Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 2011 (PS3,XBOX360,PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mας επεισες empire_1924.

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω απο το ποστ σου.Εισαι εκτος θεματος.Το αν εισαι εμπαθης ή οχι το ειδαμε,επισης τα TR δεν εχουν καμια σχεση με τα uncharted.

Η μαλλον εχουν.Οσο εχει το motorstorm με το forza.Το πρωτο αντεγραψε το δευτερο γιατι εβαλε αυτοκινητα με ροδες.

Δημοσ.

Mας επεισες empire_1924.

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω απο το ποστ σου.Εισαι εκτος θεματος.Το αν εισαι εμπαθης ή οχι το ειδαμε,επισης τα TR δεν εχουν καμια σχεση με τα uncharted.

Η μαλλον εχουν.Οσο εχει το motorstorm με το forza.Το πρωτο αντεγραψε το δευτερο γιατι εβαλε αυτοκινητα με ροδες.

Πίστεψε με δεν επιδιώκω ν'αποδείξω κάτι,ούτε έχω ανάγκη,οπότε το τι πιστεύεις εσύ για το αν έχει σχέση το Uncharted με το Tomb Raider ή πιο απλά αν αντέγραψε στοιχεία-gameplay το Uncharted απο το Tomb Raider ποσώς μ'ενδιαφέρει....οι απόψεις σου υπερ του ps είναι γνωστές για όσους γνωρίζουν....με τον Α ή Β τρόπο πάντα εκεί καταλήγεις άλλωστε....με υπεκφυγές βέβαια δεν θα καταφέρεις κάτι και ποτέ....!!!

Φιλικά!!! ;)

Υ.Γ.

Τα περί εμπάθειας αν δεν κάνω λάθος εσύ το πρωτοανέφερες(στο προηγούμενο σου post μάλιστα)....μάλλον "ψάχνεσαι" ν'αποδείξεις γι'ακόμη μια φορά την ανωτερότητα της αγαπημένης σου κονσόλας!!! :o

Επισκέπτης
Δημοσ.

@empire_1924

Φιλικα ναι πετας την μια ασυναρτησια μετα την αλλη.

Εσυ πρωτος δεν εγραψες παραπανω κατι που δεν ισχυει ,απλα για να βγαλεις χολη για τα ps και σου αρεσε που τσιμπησαμε? Μην βγαινεις και απο πανω.

Οταν λοιπον εσυ μισεις μια κονσολα,μη σε ενοχλει οταν καποιοι γενικα την συμπαθουν .Εισαι χειροτερος.

Btw και βεβαια ειμαι υπερ του Ps οχι γιατι εχω μετοχες της sony ,αλλα γιατι την θεωρω καλυτερη κονσολα..Τοσο απλο.Δεν το κρυβω,δεν με ''ξεσκεπασες'' λολ :mrgreen:

Απο κει και περα ΔΕΝ κατεληξα εγω καπου(δεν ξερω πως καταφερες και το γυρισες εκει που ηθελες),εσυ ειπες κατι που δεν ισχυει(στο πρωτο ποστ σου,#11) και εγω απαντησα.Ουτε ''αγαπαω το ps3'' ειπα ουτε τιποτα.

Πως ακριβως ψαχνω να αποδειξω την ανωτεροτητα της κονσολας μου με τα παραπανω ποστ μου.Ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις.

Αν σε ενοχλει τοσο που σε διορθωσα,πεσ'το,να εισαι ειλικρινης.Πολυ καλυτερο απο το να εκτοξευεις λασπη για αλλους,παρόλο που εσυ το αρχισες λογο εμπαθειας.

ΥΓ.Το ποστ #11 τα λεει ολα.Ανετα βγαζει τα συμπερασματα του ο καθενας. ;)

Δημοσ.

@empire_1924

Φιλικα ναι πετας την μια ασυναρτησια μετα την αλλη.

Εσυ πρωτος δεν εγραψες παραπανω κατι που δεν ισχυει ,απλα για να βγαλεις χολη για τα ps και σου αρεσε που τσιμπησαμε? Μην βγαινεις και απο πανω.

Οταν λοιπον εσυ μισεις μια κονσολα,μη σε ενοχλει οταν καποιοι γενικα την συμπαθουν .Εισαι χειροτερος.

Btw και βεβαια ειμαι υπερ του Ps οχι γιατι εχω μετοχες της sony ,αλλα γιατι την θεωρω καλυτερη κονσολα..Τοσο απλο.Δεν το κρυβω,δεν με ''ξεσκεπασες'' λολ :mrgreen:

Απο κει και περα ΔΕΝ κατεληξα εγω καπου(δεν ξερω πως καταφερες και το γυρισες εκει που ηθελες),εσυ ειπες κατι που δεν ισχυει(στο πρωτο ποστ σου,#11) και εγω απαντησα.Ουτε ''αγαπαω το ps3'' ειπα ουτε τιποτα.

Πως ακριβως ψαχνω να αποδειξω την ανωτεροτητα της κονσολας μου με τα παραπανω ποστ μου.Ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις.

Αν σε ενοχλει τοσο που σε διορθωσα,πεσ'το,να εισαι ειλικρινης.Πολυ καλυτερο απο το να εκτοξευεις λασπη για αλλους,παρόλο που εσυ το αρχισες λογο εμπαθειας.

ΥΓ.Το ποστ #11 τα λεει ολα.Ανετα βγαζει τα συμπερασματα του ο καθενας. ;)

Καλά εσύ είσαι εντελώς γιούχου....μόνος σου αυτοεπιβεβαιώνεσαι....δεν ασχολούμαι περαιτέρω μαζί σου....μάλλον κάποιο "ενθουσιασμένο" παιδάκι θα είσαι με την κονσόλα του....καλή συνέχεια αγόρι μου!!! :lol:

ikaruga24 είσαι το support της όλης υπόθεσης;; :P

Καλά εννοείται ότι δεν απαντάω σε αυτονόητα πράγματα...βρες μόνος σου την απάντηση απο τα 8 συνολικά(αν δεν κάνω λάθος) TR που έχουν βγει μέχρι τώρα και τι εμπλουτισμός έγινε ή πιο σωστά τι καινούρια στοιχεία πρόσθεταν σταδιακά στο gameplay του παιχνιδιού σε κάθε νέο TR που έβγαινε απο το 1996 όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά εσύ είσαι εντελώς γιούχου....μόνος σου αυτοεπιβεβαιώνεσαι....δεν ασχολούμαι περαιτέρω μαζί σου....μάλλον κάποιο "ενθουσιασμένο" παιδάκι θα είσαι με την κονσόλα του....καλή συνέχεια αγόρι μου!!! :lol:

Για την ιστορια ειμαι μεγαλυτερος απο εσενα.Οχι πολυ,αλλα στην ουσια σιγουρα αρκετα χρονια μεγαλυτερος.

Το ποιος κανει σαν παιδακι το βλεπουμε,δεν ειναι ολοι χαζοι.

Κλασικη τακτικη,δεν εχω τι να πω και πεταω χαρακτηρισμους.Δημοτικο και πολυ λεω.

Αλλα εισαι εκτος θεματος λεμε.Δεν ξερω γιατι πηγες εκει την συζητηση μετα την πατατα που εκανες στην αρχη.

Ο ανθρωπος (aslanG7 ) ειπε αυτο που εχουν παραδεχτει και οι ΙΔΙΟΙ οι δημιουργοι του νεου ΤR(οτι εχουν επηρεαστει απο τα uncharted) και εσυ επειδη διαβαζες την λεξη uncharted εβγαλες σπυρακια και αρχισες να εκτοξευεις οfftopic ασυναρτησιες για τους ps gamers.

Εγω λοιπον εχω αλλεργια στους haters και στα unsuccessful trolls για αυτο και απανταω.

Καλη συνεχεια και απο μενα.:)

Τι σχεση εχει το Uncharted που ειναι shooter με στοιχεια platforming με το TR που ειναι adventure με στοιχεια shooter?

Μπα ολοιδια ειναι...

λολ

Για να ειμαστε και εντος θεματος καποια στιγμη.Εμενα τα Tomb raider ηταν (γιατι πλεον δεν μου αρεσουν) απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια.

Το πρωτο Tomb Raider το θεωρω απο τα σημαντικοτερα παιχνιδα της βιομηχανιας ever.Aν καταφερουν και παντρεψουν uncharted με την εξερευνηση με τα adventure στοιχεια των TR ,θα μιλαμε για το απολυτο παιχνιδι του ειδους.

Μακαρι.

Δημοσ.

Για την ιστορια ειμαι μεγαλυτερος απο εσενα.Οχι πολυ,αλλα στην ουσια σιγουρα αρκετα χρονια μεγαλυτερος.

Το ποιος κανει σαν παιδακι το βλεπουμε,δεν ειναι ολοι χαζοι.

Κλασικη τακτικη,δεν εχω τι να πω και πεταω χαρακτηρισμους.Δημοτικο και πολυ λεω.

Αλλα εισαι εκτος θεματος λεμε.Δεν ξερω γιατι πηγες εκει την συζητηση μετα την πατατα που εκανες στην αρχη.

Ο ανθρωπος (aslanG7 ) ειπε αυτο που εχουν παραδεχτει και οι ΙΔΙΟΙ οι δημιουργοι του νεου ΤR(οτι εχουν επηρεαστει απο τα uncharted) και εσυ επειδη διαβαζες την λεξη uncharted εβγαλες σπυρακια και αρχισες να εκτοξευεις οfftopic ασυναρτησιες για τους ps gamers.

Εγω λοιπον εχω αλλεργια στους haters και στα unsuccessful trolls για αυτο και απανταω.

Καλη συνεχεια και απο μενα.:)

Καλά μιλάμε για τρελό κάψιμο ενδεικτικά θ'αναφέρω "Το ποιος κανει σαν παιδακι το βλεπουμε,δεν ειναι ολοι χαζοι." και το κορυφαίο "εσυ επειδη διαβαζες την λεξη uncharted εβγαλες σπυρακια και αρχισες να εκτοξευεις οfftopic ασυναρτησιες για τους ps gamers." απλά lol....δημοτικό υποφερτό θα ήταν αλλά πολύ φοβάμαι ούτε για νηπιαγωγείο δεν είσαι....έχω δίκιο όταν γράφω ότι μόνος σου αυτοεπιβεβαιώνεσαι-βγάζοντας δικά σου άσχετα-αυθαίρετα συμπεράσματα....τρελό ps fanboy-και πολύ κομπλεξικός μάλιστα,πολύ φοβάμαι η περίπτωση σου είναι ανίατη...περαστικά σου!!!!

Πραγματικά για το TR δεν θα το συνεχίσω η απάντηση μου βρίσκεται στο προηγούμενο μου post.

Υ.Γ.

Αν είσαι πάντως μεγαλύτερος(όπως γράφεις) ακόμα χειρότερα....κρίμα!!!! :shock:

Επισκέπτης
Δημοσ.

empire_1924

λολ εκτοξευεις παλι ανοησιες/ασυναρτησιες/πραγματα που δεν βγαζουν νοημα .

Το πρωτο σου ποστ:

Προφανώς δεν θα γνωρίζεις ότι το tomb raider και το είδος που εκπροσωπεί προυπήρχε πολύ πριν βγει το Uncharted...αλλά λεπτομέρειες μωρέ....ειδικά αν ζεις μόνο στον κόσμο του ps ζεις άλλου..!!!

Κανε μας τη χαρη λοιπον.

Εκτος απο το γεγονος οτι πεταξες προκλητικη κοτσανα' date='μετα απο αυτο δεν ηθελες να σου απαντησουμε κι απο πανω.

Εντωμεταξυ [b']το μονο[/b] που ειπα μετα απο αυτο το ποστ ειναι οτι εισαι εμπαθης.Το δεδομενο δηλαδη καθως ηταν και λαθος αυτο που ειπες,αλλα και εδειχνε εμπαθεια/μισος.

Και μετα αρχισες τον κλασικο παιδικο πολεμο λασπης οτι ειμαι παιδακι(λολ ποιος ειναι τελικα?) οτι ειμαι fanboy κτλ

Ειναι τοσο κλασικη η τακτικη σας(γιατι δεν εισαι ο μονος),που ειναι προβλεψιμες ολες οι αντιδρασεις.

Υ.Γ.

Αν είσαι πάντως μεγαλύτερος(όπως γράφεις) ακόμα χειρότερα....κρίμα!!!!

Δεν περιμενω απο σενα επιβεβαιωση,πιστεψε με.

Μαλλον το οτι με προσβαλεις εσυ θα το εκλαβω ως θετικο.

ΥΓ.Πηγες με γλοιωδη τροπο να τρολαρεις αλλα δεν σου βγηκε.Sorry αλλη φορα.Αλλα εδω θα ειμαι εδω να σου απαντησω και παλι γιατι δεν το εχεις και πολυ. :mrgreen:

Αλλοι haters τουλαχιστον ειχαν και ταλεντο στο trolling :rolleyes:

ΥΓ2.Sorry ειναι(-) μου(και δεν το λεω ειρωνικα),το εγραψα και παραπανω,εχω αλλεργια στα γλοιωδη troll και haters,δεν κρατιεμαι να μην απαντησω:(

Αντιθετα καραγουσταρω το hype/αποθεωση για μια κονσολα.Οποια και αν ειναι αυτη.Μπορει να με κανει να την αγορασω.

Δημοσ.

PDS13...γράφεις που γράφεις ένα σωρό τρολιές-κατινιές και παπαριές με πρώτο πληθυντικό κιόλας "μας" :P με "φανταστικούς" μάλιστα αποδέκτες αλλά να φάσκεις και ν'αντιφάσκεις συνεχώς( ;;; )....έλεος πια...τόσο ps fanboy και κομπλεξικός( ;;; )!!!!!Εντάξει το κατάλαβα το "παιχνιδάκι" σου....τζάμπα το συνεχίζεις....απλά εκτίθεσαι παραπάνω!!!

Εγώ απλά θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια με τον μικρόκοσμο σου "μικρέ"!!!! B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το να πετας τα ασχετα και χωρις νοημα ''φασκεις και αντιφασκεις''(what?οτι σου ερθει προχειρο στο μυαλο το πετας ετσι να υπαρχει ε?:D) ''εισαι fanboy'' και τα αλλα ωραια δεν κερδιζεις τιποτα.Μπορω να παιξω και εγω αυτο το παιχνιδι.

Ποιος εκτιθεται? :rolleyes:

Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ. ΕΣΥ εκανες πρωτος ποστ κοτσανα, εγω σου απαντησα και επειδη δεν σου αρεσε η απαντηση το συνεχισες με χαρακτηρισμους.Δεξου τις απαντησεις λοιπον γιατι σε φορουμ ειμαστε.

Αυτα δεν ειναι της φαντασιας μου ουτε κατινιες.Τα ποστ υπαρχουν(Ριξε μια ματια, γιατι μαλλον ξεχασες τι εγραψες,πως αρχισε και ποιος το συνεχισε)

Τεσπα το κουρασαμε.

Για να ειμαστε και ontopic και να πεσεις απο τα συννεφα

New Tomb Raider teaser trailer is like Uncharted

http://www.computerandvideogames.com/349307/new-tomb-raider-teaser-trailer-is-like-uncharted/

Μονο ps fanboys που ζουν στον μικροκοσμο του ps θα εγραφαν κατι τετοιο.

Δημοσ.

Το να πετας τα ασχετα και χωρις νοημα ''φασκεις και αντιφασκεις''(what?οτι σου ερθει προχειρο στο μυαλο το πετας ετσι να υπαρχει ε?:D) ''εισαι fanboy'' και τα αλλα ωραια δεν κερδιζεις τιποτα.Μπορω να παιξω και εγω αυτο το παιχνιδι.

