empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αλήθεια; Κανείς; Το παιχνίδι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει τελευταία. Αποθέωση της lara. Reboot κάτσε καλά. Θέλω να πιστεύω οτι θα το προχωρήσω/τερματίσω σήμερα.Το αγάπησα. Τα γραφικά είναι διαπλανητικά. Τα animations είναι επιπέδου uncharted και το νησί γενικά είναι χάρμα οφθαλμών. Απο gameplay ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Απο τη μία με εκνευρίζουν λίγο τα quicktime events αλλα απο την άλλη είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ καλοφτιαγμένα που θέλω και άλλο. Η hardcορίλα και ο αποκρυφισμός της αρχής ελπίζω οτι θα συνεχίσουν. Ανυπομονώ να βγεί κανονικά να πέσω με τα μούτρα στο χιλιάρικο. Τα tomb raider είναι μαζί με σειρές τύπου zelda στην κορυφή των all time favorites μου και μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί καθόλου. Unchartedίζει πολύ σε γενικές γραμμές αλλα του αξίζει μιας και ούτως η άλλως το (Αγαπημένο) uncharted ήταν εξαρχής tomb raider rip off. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να το ξαναπιάσω. Είχα να νιώσω αυτό το feeling απο το skyward sword Κοίτα να δεις τι μπορεί να κάνει μια modified crystal engine...!!! Μην γράφεις όμως τέτοια γιατί τα uncharted fanboys θ'αρχίσουν την "κλάψα" για την ανωτερότητα του play σε γραφικά....και εδώ συμπληρώνω μόνο λόγο custom graphic engine που χρησιμοποιούν 2-3 first party developers της Sony γιατί κατά τ'άλλα το ίδιο(και μπορεί καλύτερο) αποτέλεσμα να είχαμε και στο 360 αν οι της MS δεν χρησιμοποιούσαν "ετοιματζίδικες" μηχανές γραφικών.(με εξαίρεση μόνο το forza που "τρέχει" με custom μηχανή και το οποίο οπτικώς είναι ανώτερο του gt).Δεν είναι τυχαίο τελικά που στην συντριπτική πλειοψηφία των multiplatforms υπερέχει το 360 (πρόσφατο παράδειγμα το metal gear rising Face-Off: Metal Gear Rising: Revengeance στο οποίο μάλιστα lead platform ήταν το play και παρ'ολα αυτά στο 360 πάλι καλύτερα "τρέχει" με εξαίρεση τα cutscenes που η platinum βαριόταν να "βγάλει" ένα extra disc για το 360 γι'αυτό και στο play(λόγω bluray) τα cutscenes είχαν καλύτερη ποιότητα.Υπ'όψιν το rising "τρέχει" στα 60fps). Υ.Γ Κατά τ'άλλα το game κυριολεκτικά το αποθεώνουν παντού(με εξαίρεση τους γνωστούς κομπλεξικούς/sony fanboys/neogaf κ.λ.π)....να "'βγαζαν" και κανένα φράγκο απο την Sony τουλάχιστον να τους δικαιολογήσω...κατάντια!!! "Δώσε πόνο" Lara!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Mην τρελαινεσαι empire_1924,μην ζοριζεσαι θα παθεις τπτ :P Nομιζω οτι ειχες καταλαβει ποια ειναι η δυνατοτερη κονσολα.Παλι κύλησες? Ξερω ξερω περιμενες οτι θα σου απαντησω χεχε Xαιρομαι αν ειναι τοσο καλο οσο λετε παντως.Ειμαι φαν της σειρας και το TR1 ειναι απο τα πιο αγαπημενα games.Σιγουρα μου εκανε περισσοτερη αισθηση απο τα uncharted,οταν το ειχα παιξει. Απο την αλλη ειναι μια σειρα με απογοητευτικη πτωση.Το feeling του Tr1 ομως ηταν απιστευτο.Ακομα θυμαμαι την μουσικη(την οποια πρεπει να την εχω ακουσει 1.000.000 φορες. Μακαρι να ειναι καλο! http://www.youtube.com/watch?v=o_ekipC2ANs Εdit.Ω ρε φιλε !Καλυτερο κομματι EVER! :D Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2013 από Επισκέπτης
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν χρειαζεται καν να το δω για να ξερω οτι εχει χειρoτερα γραφικα απο uncharted 1. Mην τρελαινεσαι empire_1924,μην ζοριζεσαι θα παθεις τπτ :P Nομιζω οτι ειχες καταλαβει ποια ειναι η δυνατοτερη κονσολα.Παλι κύλησες? Ξερω ξερω περιμενες οτι θα σου απαντησω χεχε Xαιρομαι αν ειναι τοσο καλο οσο λετε παντως.Ειμαι φαν της σειρας και το TR1 ειναι απο τα πιο αγαπημενα games.Σιγουρα μου εκανε περισσοτερη αισθηση απο τα uncharted,οταν το ειχα παιξει. Απο την αλλη ειναι μια σειρα με απογοητευτικη πτωση.Το feeling του Tr1 ηταν απιστευτο.Ακομα θυμαμαι την μουσικη(την οποια πρεπει να την εχω ακουσει 1.000.000 φορες. Μακαρι να ειναι καλο! Έτσι...."τ'αγόρι 'μ"!!! Καλά "τραγούδα"....!!! Θα σ'απογοητεύσω πάντως....όσοι το 'χουν παίξει(και έπαιξαν και τα uncharted) το θεωρούν ανώτερο.Σ'ότι αφορά τα υπόλοιπα που έγραψα δυστυχώς(για σένα) ή ευτυχώς δεν επιδέχονται αμφισβήτησης....είναι facts...δεν τα δέχεσαι έχει καλώς "ζήσε" με το fanboyism σου. Φιλάκια!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν με πειραζει αυτο που λες,γιατι απλα ειναι λαθος Εγω το ξερω,οποτε παμε παραπατω.Δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτη τη κουβεντα.
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν με πειραζει αυτο που λες,γιατι απλα ειναι λαθος Εγω το ξερω,οποτε παμε παραπατω.Δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτη τη κουβεντα. Δεν πειράζει...μου αρκεί που έχεις το "γνώθι σ'αυτόν" και είσαι(ως συνήθως) ο "σωστός"....ας είμαι εγώ και τα facts "λάθος" λοιπόν!!!! "Φιλάκια"....again!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειμαι ο ''σωστος'',αλλα δεν θα εκανα και ενα ποστ που θα εβγαζε τοση μαζεμενη πικρα και απογνωση σαν το παραπανω δικο σου,σε εντελως ασχετη φαση κιολας. H βασικη διαφορα μας ειναι εγω βλεπω,εσυ οχι(οχι οτι εγω ειμαι σωστος ενω εσυ οχι).Δεν ειχα ποτε προβλημα να παραδεχτω ανωτερα σε γραφικα παιχνιδια του xbox1,εσυ θα μπορουσες να το κανεις. Για να μην χαλασουμε το θεμα λοιπον δεν θελω να παω σε vs.Ποσο μαλλον για αυτο το παιχνιδι.
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειμαι ο ''σωστος'',αλλα δεν θα εκανα και ενα ποστ που θα εβγαζε την μαζεμενη πικρα και απογνωση σαν το παραπανω δικο σου,σε εντελως ασχετη φαση κιολας. H βασικη διαφορα μας ειναι εγω βλεπω,εσυ οχι(οχι οτι εγω ειμαι σωστος ενω εσυ οχι).Δεν ειχα ποτε προβλημα να παραδεχτω ανωτερα σε γραφικα παιχνιδια του xbox1,εσυ θα μπορουσες να το κανεις. Για να μην χαλασουμε το θεμα λοιπον δεν θελω να παω σε vs.Ποσο μαλλον για αυτο το παιχνιδι. "Μαζεμένεη πίκρα","απόγνωση".....το λιγότερο lol/"τραγική" επιλογή λέξεων για να περιγράψεις/σχολιάσεις ένα απλό post....έλεος πολύ(τούρκικο ?? )σήριαλ βρε "παιδί" μου....μάλλον υπερβάλλον ζήλος για εντυπωσιασμό και μόνο!!! "Μιλάνε" τα facts...τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο,αλλά δυστυχώς κάποιοι ή δεν ακούν ή "την έχουν ακούσει" γενικότερα...!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Mπα δεν βλεπω τουρκικα.Το δικο σου ποστ ειδα.Μαλλον δεν εχεις την ελαχιστη αυτογνωσια.Το ποστ σου ειναι τιγκα στην απογνωση Λυπαμαι που δεν το βλεπεις. Ειδικα αυτα τα ''φανταστικα'' ''facts'' ειναι απολαυση Εdit.87 μεχρι στιγμης στο metacritic.Πολυ καλα.
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Mπα δεν βλεπω τουρκικα.Το δικο σου ποστ ειδα.Μαλλον δεν εχεις την ελαχιστη αυτογνωσια.Το ποστ σου ειναι τιγκα στην απογνωση Λυπαμαι που δεν το βλεπεις. Ειδικα αυτα τα ''φανταστικα'' ''facts'' ειναι απολαυση Αν έτσι σε "βολεύει"....no problem!!!! Ο γιατρός είπε να λέμε πάντα "ναι" άλλωστε!!!! edit: 90- 95 θα "πιάσει"....έτσι τουλάχιστον πιστεύω!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Βαριεμαι αληθεια.(μην με προκαλεσεις ομως, θα απογοητευτεις με συνοπτικες διαδικασιες ) YΓ.δυσκολο να ανεβει τοσο πολυ.Στο 95 δλδ.
empire_1924 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Βαριεμαι αληθεια.(μην με προκαλεσεις ομως, θα απογοητευτεις με συνοπτικες διαδικασιες ) YΓ.δυσκολο να ανεβει τοσο πολυ.Στο 95 δλδ. Μην γράφεις τέτοια γιατί τρομάζω όμως....!!! Κρίμα ν'αναθεωρήσω την γνώμη μου για σένα....υποτίθεται ότι είσαι "τέρας" ψυχραιμίας και αυτογνωσίας ενώ εγώ και τα posts μου είμαστε "τίγκα" στην "απόγνωση"!!!! Plz....λυπήσου με!!! Το 95 παίζει αρκετά πάντως,τα πρώτα reviews είναι ακόμα...πιστεύω πάνω απο 90 σίγουρα!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι βλεπεις κατι διαφορετικο?Ψυχραιμο ηταν το ποστ μου (παμε για παιχνιδι εντυπωσεως τωρα?νεο χαρτι μετα τα ''facts'' ?lol) Προσπαθησες να χαλασεις το thread με πραγματα που δεν ισχυουν και τα μαζευες μεσα σου καιρο.Θα ειδες κανα 2 ποστ καπου και για παιχνιδια που δεν εχεις παιξει εβγαλες το συμπερασμα που θα ηθελες να ισχυει.Σε φορουμς του εξωτερικου οσο και αν εψαξα κανεις δεν μιλησε για εξωπραγματικα γραφικα,καλυτερα απο αυτα των ps3 excl. Moνο εδω το διαβασα αυτο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αν φτάσει 90 καλά θα είναι. Για να ήταν 95 θα έπρεπε ήδη να παίζει εκεί γύρω στο 94-95-96, πράγμα απίθανο. Πάντως ακόμα και το "χειρότερο" κατα πολλούς Uncharted της σειράς, το 3, είχε 92 για την πλάκα του. Δεν το έχω παίξει ακόμα κιόλας...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Tilemaxx εγω περιμενω στοιχεια που δεν τα εχω δει στα uncharted. Θελω μεγαλυτερη εξερευνηση οπως τα πρωτα TR.Θα την εχει?Αν ναι Θα ειμαι ευτυχισμένος. Εχουμε ξεχασει πως ειναι αυτα τα παιχνιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα