empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι βλεπεις κατι διαφορετικο?Ψυχραιμο ηταν το ποστ μου (παμε για παιχνιδι εντυπωσεως τωρα?νεο χαρτι μετα τα ''facts'' ?lol) Προσπαθησες να χαλασεις το thread με πραγματα που δεν ισχυουν και τα μαζευες μεσα σου καιρο.Θα ειδες κανα 2 ποστ καπου και για παιχνιδια που δεν εχεις παιξει εβγαλες το συμπερασμα που θα ηθελες να ισχυει.Σε φορουμς του εξωτερικου οσο και αν εψαξα κανεις δεν μιλησε για εξωπραγματικα γραφικα,καλυτερα απο αυτα των ps3 excl. Moνο εδω το διαβασα αυτο. Κανείς δεν ανέφερε "εξωπραγματικά" γραφικά....τέτοια μόνο στην pc έκδοση της κουκ-λάρας μην γράφεις ανακρίβειες ή προσθέτεις δικά σου συμπεράσματα...κατά τ'άλλα αναφέρομαι σε όλο το πακέτο του tr σε σχέση με το uncharted και όχι μόνο στα γραφικά....δηλαδή gameplay+γραφικά+story. Προφανώς και δεν θα "βρεις" εύκολα στην πλειοψηφία των ξένων forums γνώμες/απόψεις για το game γιατί πολύ απλά ακόμα δεν κυκλοφόρησε,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο το game δεν κυκλοφόρησε στον "θείο" του 360 ,οπότε μπορείς κάλλιστα να βρεις πληροφορίες(για την ώρα) σε ξένα forums που σχετίζονται κυρίως με το 360 αλλά παίζει να μην σ'αρέσει το τι γράφουν γιατί πολλοί εξ'αυτών που έπαιξαν ΚΑΙ το uncharted θεωρούν το tr ανώτερο.Έπεται και το μεγάλο "κύμα" των reviews τις επόμενες μέρες,οπότε don't worry θα έχεις μια σφαιρική άποψη!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Eχμμ.. Στο neogaf μιλανε για hacking απ'οσο ξερω και ασχολουνται με hacking .Δεν ειναι εξωγηινοι. Κοιταξα τωρα εκει τα 700+ ποστς του thread για το Tomb Raider.Και δεν βρηκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορα για το unchartedvs Tomb raider σε γραφικα.Απο περιεργια δλδ.Οχι οτι θα αλλαζε την αποψη αν 5-10 μιλαγαν για καλυτερα γραφικα. Εγω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλα και ειδικα στο presentation γι αυτο και θα μεινουν ικανοποιημενοι πολλοι. Τωρα για το αν θα ειναι καλυτερο παιχνιδι,θα το δουμε και δεν αμφιβαλω μεχρι να το παιξω.Παιζει και το γουστο και οι προτιμησεις του καθενος. Και γιατι πρεπει να κανουμε συγκριση εδω που τα λεμε?Δεν μπορουν να ειναι και τα 2 καλα παιχνιδια? Ειναι απο τα παιχνιδια που περιμενω,ας μην χαλασουμε το hype μου για τον τιτλο με μουφοvs καταστασεις.. Mη με βαζεις να συγκρινω 2 αγαπημενα franchises.
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Κανένα hype δεν "χαλάει",μην τρελαίνεσαι!!!Επαναλαμβάνω,αναφέρομαι σε όλο το "πακέτο" το οποίο και περιέγραψα...!!!Τώρα,για το neogaf τι να πω βρε pds...γμσ τα,no comment για τα "παλικάρια" εκεί μέσα....sorry αλλά πολύ "καμμένος εγκέφαλος"...δεν θέλω να σχολιάσω κάτι....ελπίζω τουλάχιστον ορισμένοι να "βγάζουν και κανένα φράγκο" μ'αυτά που γράφουν...!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Θα το δουμε τοτε.Μακαρι να σπερνει.Και αν κρινω απο τα ποστ ειναι πολυ καλο. ΥΓ.Δεν συμφωνω για το NG ακριβως γιατι εχει τα παντα απο αποψεις.Εχει τις καλυτερες και τις χειροτερες.Αλλα αν καποιος γραψει χοντρες βλακειες τρωει τρελο λιωσιμο.
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ok είναι μεγάλη κοινότητα δεν αντιλέγω και υπάρχει μεγάλη "ποικιλία" απόψεων αλλά θεωρώ έχουν "ξεφύγει" αρκετά τελευταία οι μλκες και "εκτίθενται"....tespa δεν ασχολούμαι περαιτέρω....ευελπιστώ μετά την E3 να "στρώσει"!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Άπο οτι διαβαζω εχει εξερευνηση.Ολα καλα δηλαδη. Εχω να νιωσω το ''ψαχνω για να βρω'' χρονια.Ολα ετοιμα τα δινουν τελευταια,στο πιατο. Το Sillent hill το τελευταιο μονο θυμισε λιγο Old School καταστασεις.
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Κάνω c/p post μου απο άλλο forum και προσθέτω γιατί βαριέμαι να γράφω απο την αρχή Είμαι κάπου στο 40% και το πάω σιγά σιγά με αρκετά exploration κτλ(το παιχνίδι απο ότι διαβάζω τερματίζει στο 65-70% αν και λογικά θα μου πάει παραπάνω λόγω completion). Η σύγκριση με το Uncharted είναι μεν αναπόφευκτη αλλα είναι βλακώδης. Το uncharted ήταν ένα ξερό rip off του tomb raider με male χαρακτήρα. Έκανε πάρα πολύ καλά αυτό που έκανε και τώρα το tomb raider ήρθε και προσαρμόστηκε αντίστοιχα στις νέες γενιές και δανείστηκε κάποια ελάχιστα στοιχεία απο το αντίπαλο πλέον δέος. Απο άποψη gameplay παρότι στο ίδιο genre είναι η μέρα με τη νύχτα. Το uncharted είναι πολύ πιο γραμμικό και story driven ενώ στο tomb raider έχεις παράθυρα για open world exploration, πολύ περισσότερο ψάξιμο αν έχεις όρεξη και γενικά πολύ λιγότερο μπλα μπλα. Έχω ξαναπεί οτι το uncharted 2 είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι αυτης της γενιάς. Το έχω παίξει και το έχω ξαναπάιξει περισσότερες φορές απο όσες θα ήθελα να παραδεχτώ. Παρόλα αυτά το tomb raider με ξετρέλανε και νομίζω οτι έδωσε νέα πατήματα για τις αντίστοιχες συνέχειες των δύο τίτλων. Το exploration part, τα optional tombs και τα challenges και το % σε κάθε camp με τα treasure maps είναι πολύ πιο μπροστά απο το "find ALL the relics" που ξέραμε μέχρι τώρα. Αν βάλεις σε όλα αυτά και τα skill trees και τα (ουσιαστικά και όχι χασοώρικα) weapon upgrades, έχεις ένα παιχνίδι υπόδειγμα για το genre. Το σύστημα μάχης επίσης είναι πιο ελεύθερο στο tomb raider και το arsenal που έχει η lara για να κάνει ότι χρειάζεται είναι αρκετά πιο διευρυμένο Είναι survival oriented και όχι καθαρό πιου πιου. Ακόμα να αναφέρω οτι το tomb raider μπορεί να παιχτεί κατά τεράστιο ποσοστό με stealth κάτι που το κάνει πολύ πιο διασκεδαστικό. Προσωπικά το πάω stealth kills/bow kills όπου βρώ την ευκαιρία. Στα θετικά του tomb raider δίνω ο,τι έχει κάπως καλύτερη ισορροπία exploration/gunfight/stealth/omgwtf scenes. Στα uncharted απο κάποιο σημείο και μετά το πιου πιου και οι σκηνές εντυπωσιασμού ήτανε μονόδρομος. Interactive movie και τα δύο με το tr να σου δίνει λίγο έλεγχο παραπάνω. Τέλος απο άποψη γραφικών για μένα είναι πανομοιότυπα. Το καθένα έχει τα πάρα πολύ δυνατά του σημεία. Το δέος που σου δημιουργεί το uncharted με τα "μεγάλα" σκηνικά δεν το είδα μέχρι στιγμής αλλα σίγουρα ένιωσα ίλιγγο στο communication tower και είπα άπειρα WHAT THE FUCK στα action scenes. Τα animations της lara είναι καταπλητικά (μόνο στα άλματα έχω μια ενστασούλα) και ταιριάζουν απόλυτα με τις καταστάσεις που ζεί. Όταν την βλέπω να ψιλοτρέμει αποτο κρύο ή να είναι τραυματισμένη και να περπατάει ανάλογα μπορώ να καταλάβω το πόση λεπτομέρεια υπάρχει στον σχεδιασμό. Επίσης η brutαλιά και ο αποκρυφισμός που αποπνέει το tomb raider είναι μοναδικός και είμαι σίγουρος οτι έχω ακόμα πολλά να δώ. Εύφημη μνεία στα tombs και γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ritualistic temple. Είναι τόσο καλά σχεδιασμένα που μπορώ απλά να κάθομαι να τα χαζεύω. Θεωρώ γενικά άδικες και ανούσιες τις συγκρίσεις για τα δύο παιχνίδια. Είναι και τα δύο κορυφαία και εύχομαι να τους αντιγράψουν αρκετοί ακόμα για να δούμε αντίστοιχες παιχνιδάρες. Όποιος δεν το έπαιξε να ψάξει να το βρεί και προτείνω σε όσους μπορούν να το υποστηρίξουν αγοράζοντας το μιας και θα ήθελα πάρα πολύ να δώ σύντομα το επόμενο μέρος της σειράς. 2
The_Sheep Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 εξαιρετικο τερματισα με ολους τους tombs completed στο 77% completion 9/10 αν ειχε 20 % περισσοτερους tomb και 20% περισσοτερο σκαρφαλωμα, αντι για multi ανετα θα πηγαινε στο 9.5 βεβαια ειναι σιγουρο οτι θα βγει καποιο dlc που θα εχει moooooore tombs
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ηρθε κ σε μένα ,απο τα "γνωστά μέρη" για ps3 θα το βάλω σε λίγο να το παίξω!
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Άπο οτι διαβαζω εχει εξερευνηση.Ολα καλα δηλαδη. Εχω να νιωσω το ''ψαχνω για να βρω'' χρονια.Ολα ετοιμα τα δινουν τελευταια,στο πιατο. Το Sillent hill το τελευταιο μονο θυμισε λιγο Old School καταστασεις. Μ αρεσε πολυ αυτο το σχολιο. Παιξε Deadly Premonition να βρεις την υγεια σου. Δε μ ακους!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν εχει βγει ακομα για ps3.Οταν βγει θα το παιξω. Sillent hill downpour επαιξες?
cortaN@ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δεν εχει βγει ακομα για ps3.Οταν βγει θα το παιξω. Sillent hill downpour επαιξες? Νομιζα ειχε ερθει το DP για PS3. Οχι. Εχω να ακουμπησω απο SH 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα