Προς το περιεχόμενο

Αγορά MacBook pro 13,3"

mythodia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω MacBook pro το 13,3.

Βρήκα το παρακάτω κατάστημα στην Αθηνά μέσω Skroutz.

www.e-mac.eu

Το συγκεκριμένο μαγαζί πουλάει 200€ κάτω από τους άλλους πωλητές.

Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Το Αθηνα που γραφεις, ποθεν προκυπτει?

Εκτος απο αυτο: <<Δικαιούχος : Deus X Machina Ltd>>

δεν βρηκα κανενα αλλο στοιχειο τους, ουτε καν καποια διευθυνση.... :fear:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω το MacBook pro 13" από το e-mac.eu.Να μας πει κάποιος που να έχει αγοράσει MacBook από αυτό το site.

Δημοσ.

φιλος εχει αγορασει και ολα οκ,ειναι κυπριακο καταστημα και του ηρθε σε 3 μερες

Δηλαδή είναι όπως του τα είχανε πει πριν το πάρει;

Δημοσ.

Όπως έγραψα και σε ενα άλλο thread παρακάτω πήρα ένα mail απο το eshop με εκπτώσεις στα καινούρια 13αρια.

post-166955-0-87217000-1308900753_thumb.png

Οπότε δες αν σε ενδιαφέρει..βέβαια υπάρχει και ενα θεματάκι με το eshop για την πτώχευση του αλλά δε νομίζω οτι πρέπει να σε νοιάζει γιατι ειναι universal η εγγύηση στα macbook.

Δημοσ.

Δηλαδή είναι όπως του τα είχανε πει πριν το πάρει;

Τι θελεις να πεις;απλα το παρελαβε σωστα,σε 3 μερες σφραγισμενο οπως θα το αγοραζε απο οποιοδηποτε καταστημα apple

Δημοσ.

LTD (Αγγλικη Εταιρεια?) και Ελλαδα δεν πολυταιριαζει.

Και το ΑΦΜ (CY. 10269006N) τους, ειναι Κυπριακο.... :whistle:

Το LTD,χρησιμοποιειται και στη Κυπρο!

Δημοσ.

*lagoudakis απλά θέλω να μάθω αν το laptop που του ήρθε ήταν σε καλή κατάσταση,και αν θα ξανά ψώνιζε από το e-mac.Σε ευχαριστώ πάντως, για τις απαντήσεις!!!

Δημοσ.

Επειδη θα παρω κ γω macbook αλλα απ την αμερικη, ισχυει οτι μπορω να παρω αργοτερα την επεκταση της εγγυησης? Θα χρειαστει καποια αποδειξη οταν θα την παρω η παω σ ενα apple store και την αγοραζω ετσι απλα?

Δημοσ.

Εγώ πηρα το MBA μου από το e-Mac χωρίς πρόβλημα, εγγύηση ισχύει, παράδοση οκ. Δε χάνεις τίποτα να τους πάρεις ενα τηλ να τσεκάρεις και μόνος σου

Επειδη θα παρω κ γω macbook αλλα απ την αμερικη, ισχυει οτι μπορω να παρω αργοτερα την επεκταση της εγγυησης? Θα χρειαστει καποια αποδειξη οταν θα την παρω η παω σ ενα apple store και την αγοραζω ετσι απλα?

Ναι μπορείς να παρεις την επέκταση AppleCare μέσα στον πρώτο χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς. Ψάξε και στο eBay

Δημοσ.

Εγώ πηρα το MBA μου από το e-Mac χωρίς πρόβλημα, εγγύηση ισχύει, παράδοση οκ. Δε χάνεις τίποτα να τους πάρεις ενα τηλ να τσεκάρεις και μόνος σου

Ναι μπορείς να παρεις την επέκταση AppleCare μέσα στον πρώτο χρόνο απο την ημερομηνία αγοράς. Ψάξε και στο eBay

Δεν θα πρότεινα να αγοράσεις applecare από το eBay. Οι πιο πολλοί πουλάνε απλά ψεύτικα serial numbers σε πολύ χαμηλές τιμές απλά για να σε δελεάσουν - αν ψαξεις λίγο στο νετ σχετικά θα δεις πως λειτουργεί το κόλπο.

Δημοσ.

Όπως σε όλες τις αγορές απο το eBay θέλει προσοχή

Φήμη πωλητή, παλιές συναλλαγές του κλπ

Για το AppleCare συγκεκριμένα θα πρέπει να σου στείλει οπωσδήποτε ταχυδρομικά το αντίστοιχο κουτάκι του προιοντος σφραγισμένο. Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και γλύτωσα 100€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...