empire_1924 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 PDS13 ξέμεινες απο επιχειρήματα και συνεχώς επαναλαμβάνεσαι....πραγματικά σε λυπάμαι...συν τοις άλλοις δεν απαντάς πουθενά επι της ουσίας παρά μόνο κάνεις ακριβώς ότι περιγράφω στο ποηγούμενο μου post...μπουρδολογείς. Και μόνο που συνεχίζεις και περιπλέκεις τόσο το όλο θέμα σε σημείο μάλιστα να πιστεύει κανείς ότι αγκομαχάς να το παρουσίασεις και να το παραθέσεις όπως σε "βολεύει" είναι δείγμα της ελλιπούς μόρφωσης σου ή ακόμα πιο σωστά(δυστυχώς επαναλαμβάνομαι τώρα εγώ) του κομπλεξισμού και του fanboyism που σε διέπει.Έχεις καταντήσει απίστευτα μονότονος και κουραστικός...εγώ πλέον σ'εχω online...οπότε keep posting troll. Στο προηγούμενο μου post(το οποίο και προφανώς αποτελεί συνέχεια προηγούμενων post) μπορεί ο καθένας να διαβάσει επακριβώς τα γραφόμενα-απόψεις μου επι του θέματος!!! Καλή συνέχεια!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Mαθε να διαβαζεις και θα βρεις τις απαντησεις που θες στα προηγουμενα ποστς.Δυστυχως τσαμπα τα γραφω.Εχω κανει τα ετσι και αλλιως αστεια πραγματα που βγαζεις απο το κεφαλι σου σκουπιδια(οχι οτι ηταν δυσκολο).Εσυ προτιμας να παιζεις με τις εντυπωσεις. Αυτο μπορεις αυτο κανεις. Το επιπεδο ειναι δαπεδο δυστυχως και η συνταγη ''χαρακτηρισμοι και λεω αλλα ντι αλλων μπας και κερδισω (στο μυαλο σου παντα) σε μια συζητηση'' κουρασε Η ανοησια και βλακεια παντα(δυστυχως) νικανε σε μια συζητηση καταστρεφοντας καθε εννοια διαλογου.Καθομαι και γραφω σαν τον μακακα,εσυ δεν διαβαζεις τιποτα και πετας το κλασικο γραφικο ποιηματακι.''μα εισαι ps fanboy'' ''μα γιατι εχει αθηναικες πινακιδες'' κτλ Κουραστηκα να ασχολουμαι με trolls και μαλιστα τετοιου επιπεδου. Kαι θα συμφωνησω σε ενα πραγμα μονο .Οτι εγω χανω οσο συνεχιζω να απανταω σε διαλογο που γινεται μαζι σου. Τα γραπτα καλως ή κακως μενουν.Οι εξυπνοι ανθρωποι μπορουν να δουν ποιος το αρχισε και ποιος το δυναμιτησε.Κατι που απ'ότι φαινεται αδυνατεις να κανεις εσυ Καλη συνεχεια και σε σενα.
empire_1924 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Mαθε να διαβαζεις και θα βρεις τις απαντησεις που θες στα προηγουμενα ποστς.Δυστυχως τσαμπα τα γραφω.Εχω κανει τα ετσι και αλλιως αστεια πραγματα που βγαζεις απο το κεφαλι σου σκουπιδια(οχι οτι ηταν δυσκολο).Εσυ προτιμας να παιζεις με τις εντυπωσεις. Αυτο μπορεις αυτο κανεις. Το επιπεδο ειναι δαπεδο δυστυχως και η συνταγη ''χαρακτηρισμοι και λεω αλλα ντι αλλων μπας και κερδισω (στο μυαλο σου παντα) σε μια συζητηση'' κουρασε Η ανοησια και βλακεια παντα(δυστυχως) νικανε σε μια συζητηση καταστρεφοντας καθε εννοια διαλογου.Καθομαι και γραφω σαν τον μακακα,εσυ δεν διαβαζεις τιποτα και πετας το κλασικο γραφικο ποιηματακι.''μα εισαι ps fanboy'' ''μα γιατι εχει αθηναικες πινακιδες'' κτλ Κουραστηκα να ασχολουμαι με trolls και μαλιστα τετοιου επιπεδου. Kαι θα συμφωνησω σε ενα πραγμα μονο .Οτι εγω χανω οσο συνεχιζω να απανταω σε διαλογο που γινεται μαζι σου. Τα γραπτα καλως ή κακως μενουν.Οι εξυπνοι ανθρωποι μπορουν να δουν ποιος το αρχισε και ποιος το δυναμιτησε.Κατι που απ'ότι φαινεται αδυνατεις να κανεις εσυ Καλη συνεχεια και σε σενα. Τρομερός "επίλογος" και επιχειρηματολογία.Στα συν του η(και καλά) wise φρασεολογία που χρησιμοποίησες-σχετική με το θέμα(εδώ γελάμε)....γι'ακόμη μια φορά έμεινα άφωνος...RESPECT αγόρι είσαι ένας μικρός θεούλης της αμπελοφιλοσοφίας και της υπεκφυγής!!! Υ.Γ. Μαλ...ία μου που ξανα-ασχολήθηκα....αλλά αυτή η φορά ήταν οριστικά η τελευταία...τέλος!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τρομερός "επίλογος" και επιχειρηματολογία. thanks.Μονο που δεν επιχειρηματολογω.Για τα ποστ σου μιλαω που ''ξεχνας'',κανοντας(ελπιζω) τον χαζο οτι υπαρχουν.Γεγονοτα.Facts ΟΧΙ επιχειρηματολογια. Εντωμεταξυ οσοι ποσταραν απο τοτε , ειχαν την αποψη την δικη μου για το παιχνιδι(εκει ναι επιχειρηματολογησα) και ουτε αυτοι σε εκαναν να βαλεις μυαλο.Πετας βεβαια αν θες το ''ειστε ολοι fanboys'' και καθαρισες. Μαθε γενικα οτι υπαρχουν και καλυτεροι τροποι.Οταν λοιπον καποιος γραφει οτι υπαρχει εμπαθεια στο ποστ σου(οταν οντως υπαρχει) το παραδεχεσαι και πας παρακατω. Προτιμησες να αρχισεις να πετας χαρακτηρισμους,να βαζεις ταμπελες με ειρωνικο υφος και να απαξιωνεις οτι γραφω.ΜΑΘΕ να ακους,να διαβαζεις,μη ΞΕΚΙΝΑΣ τις προσβολες/χαρακτηρισμους,πετα τις γαμοταμπελες και ακου τον αλλον. Οταν εχεις την απαιτηση να γινει συζητηση υποτιμωντας ΠΡΩΤΟΣ τους αλλους ''χαχα ειστε fanboys χαχαχα'',μη περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα να μην αντιδρασουν. Η πλακα ειναι οτι παρ'ολο που το αρχισες,μεχρι το τελευταιο ποστ συνεχιζεις να προσβαλεις.Ευγε. Εισαι ωραιος. Ποσταρα οσο πιο ηρεμα μπορουσα,σε μια τελευταια προσπαθεια να δεις τα πραγματα διαφορετικα και ελπιζω να συνεχιστει το θεμα απο κει που αφησαμε.
daino92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Παίδες δε βλέπω λόγο να τσακώνεστε...οπότε σταματήστε το κ αρχίστε να μετράτε ανάποδα για το release του tomb raider Φιλικά
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ελπιζω να συνεχιστει το θεμα απο κει που αφησαμε. Το Tomb Raider αντέγραψε το Uncharted, το οποίο (Uncharted) αντέγραψε το Tomb Raider. Νομίζω κάπου εδώ είχαμε μείνει.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλά, μιλάμε, σπάσατε ρεκόρ αδιέξοδης διαμάχης Απορώ με την έκταση και με τον εαυτό μου που τα διάβασα όλα! Να πω και τα δύο σεντ μου. Το TR τα τελευταία χρόνια είχε καταντήσει a poor man's Uncharted. Αν "αντιγράφει" τώρα το δεύτερο καλά κάνει. Τα παιχνίδια δεν αναπτύσσονται σε vacuum. Προφανώς ένα τόσο επιτυχημένο παιχνίδι όσο το Uncharted θα είναι κι επιδραστικό. Επιπλέον, σημασία δεν έχουν μόνο τα επιμέρους στοιχεία, αλλά και ο συνδυασμός τους και η τελική υλοποίηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το Tomb Raider αντέγραψε το Uncharted, το οποίο (Uncharted) αντέγραψε το Tomb Raider. Νομίζω κάπου εδώ είχαμε μείνει. Το πρωτο απαγορευεται γιατι αλλιως εισαι fanboy και ζεις στον μικροκοσμο των ps... Δεν αντεξα ,sorry,αλλα απο κει αρχισαν ολα και δεν το πιστευω που εφτασαν Καλά, μιλάμε, σπάσατε ρεκόρ αδιέξοδης διαμάχης
empire_1924 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το πρωτο απαγορευεται για αλλιως εισαι fanboy και ζεις στον μικροκοσμο των ps... old classic-ειρωνικό-low level σχόλιο που κυμαίνεται στα γνωστά(για σένα) πλαίσια της παραποίησης των γραφομένων μου!!!Με απλά λόγια "κατινιά" Αχ δεν αντεξα ,sorry:p Παρομοίως!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πιστεψε οτι αν το εβλεπες απο μονος σου οτι απο αυτο το λαθος σου αρχισε. http://www.insomnia.gr/topic/411066-tomb-raider-2011-ps3xbox360pc/page__view__findpost__p__4764207 Δεν θα εγραφα τιποτα. Δεν βλεπω καμια παραποιηση btw. Εγραψες: Προφανώς δεν θα γνωρίζεις ότι το tomb raider και το είδος που εκπροσωπεί προυπήρχε πολύ πριν βγει το Uncharted...αλλά λεπτομέρειες μωρέ....ειδικά αν ζεις μόνο στον κόσμο του ps ζεις άλλου..!!! Kαι μετα αρχισες να λες για fanboys. Προσπαθω να καταλαβω ακομα τι ''παραποιησα''.Τεσπα. Δεν ειμαι σιγουρος ακομα αν το κανεις επιτηδες ή οχι.
klainmaingr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αλήθεια; Κανείς; Το παιχνίδι είναι ότι καλύτερο έχω παίξει τελευταία. Αποθέωση της lara. Reboot κάτσε καλά. Θέλω να πιστεύω οτι θα το προχωρήσω/τερματίσω σήμερα.Το αγάπησα. Τα γραφικά είναι διαπλανητικά. Τα animations είναι επιπέδου uncharted και το νησί γενικά είναι χάρμα οφθαλμών. Απο gameplay ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Απο τη μία με εκνευρίζουν λίγο τα quicktime events αλλα απο την άλλη είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ καλοφτιαγμένα που θέλω και άλλο. Η hardcορίλα και ο αποκρυφισμός της αρχής ελπίζω οτι θα συνεχίσουν. Ανυπομονώ να βγεί κανονικά να πέσω με τα μούτρα στο χιλιάρικο. Τα tomb raider είναι μαζί με σειρές τύπου zelda στην κορυφή των all time favorites μου και μέχρι στιγμής δεν έχω απογοητευτεί καθόλου. Unchartedίζει πολύ σε γενικές γραμμές αλλα του αξίζει μιας και ούτως η άλλως το (Αγαπημένο) uncharted ήταν εξαρχής tomb raider rip off. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να το ξαναπιάσω. Είχα να νιώσω αυτό το feeling απο το skyward sword
naruto14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Που το παίζεις φίλε και σου άρεσαν τόσο τα γραφικά? Υ.Γ. Ο τίτλος πρέπει να αλλάξει από 2011 σε 2013
klainmaingr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Xbox έχει βγεί μόνο μέχρι στιγμής (στον πολύ κόσμο) Τα γραφικά είναι πραγματικά υπέροχα. Είμαι βέβαια και προκατειλημμένος γιατί μιλάμε για αγαπημένη σειρά παιχνιδιών αλλα και όπου διαβάζω δεν έχω δεί κάτι αρνητικό. Θεωρούσα απο τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια αυτής της γενιάς το uncharted 2. Κάτι μου λέει οτι θα το εκθρονίσω.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Xbox έχει βγεί μόνο μέχρι στιγμής (στον πολύ κόσμο) Τα γραφικά είναι πραγματικά υπέροχα. Είμαι βέβαια και προκατειλημμένος γιατί μιλάμε για αγαπημένη σειρά παιχνιδιών αλλα και όπου διαβάζω δεν έχω δεί κάτι αρνητικό. Θεωρούσα απο τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια αυτής της γενιάς το uncharted 2. Κάτι μου λέει οτι θα το εκθρονίσω. Οπως εγραψα και στο pc section το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο. Τα γραφικα ειναι πανεμορφα και στο PS3 που το ξεκινησα σημερα.Βεβαια εχει αυτα τα QTE που σε σπανε τα νευρα αλλα δυστυχως αυτο το dumb consolization πρεπει να το υποστουμε.
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 έτσι πόρωσε μας...εγώ το περιμένω PC για την σούπερ ντούπερ edition φοβόμουν μήπως αυτό το νέο feeling καταστρέψει την σειρά αλλά οι πρώτες εντυπώσεις παντού είναι ενθαρυντικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα