισοι το iphone 4 εδω μεσα τεσπα. κ δεν τα λεω μηλαω στον αερα ειχα galaxy s-ipone 4-desire-desire s-nexus one-nexus s-htc hd2-desire hd-optimu 2x-galaxy s2 το βλελω απο τον κολητο μου καθε μερα.εμενα προσωπικα το galaxy s με χαλαει,ξαναλεω τα χρωματα στην οθονη κ στην φωτο δεν ειναι αληθοφανες,εχει χαμηλη αναλυση στις φωτο κ απορω γτ δεν το εχει αναφερει κανεις.ακουγα σχολια πως το desire hd δεν πιανει μια μπροστα στο galaxy s αυτα ειναι @@@ απο ανθρωπους που βλεπουν βιντεακια στο youtube εχωντας συκρινει τοσες συσκευες το galaxy s ειναι καλο αλα δεν ειναι κ το κινητο του 2010 μην λεμε οτι θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες.για το sar συμφωνοω απολυτα αν δεν εχει το μικροτερο εχει απο τα μικροτερα αν κ νομηζω πως για android τκινητο εχει το λιγοτερο.δεν ειναι στα χαρτια καλυτερη η s-lcd στην πραξη ειναι συγκρινα desire hd κ galaxy s ειδια video σαφως μεγαλυτερη αναλυση κ καλυτερα χρωματα ποιο αληθοφανες το desire hd για την s,amoled θα πω οτι ειναι γουστα κ αποψεις στον καθενα αρεσει αλη οθονη,για αναλυση ομως δεν εχει αναφερθει ποτε στα μιον του galaxy s κακως...κ αν ειναι να παιξει με rom ας παρει Optimus 2x που θα εχει απιστευτη υποστιριξη απο xda.οταν θα αποριπεται μια συσκευη καλο θα ειναι να την ειχατε στην κατοχη σας αλιως να μην μηλατε(δεν ειναι κακο) καπιοι σας ακουνε κ περνουνε το ταδε κινητο.αναμεσα σε αυτα που ειπες desire s. αλα πες μας κ γιατι χρηση το θες το κινητο να σου προτεινουμε καλυτερα.
mitsosgate7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Εγω είχα το diamond το πρώτο,πιο αργό και απο σαλιγκαρι ήταν.μετά το Htc hd,αρκετά καλύτερο αλλα άρχισαν να μου σπάνε τα νεύρα τα windows και σε μια φάση έσπασε η οθόνη την άλλαξα αλλα μετα άρχισε αλλα κόλπα,αλλού παταγα και αλλού πήγαινε.το android άρχισε να με ενδιαφέρει βλέποντας κινητα φίλων μου και πιραζοντας τα roms του hd αλλα κάποια στιγμή τα εφτυσε απο θέμα οθόνης καθώς δεν αλλαχθηκε απο την Htc και τώρα βρίσκομαι πάλι με το diamond.οπότε θέλω να παρω κάτι με οθόνη απο hd με os android μεγαλύτερη ram και καλύτερο CPU απο το hd και ένα flash στην κάμερα δεν θα μου κακοπεφτε αλλα πολυ σημαντική για μένα είναι η οθόνη να είναι κλάσης hd.Επεισης να πω ότι τα lg δεν μου γεμίζουν και πολυ το μάτι μόνο nokia και Htc είχα στη ζωή μου Η χρήση για την οποία το θέλω είναι για φωτό καμία ταινιουλα σερφαρισμα Κανενα τραγουδάκι ε και κανά παιχνιδάκι όταν θέλω να σκοτωσω την ώρα μου
marvelakias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 μεινε στα htc παρε το desire hd αν σου πεφτει μεγαλο γτ ειναι 4.2 παρε το desire s ,σαφως καλυτερο το desire hd
efo355 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Εγω είχα το diamond το πρώτο,πιο αργό και απο σαλιγκαρι ήταν.μετά το Htc hd,αρκετά καλύτερο αλλα άρχισαν να μου σπάνε τα νεύρα τα windows και σε μια φάση έσπασε η οθόνη την άλλαξα αλλα μετα άρχισε αλλα κόλπα,αλλού παταγα και αλλού πήγαινε.το android άρχισε να με ενδιαφέρει βλέποντας κινητα φίλων μου και πιραζοντας τα roms του hd αλλα κάποια στιγμή τα εφτυσε απο θέμα οθόνης καθώς δεν αλλαχθηκε απο την Htc και τώρα βρίσκομαι πάλι με το diamond.οπότε θέλω να παρω κάτι με οθόνη απο hd με os android μεγαλύτερη ram και καλύτερο CPU απο το hd και ένα flash στην κάμερα δεν θα μου κακοπεφτε αλλα πολυ σημαντική για μένα είναι η οθόνη να είναι κλάσης hd.Επεισης να πω ότι τα lg δεν μου γεμίζουν και πολυ το μάτι μόνο nokia και Htc είχα στη ζωή μου Η χρήση για την οποία το θέλω είναι για φωτό καμία ταινιουλα σερφαρισμα Κανενα τραγουδάκι ε και κανά παιχνιδάκι όταν θέλω να σκοτωσω την ώρα μου Με αυτά που λες μα τολμήσω να προτείνω το Ν8 ; Θα πάρει και update το symbian anna. Σίγουρα δεν έχει και τον καλύτερο browser ( αν και ακούω ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση στο anna) αλλά δε νομίζω ότι τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν τα κάνει μια χαρά ειδικά στο θέμα φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.