kjtzemis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το παρήγγειλα και εγώ για PC αλλά δυστυχώς από zavvi (το μόνο μέρος που η συλλεκτική κρατιέται ακόμα σε λογικά επίπεδα). Λίγο που δοκίμασα από τα γνωστά μέρη φαίνεται να έχει τρομερά γραφικά και μου θύμισε αρκετά Uncharted Γιατι ρε ναρουτακο τι εχει η τιμη του? Μια χαρα τιμη ειναι για συλλεκτικη που εχει ποσα πραγματα μεσα και αγαλματιδιο, οπως και να το κανουμε και οσο και να το θελουμε με 50Ε δεν μπορουμε να βρουμε συλλεκτικη τουλαχιστον στην χωρα μας. Με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι καποιοι, οπως ξαναειπα και σε αλλο ποστ μου τι να πουνε και οι συλλεκτικες απο κατι resi6 κλπ που βαρανε 100+ και δεν αξιζουν ουτε οσο κανει το παιχνιδι απο μονο του στα καταστηματα. Τα εχουμε ξαναπει αυτα, το gaming ειναι ακριβο χομπυ και αν καποιος θελει να γινει συλλεκτης πρεπει να διαθεσει χρηματα...δεν γινετε να περνουμε τις συλλεκτικες στην τιμη που εχει το παιχνιδι σκετο στο καταστημα.
Innersense Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Έχω απορία και δεν ξέρω που πρέπει να ρωτήσω. Τα γραφικά της PS3 έκδοσης σε ποιο επίπεδο detail της PC έκδοσης αντιστοιχούν; Είδα ένα βιντεάκι XBOX360 vs PC αλλά συμπέρασμα δεν μπόρεσα να βγάλω. Παίζω το παιχνίδι σε PC για "προθέρμανση" μου αρέσει όμως και έλεγα να το πάρω και για το PS3. Τα γραφικά του όμως ανάλογα με το επίπεδο λεπτομέρειας έχουν μεγάλη διαφορά. Το παίζω @1366x768 σε normal σε 30+ fps και είναι τίποτα ιδιαίτερο, high πέφτω στα 25 τρώγεται και ultra και ultimate που είναι όλα τα λεφτά τα γραφικά είναι unplayable. Αν λοιπόν το αγοράσω σε PS3 παίρνω ένα πακέτο 720p/1080i (από ότι διάβασα) στα 30+ fps σε τι επίπεδο γραφικών PC; Συγχωρέστε με, είχα καιρό να την κάνω αυτή τη σύγκριση και μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα επίπεδα στην ποιότητα των γραφικών...
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 80 ευρώ για συλλεκτική έκδοση όταν το παιχνίδι κοστίζει 30 σου φαίνεται λογικό? Γιατί οι μάγκες οι Έλληνες τόσο το έχουμε στα ελληνικά καταστήματα.
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 80 ευρώ για συλλεκτική έκδοση όταν το παιχνίδι κοστίζει 30 σου φαίνεται λογικό? Γιατί οι μάγκες οι Έλληνες τόσο το έχουμε στα ελληνικά καταστήματα. Και εξω την εχουν στα 60-65Ε. Και στο ξαναλεω γιατι τελευταια λογο της καταστασης που βρισκετε η χωρα οι περισσοτεροι προσπαθειτε με καθε τροπο να κραξετε την χωρα σας και οτι εχει να κανει σχεση με αυτη, τοσο το εχουν εδω...τοσο βαζουν ολες τις συλλεκτικες εκδοσεις στην Ελλαδα, και ναι εχουμε ακριβες τιμες.Αν ομως ενα amazon/ebay ειχε πιο ακριβη τιμη απο τα ελληνικα καταστηματα (που εχει τυχει σε πολλες περιπτωσεις) δεν γιρνατε να πειτε τιποτα απλα ριχνετε το κεφαλι και το αγοραζετε απο εδω. Και πριν πειτε οτι εχω λεφα και μαρεσει να τα σκορπαω οχι δεν ειναι ετσι, απλα προσπαθω οσο μπορω να στηριζω τα ελληνικα καταστηματα και ας μεινω με ενα λιγοτερο παιχνιδι για εναν μηνα.Ναι και εγω εχω αγορασει απο ebay αλλα λιγα πραγματα και οσα δεν βρισκω εδω. Στην δικια σου θεση (δεν στην λεω αυτη την στιγμη) που αγοραζεις ελαχιστα παιχνιδια retail (ειδικα για ps3) δεν θα το σκεφτομουνα καθολου μιας και δεν εχεις καποια αλλα εξοδα για παιχνιδια, ναι αν αγοραζες και για την κονσολα το καταλαβαινω να ψαχτεις και να το παρεις οσο πιο φθηνο γινετε.Θελω να σου πω πως δεν θα μπεις μεσα αν το παρεις απο εδω. Το λεω για αλλη μια φορα, οταν καποιος αποφασισει πως θελει να γινει συλλεκτης και να φτιαξει μια συλλογη (οχι απαραιτητα τεραστια) πρεπει να διαθεσει χρηματα, χωρις χρηματα δεν γινετε μιας και οπως εχω ξαναπει ειναι ακριβο χομπυ.Οποιος δεν μπορει (για δικους του λογους) ή δεν θελει απλα περνει τα παιχνιδια (στην απλη τους εκδοση) οταν τα βρει πιο φθηνα ή οπως κανουν πολλα ατομα που τα βρισκουν πειρατικα (και ουτε παλι σας την λεω, και εγω το εκανα καποτε στο pc).
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Και εξω την εχουν στα 60-65Ε. Και στο ξαναλεω γιατι τελευταια λογο της καταστασης που βρισκετε η χωρα οι περισσοτεροι προσπαθειτε με καθε τροπο να κραξετε την χωρα σας και οτι εχει να κανει σχεση με αυτη, τοσο το εχουν εδω...τοσο βαζουν ολες τις συλλεκτικες εκδοσεις στην Ελλαδα, και ναι εχουμε ακριβες τιμες.Αν ομως ενα amazon/ebay ειχε πιο ακριβη τιμη απο τα ελληνικα καταστηματα (που εχει τυχει σε πολλες περιπτωσεις) δεν γιρνατε να πειτε τιποτα απλα ριχνετε το κεφαλι και το αγοραζετε απο εδω. Και πριν πειτε οτι εχω λεφα και μαρεσει να τα σκορπαω οχι δεν ειναι ετσι, απλα προσπαθω οσο μπορω να στηριζω τα ελληνικα καταστηματα και ας μεινω με ενα λιγοτερο παιχνιδι για εναν μηνα.Ναι και εγω εχω αγορασει απο ebay αλλα λιγα πραγματα και οσα δεν βρισκω εδω. Στην δικια σου θεση (δεν στην λεω αυτη την στιγμη) που αγοραζεις ελαχιστα παιχνιδια retail (ειδικα για ps3) δεν θα το σκεφτομουνα καθολου μιας και δεν εχεις καποια αλλα εξοδα για παιχνιδια, ναι αν αγοραζες και για την κονσολα το καταλαβαινω να ψαχτεις και να το παρεις οσο πιο φθηνο γινετε.Θελω να σου πω πως δεν θα μπεις μεσα αν το παρεις απο εδω. Το λεω για αλλη μια φορα, οταν καποιος αποφασισει πως θελει να γινει συλλεκτης και να φτιαξει μια συλλογη (οχι απαραιτητα τεραστια) πρεπει να διαθεσει χρηματα, χωρις χρηματα δεν γινετε μιας και οπως εχω ξαναπει ειναι ακριβο χομπυ.Οποιος δεν μπορει (για δικους του λογους) ή δεν θελει απλα περνει τα παιχνιδια (στην απλη τους εκδοση) οταν τα βρει πιο φθηνα ή οπως κανουν πολλα ατομα που τα βρισκουν πειρατικα (και ουτε παλι σας την λεω, και εγω το εκανα καποτε στο pc). Έξω η Collector's έχει 60 ευρώ ενώ στην Ελλάδα έχει 80. Η Survival στο public γιατί είναι πιο φθηνή από οποιοδήποτε βρετανικό κατάστημα? Και ναι δεν θα στηρίξω τα ελληνικά καταστήματα με αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους καταναλωτές. Το amazon.co.uk με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα από τις μεγάλες γνωστές αλυσίδες ελληνικών καταστημάτων.
Darthvader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Έξω η Collector's έχει 60 ευρώ ενώ στην Ελλάδα έχει 80. Η Survival στο public γιατί είναι πιο φθηνή από οποιοδήποτε βρετανικό κατάστημα? Και ναι δεν θα στηρίξω τα ελληνικά καταστήματα με αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους καταναλωτές. Το amazon.co.uk με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα από τις μεγάλες γνωστές αλυσίδες ελληνικών καταστημάτων. Naruto σκέψου ότι δε στηρίζεις μόνο τα ελληνικά καταστήματα αλλα και τους εργαζόμενους που δουλευουν εκει ,οι οποιοι με τη σειρά τους πληρώνουν παραπάνω και τις υπηρεσίες που προσφέρεις εσυ.... (διότι στην Ελλάδα ΟΛΟΙ υπερκοστολογούν ,ιδιωτικός και δημόσιος τομέας...) Οπως και να το κάνουμε η αγορά από καταστηματα του εξωτερικού βραχυπρόθεσμα ευνοεί τη τσέπη μας , μακροπρόθεσμα όμως αποδυναμώνει την οικονομία της χώρας ...και τα αποτελέσματα τα βλεπεις μετα απο μια 10ετία εισαγωγών απο amazon, ebay κτλ δίχως δασμούς.... (αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο κόσμος δεν πεινουσε όταν οι μισθοί ήταν 150.000 δρχ και το Ocarina of time κοστιζε 22.900 δρχ. ενω τωρα που το Τomb raider έχει 30,00 ευρω στο amazon .... εμεις έχουμε ΔΝΤ).
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Έξω η Collector's έχει 60 ευρώ ενώ στην Ελλάδα έχει 80. Η Survival στο public γιατί είναι πιο φθηνή από οποιοδήποτε βρετανικό κατάστημα? Και ναι δεν θα στηρίξω τα ελληνικά καταστήματα με αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους καταναλωτές. Το amazon.co.uk με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα από τις μεγάλες γνωστές αλυσίδες ελληνικών καταστημάτων. Ειναι ακριβοτερα σε ελληνικα καταστηματα...τα κραζετε, ειναι φθηνοτερα σε εληνικα καταστηματα παλι ρωτατε το γιατι.Αυτο που σου γραφω παραπανω τα διαβασες καλα? Τεσπα εγω σου ειπα αυτα που ειχα να σου πω.Τωρα ειναι δικο σου θεμα απο που θα ψωνιζεις.Ο καθενας κανει το κουμαντο του για την δικια του τσεπη.
mtzs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλα τα περι τιμων αλλα αυτο το Tombraider πραγματικα μου θυμιζει τα 2 πρωτα που ολοι αγαπησαμε. Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με αυτα αλλα σαν τιτλος Tombraider ευχαριστιεσαι ξανα μετα απο πολλα χρονια να παιξεις και να ασχοληθεις με το παιχνιδι. Φυσικα και εχει παρει στοιχεια Uncharted 2 και ισως και AC3, αλλα το παιχνιδι ειναι πραγματικο αριστουργημα,προσεγμενο και γουσταρω πολυ που εχει πολλα side missions των οποιων ειμαι φαν σε καθε παιχνιδι που τα βρισκω. Εν κατακλειδι Lara is back !!!!
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To Amazon αποδίδει ΦΠΑ στη χώρα που στέλνει. Με άλλα λόγια, ο Ναρούτο πληρώνει ελληνικό ΦΠΑ. Και την ερώτησή του σχετικά με το Public εγώ την καταλαβαίνω ως εξής: αφού αυτό το κάνει γιατί οι άλλοι βάζουν καπέλο; Και με τη λογική του δε με νοιάζει αν είναι πιο ακριβά, θα στηρίζω την εγχώρια αγορά, η αγορά δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει, γιατί πολύ απλά κάποιοι αγοράζουν κι αυτοί είναι αρκετοί ώστε να κρατούν τις τιμές στα ύψη. Οπως αν δεν αγόραζαν κορόιδα (κι εδώ δε νομίζω να διαφωνήσει ή να θιχτεί κανείς) digital releases στο Live και στο PSN με 70 ευρώ οι τιμές δε θα διατηρούνταν σε αυτά τα ύψη. Στο θέμα μας τώρα, με έχετε ψήσει τρελά γι' αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω μόνο να μη γίνω hyper-hyped και τελικά μου φανεί χλιαρό
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To Amazon αποδίδει ΦΠΑ στη χώρα που στέλνει. Με άλλα λόγια, ο Ναρούτο πληρώνει ελληνικό ΦΠΑ. Και την ερώτησή του σχετικά με το Public εγώ την καταλαβαίνω ως εξής: αφού αυτό το κάνει γιατί οι άλλοι βάζουν καπέλο; Και με τη λογική του δε με νοιάζει αν είναι πιο ακριβά, θα στηρίζω την εγχώρια αγορά, η αγορά δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει, γιατί πολύ απλά κάποιοι αγοράζουν κι αυτοί είναι αρκετοί ώστε να κρατούν τις τιμές στα ύψη. Οπως αν δεν αγόραζαν κορόιδα (κι εδώ δε νομίζω να διαφωνήσει ή να θιχτεί κανείς) digital releases στο Live και στο PSN με 70 ευρώ οι τιμές δε θα διατηρούνταν σε αυτά τα ύψη. Στο θέμα μας τώρα, με έχετε ψήσει τρελά γι' αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω μόνο να μη γίνω hyper-hyped και τελικά μου φανεί χλιαρό Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που το κάνει αυτό?
kjtzemis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που το κάνει αυτό? Για να υπαρχουν ακομα και για να μην πεφτουν οι τιμες ολο και καποιο θα το κανουν. Υπαρχουν και υπαρχουν χαμενα αμερικανακια που ουτε ξερουν τι δινουν στο live με το καψιμο που εχουν.Χωρις να βγαζω εξω τον υπολλοιπο κοσμο, παντως ναι πιστευω υπαρχει ποσοστο που αγοραζει απο εκει μεσα σε τετοιες τιμες.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Κανένα μυστήριο, το έχουν πει ευθέως. http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-26-microsoft-defends-staggered-full-price-games-on-demand-release-model "It's a successful part of our business, we're very pleased with the growth and it continues to do really well. Clearly there's an audience out there who are happy to purchase a product at full ERP six or so months after [its retail release]. ... It's a successful model, so why change something you don't need to?"
naruto14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 A δεν πάμε καλά... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την λογική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα