mythodia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω MacBook pro το 13,3. Βρήκα το παρακάτω κατάστημα στην Αθηνά μέσω Skroutz. www.e-mac.eu Το συγκεκριμένο μαγαζί πουλάει 200€ κάτω από τους άλλους πωλητές. Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Το Αθηνα που γραφεις, ποθεν προκυπτει? Εκτος απο αυτο: <<Δικαιούχος : Deus X Machina Ltd>> δεν βρηκα κανενα αλλο στοιχειο τους, ουτε καν καποια διευθυνση....
mythodia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πατά απλά εκεί που λέει επικοινωνία και επιλέγεις Ελλάδα. http://www.e-mac.eu/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1%3A2010-08-22-11-44-23&catid=12%3Acontacts&Itemid=18&lang=el
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 LTD (Αγγλικη Εταιρεια?) και Ελλαδα δεν πολυταιριαζει. Και το ΑΦΜ (CY. 10269006N) τους, ειναι Κυπριακο....
gk13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα και εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω το MacBook pro 13" από το e-mac.eu.Να μας πει κάποιος που να έχει αγοράσει MacBook από αυτό το site.
lagoudakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 φιλος εχει αγορασει και ολα οκ,ειναι κυπριακο καταστημα και του ηρθε σε 3 μερες
gk13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 φιλος εχει αγορασει και ολα οκ,ειναι κυπριακο καταστημα και του ηρθε σε 3 μερες Δηλαδή είναι όπως του τα είχανε πει πριν το πάρει;
papaniki Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Όπως έγραψα και σε ενα άλλο thread παρακάτω πήρα ένα mail απο το eshop με εκπτώσεις στα καινούρια 13αρια. Οπότε δες αν σε ενδιαφέρει..βέβαια υπάρχει και ενα θεματάκι με το eshop για την πτώχευση του αλλά δε νομίζω οτι πρέπει να σε νοιάζει γιατι ειναι universal η εγγύηση στα macbook.
lagoudakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δηλαδή είναι όπως του τα είχανε πει πριν το πάρει; Τι θελεις να πεις;απλα το παρελαβε σωστα,σε 3 μερες σφραγισμενο οπως θα το αγοραζε απο οποιοδηποτε καταστημα apple
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 LTD (Αγγλικη Εταιρεια?) και Ελλαδα δεν πολυταιριαζει. Και το ΑΦΜ (CY. 10269006N) τους, ειναι Κυπριακο.... Το LTD,χρησιμοποιειται και στη Κυπρο!
gk13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 *lagoudakis απλά θέλω να μάθω αν το laptop που του ήρθε ήταν σε καλή κατάσταση,και αν θα ξανά ψώνιζε από το e-mac.Σε ευχαριστώ πάντως, για τις απαντήσεις!!!
alexx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Επειδη θα παρω κ γω macbook αλλα απ την αμερικη, ισχυει οτι μπορω να παρω αργοτερα την επεκταση της εγγυησης? Θα χρειαστει καποια αποδειξη οταν θα την παρω η παω σ ενα apple store και την αγοραζω ετσι απλα?
caasi70 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγώ πηρα το MBA μου από το e-Mac χωρίς πρόβλημα, εγγύηση ισχύει, παράδοση οκ. Δε χάνεις τίποτα να τους πάρεις ενα τηλ να τσεκάρεις και μόνος σου Επειδη θα παρω κ γω macbook αλλα απ την αμερικη, ισχυει οτι μπορω να παρω αργοτερα την επεκταση της εγγυησης? Θα χρειαστει καποια αποδειξη οταν θα την παρω η παω σ ενα apple store και την αγοραζω ετσι απλα? Ναι μπορείς να παρεις την επέκταση AppleCare μέσα στον πρώτο χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς. Ψάξε και στο eBay
Palp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εγώ πηρα το MBA μου από το e-Mac χωρίς πρόβλημα, εγγύηση ισχύει, παράδοση οκ. Δε χάνεις τίποτα να τους πάρεις ενα τηλ να τσεκάρεις και μόνος σου Ναι μπορείς να παρεις την επέκταση AppleCare μέσα στον πρώτο χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς. Ψάξε και στο eBay Δεν θα πρότεινα να αγοράσεις applecare από το eBay. Οι πιο πολλοί πουλάνε απλά ψεύτικα serial numbers σε πολύ χαμηλές τιμές απλά για να σε δελεάσουν - αν ψαξεις λίγο στο νετ σχετικά θα δεις πως λειτουργεί το κόλπο.
caasi70 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Όπως σε όλες τις αγορές απο το eBay θέλει προσοχή Φήμη πωλητή, παλιές συναλλαγές του κλπ Για το AppleCare συγκεκριμένα θα πρέπει να σου στείλει οπωσδήποτε ταχυδρομικά το αντίστοιχο κουτάκι του προιοντος σφραγισμένο. Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και γλύτωσα 100€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.