ravend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 στα public στη νεα σμύρνη το είδα στα ράφια για xbox και ps3,για pc δεν πρόσεξα,5 μαρτίου δεν είναι το official release?
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 στα public στη νεα σμύρνη το είδα στα ράφια για xbox και ps3,για pc δεν πρόσεξα,5 μαρτίου δεν είναι το official release? Ναι 5 Μαρτη ειναι το official release αλλα σε καποια καταστηματα εχουν ερθει ειδη κομματια. Ειδη καποια ατομα εχουν παραλαβει και συλλεκτικες εκδοσεις του παιχνιδιου. Εχει ξαναγινει και με αλλους τιτλους παλιοτερα.
andrikakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά είναι απίστευτο το παιχνίδι! Και ο μεγαλύτερος hater θα το αγαπήσει! Δεν υπάρχουν ουσιώδη αρνητικά σχόλια πουθενά. Και τα περί αντιγραφής του uncharted είναι κουραφέξαλα αφού εκείνο το έχει αντιγράψει και όχι το tomb raider. Άλλαξε το στυλ του και λογικό είναι να μοιάζουν!
klainmaingr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Το τερμάτισα σήμερα που βρήκα χρόνο.Ο καινούριος αέρας ταιριάζει πάρα πολύ στη σειρά και ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μου.Μου αρέσει πάρα πολύ η μεταμόρφωση της lara και ο τρόπος με τον οποίο το παιχνίδι ξεδιπλώνει την ιστορία. Τα documents, τα journal και τα εκάστοτε challenges με εκαναν να νιώσω όντως περιορισμένος στο νησί. Τα διαφορετικά views στα documents και οι περιοχές που ανακαλύπτεις έκαναν πολύ καλή δουλειά. Θα προτιμούσα λίγο περισσότερο exploration αλλα still δεν εχω παράπονο. Η δομή του παιχνιδιού είναι ικανοποιητική.Το μόνο που μου την έδωσε λίγο είναι οτι έχει περιπου 300gs σε online mode. Θα προτιμούσα να έχει 2-3 ώρες παραπάνω tombs και collectibles παρά 60lvl online multiplayer με το στανιό.Σίγουρα θα το πάρω original και σίγουρα θα το ξαναπαίξω για 100% τουλάχιστον στο single. Στο σύνολο του το βάζω δίπλα δίπλα με το uncharted 2 (το 3 ήταν ταινία). Στα λίγα αρνητικά του να βάλω και την λίγο περίεργη παλέτα που είχε στα τελευταία επίπεδα που ήταν κάπως ξεθωριασμένη.Overall παιχνιδάρα. 9/10. Would bang.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Το τερμάτισα σήμερα που βρήκα χρόνο. Ο καινούριος αέρας ταιριάζει πάρα πολύ στη σειρά και ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η μεταμόρφωση της lara και ο τρόπος με τον οποίο το παιχνίδι ξεδιπλώνει την ιστορία. Τα documents, τα journal και τα εκάστοτε challenges με εκαναν να νιώσω όντως περιορισμένος στο νησί. Τα διαφορετικά views στα documents και οι περιοχές που ανακαλύπτεις έκαναν πολύ καλή δουλειά. Θα προτιμούσα λίγο περισσότερο exploration αλλα still δεν εχω παράπονο. Η δομή του παιχνιδιού είναι ικανοποιητική. Το μόνο που μου την έδωσε λίγο είναι οτι έχει περιπου 300gs σε online mode. Θα προτιμούσα να έχει 2-3 ώρες παραπάνω tombs και collectibles παρά 60lvl online multiplayer με το στανιό. Σίγουρα θα το πάρω original και σίγουρα θα το ξαναπαίξω για 100% τουλάχιστον στο single. Στο σύνολο του το βάζω δίπλα δίπλα με το uncharted 2 (το 3 ήταν ταινία). Στα λίγα αρνητικά του να βάλω και την λίγο περίεργη παλέτα που είχε στα τελευταία επίπεδα που ήταν κάπως ξεθωριασμένη. Overall παιχνιδάρα. 9/10. Would bang. Μιας και το τερματισες να σε ρωτησω κατι που εχω απορια, κανουν την εμφανιση τους καθολου στο παιχνιδι και διαφορα τερατομορφα οπως στα προηγουμενα TR?δλδ κατι δεινοσαυρακια,σαυρες κατι τουμπανα σκελετοι κλπ?
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μιας και το τερματισες να σε ρωτησω κατι που εχω απορια, κανουν την εμφανιση τους καθολου στο παιχνιδι και διαφορα τερατομορφα οπως στα προηγουμενα TR?δλδ κατι δεινοσαυρακια,σαυρες κατι τουμπανα σκελετοι κλπ? To μόνο σχετικό που εμφανίζεται είναι: Ancient stormguards σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού και κυρίως στο τέλος. Samurai δηλαδή αλλα σε πιο νεκροζώντανη εκδοχή. Το αποκρυφιστικο στοιχείο είναι παντού αλλα οι εχθροί στο σύνολο τους είναι survivors. Όσον αφορά "τούμπανα" έχει 2-3 σχετικές μαχες με μεγαλόσωμους εχθρούς αν εννοείς αυτό. Απο ζώα μόνο κάτι λύκοι κτλ στην αρχή που είναι αρκετά hardcore αν δε προσέχεις.
Socratis_g Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 απο την αρχή μέχρι το τέλος παίζεις κάπως έτσι. θα το αγοράσω και εγώ σίγουρα κάποια φάση. αξίζει να το έχεις. το μόνο του αρνητικό είναι ότι ξεκινάς και δε θες να τελειώσει. 1
krypton Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 απο την αρχή μέχρι το τέλος παίζεις κάπως έτσι. θα το αγοράσω και εγώ σίγουρα κάποια φάση. αξίζει να το έχεις. το μόνο του αρνητικό είναι ότι ξεκινάς και δε θες να τελειώσει. αστα, αυτο το μειονεκτημα το εχω και εγω εδω και 2 ημερες που το παιζω
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 klainmain μόλις το τελειώσεις το story-campaign μπορείς να συνεχίσεις για 100% completion?...δλδ συνεχίζει το game σε στυλ free roam?
vfragos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για τι διάρκεια μιλάμε πάνω κάτω για κάποιον που δεν βιάζεται και θέλει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι; Στο steam νομίζω κυκλοφορεί σήμερα.
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για τι διάρκεια μιλάμε πάνω κάτω για κάποιον που δεν βιάζεται και θέλει να ευχαριστηθεί το παιχνίδι; Στο steam νομίζω κυκλοφορεί σήμερα. 14-15 ωρες διαρκεια.
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 klainmain μόλις το τελειώσεις το story-campaign μπορείς να συνεχίσεις για 100% completion?...δλδ συνεχίζει το game σε στυλ free roam? Ναι πατάς continue και μπορείς να πάς με το fast travel όπου θέλεις για να βρείς collectibles κτλ. Παντού εκτός απο τα action levels/scenes που ούτως η άλλως δεν έχουν κάτι για να βρείς. Αν προσέχεις λίγο δεξια και αριστερά είναι δύσκολα να το τερματίσεις με λιγότερο απο 75-80%. Επίσης τα treasure maps στα δίνει το παιχνίδι σε διάφορες φάσεις οπότε δεν χρειάζεται ούτε οδηγός ούτε τίποτα για το 100%. Απλά όρεξη και χρόνος.
ultralisk Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι πατάς continue και μπορείς να πάς με το fast travel όπου θέλεις για να βρείς collectibles κτλ. Παντού εκτός απο τα action levels/scenes που ούτως η άλλως δεν έχουν κάτι για να βρείς. Αν προσέχεις λίγο δεξια και αριστερά είναι δύσκολα να το τερματίσεις με λιγότερο απο 75-80%. Επίσης τα treasure maps στα δίνει το παιχνίδι σε διάφορες φάσεις οπότε δεν χρειάζεται ούτε οδηγός ούτε τίποτα για το 100%. Απλά όρεξη και χρόνος.thx, δεν κρατιέμαι ...θυμάμαι το hating που έπεφτε επειδή η SE θα άλλαζε εντελώς το franchise...πόσο έξω έπεσαν 4
skanjos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 χαχαχα το τερμάτησα αλλα καμία σχέση με 75-80 που λες κλαιν ,εγώ το έχω στο 61%. το έπαιξα όπως θα έπαιζα ένα Uncharted παιχνίδι ,straight forward, και πάλι με κούρασε. δεν μαρέσει το exploration,θα ήθελα παραπάνω ζώα να σκοτώνεις αντί για ντουγάνια εχθρούς(που θα ήταν και πιο λογικό απο το να έχει 150000 εχθρούς το νησί).στο τέλος θύμιζε άνετα uncharted ακόμα και στην ιστορία το Uncharted 2. μου θύμισε αρκετά και το batman με το να πέρνεις συνέχεια περισσότερα skills και να μπορείς να εξερευνήσεις new areas. η λάρα μου έσπασε τα νέυρα, κάτι τραγικές τσιρίδες της και ο μυξοκλαψοχαρακτήρας της ήταν τραγικός κατ'εμέ ,εντάξει δεν χρειαζόταν να την κάνουν και τόσο κλαψιάρα... για μένα είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς, όχι οτι δεν έχει μειωνεκτήματα ,αλλα γενικά θέλω να δω περισσότερα παιχνίδια σαν το Uncharted και ήταν αυτό το πράγμα, χαίρομαι πραγματικά που κάποιος ακόμα μπόρεσε να το δώσει και τουλάχιστον τώρα ξέρω οτι θα έχω να παίξω και τις επόμενες συνέχειες του tomb raider σε τέτοιο μοτίβο. πάντως σε σχέση με άλλα reboot κάνανε τρομερή δουλειά,αν και Unreal engine... αντε να πάμε νέα γενιά δεν την αντέχω άλλο.
naruto14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Το παρήγγειλα και εγώ για PC αλλά δυστυχώς από zavvi (το μόνο μέρος που η συλλεκτική κρατιέται ακόμα σε λογικά επίπεδα). Λίγο που δοκίμασα από τα γνωστά μέρη φαίνεται να έχει τρομερά γραφικά και μου θύμισε αρκετά Uncharted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα