Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια χαρά. Αυτόν ή τον άλλον μήνα, μέχρι τέλος καλοκαιριού τέλος πάντων θέλω να πάρω ένα Laptop. Επειδή κατά την γνώμη μου τα περισσότερα Laptops που υπάρχουν στην αγορά είναι άθλια, τα μόνα που μου αρέσουν είναι τα mbp. Θέλω λοιπόν λόγω οικονομικής στενότητας να πάρω το πιο φθηνό και το πιο μικρό, το οποίο είναι το mbp 13". http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=39345 Ο CPU του είναι τετραπύρηνος ή όχι? Αν πάθει κάτι με την εγγύηση τι συμβαίνει? Είναι γενικότερα κάτι που πρέπει να προσέξω?
papaniki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια χαρά. Αυτόν ή τον άλλον μήνα, μέχρι τέλος καλοκαιριού τέλος πάντων θέλω να πάρω ένα Laptop. Επειδή κατά την γνώμη μου τα περισσότερα Laptops που υπάρχουν στην αγορά είναι άθλια, τα μόνα που μου αρέσουν είναι τα mbp. Θέλω λοιπόν λόγω οικονομικής στενότητας να πάρω το πιο φθηνό και το πιο μικρό, το οποίο είναι το mbp 13". http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=39345 Ο CPU του είναι τετραπύρηνος ή όχι? Αν πάθει κάτι με την εγγύηση τι συμβαίνει? Είναι γενικότερα κάτι που πρέπει να προσέξω? Όχι ο επεξεργαστής δεν είναι 4πύρηνος.Είναι 2 πύρηνος αλλά γενικά δεν πρέπει να σε ανησυχεί.. Τί χρήση θέλεις να κάνεις στο λάπτοπ? Αν πάθει κάτι μέσα στην εγγύηση το στέλνεις κανονικότατα για φτιάξιμο.Εκτός εγγύησης θα σου ζητηθούν χρήματα που ανάλογα τη ζημιά μπορεί να είναι αρκετά! Οι περισσότεροι προτείνουν αγορά ενός apple care box 1 χρόνο μετά την αγορά του υπολογιστή. Εντελώς πληροφοριακά σου δείχνω τί ειναι το apple care . Γενικά δεν πρέπει να προσέξεις κάτι περίεργο.Απο όποιο μαγαζί να το αγοράσεις αν έρθει είσαι μια χαρά καθώς απο θέμα εγγύησης δεν έχεις πρόβλημα(universal εγγύηση). Δική μου άποψη δες τι χρήση θέλεις το laptop και μετά αποφάσισε για το mac. Ακόμη και για browsing το mac είναι μπροστά(touchpad,soft-scrolling,screen) απλά ίσως αν το θέλεις για τελείως απλή χρήση να μην αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα. Αυτά απο εμένα κάτοχος mbp 13' mid 2010 core2duo.
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Έχω δουλέψει σε mbp pro καθώς και σε iMac φυσικά! Για πολύ απλή χρήση το θέλω, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα. Για Internet το θέλω βασικά και να μπορώ να το μεταφέρω πολύ εύκολα. Η καλή μπαταρία του είναι ένα από αυτά που χρειάζομαι. Φυσικά και το OSX. Αν μου χαλάσει δηλαδή που το πάω? Από εκεί που το πήρα ή κάπου αλλού? Γνωρίζω για το Apple Care κάποια πράγματα, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.