Ποιος εκτιθεται? :rolleyes:

Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ. ΕΣΥ εκανες πρωτος ποστ κοτσανα, εγω σου απαντησα και επειδη δεν σου αρεσε η απαντηση το συνεχισες με χαρακτηρισμους.Δεξου τις απαντησεις λοιπον γιατι σε φορουμ ειμαστε.

Αυτα δεν ειναι της φαντασιας μου ουτε κατινιες.Τα ποστ υπαρχουν(Ριξε μια ματια, γιατι μαλλον ξεχασες τι εγραψες,πως αρχισε και ποιος το συνεχισε)

Τεσπα το κουρασαμε.

Για να ειμαστε και ontopic και να πεσεις απο τα συννεφα

New Tomb Raider teaser trailer is like Uncharted

http://www.computerandvideogames.com/349307/new-tomb-raider-teaser-trailer-is-like-uncharted/

Μονο ps fanboys που ζουν στον μικροκοσμο του ps θα εγραφαν κατι τετοιο.

Απο την στιγμή που "δημιουργείς" δήθεν διαφορές και θέματα μετά απο τα γραφόμενα οποιουδήποτε που έχει μια διαφορετική γνώμη σε σχέση με την δικιά σου και μάλιστα τα απομονώνεις(ενώ υπάρχει ιστορικό και συνέχεια στα γράφομενα κάποιου με συγκεκριμένες απαντήσεις είτε μετά απο συγκεκριμένα σχόλια είτε μετά απο συγκεκριμένες ερωτήσεις) και τα παραποιείς "δημιουργώντας" ξανά δικά σου συμπεράσματα είσαι κομπλεξικός το λιγότερο....το ps fanboy θεωρείται δεδομένο ειδικά για σένα.

Είσαι τόσο κολλημένος που παίρνεις επιλεκτικά μια δήλωση και την πετάς στο forum πιστεύοντας-θεωρώντας ότι έπραξες κάτι που επιβεβαιώνει τις υπερβολικές-ανυπόστατες και ψευδείς μπούρδες σου όταν το TR υπάρχει εδώ και 16 χρόνια και επαναλαμβάνω σε κάθε του νέα έκδοση πρόσθεταν συνεχώς νέα στοιχεία στο όλο gameplay.Τα TR The angel of darkness και Legend για παράδειγμα ήταν action-adventure,το επόμενο TR-Underworld ήταν platform-action-adventure.Το να εμπλουτίσει 1-2 στοιχεία του Uncharted το επόμενο TR είναι το λιγότερο όταν το Uncharted έχει δανειστεί σχεδόν ολόκληρο gameplay απο το TR το οποίο μάλιστα προυπήρχε πολύ πριν το Uncharted ως είδος!!!

Το επόμενο TR μάλιστα που θα κυκλοφορήσει θα είναι και open world εκτός απο platform,action adventure που αποδεικνύει και τα γραφόμενα μου σ'ότι αφορά τις προσθήκες που κάνουν σχεδόν σε κάθε του νέα έκδοση....μήπως είναι και open world το Uncharted;Απλά εσύ ή το οποιοσδήποτε καμμένο ps fanboy στο insomnia προσπαθείτε συστηματικά να παρουσιάσετε ένα game με ίδιο ή παρόμοιο gameplay που είχε μια αποκλειστικότητα του ps3 είτε ως Uncharted-κλώνο είτε ως GOW-κλώνο για να το "μειώσετε",περίτρανο δείγμα του κομπλεξισμού σου και φυσικά εκτός των άλλων αυτό αποδεικνύει και το fanboyism που σε διέπει.

Προσπάθησε τώρα να γράψεις καμιά μπούρδα-τρολιά(ξέρεις εσύ) που να σε επιβεβαώνει και να παραποιήσεις-απομονώσεις τα γραφόμενα μου για πολλοστή φορά....γατάκι!!! B)

Δημοσ.

Λογικό είναι να πάρουν ιδέες απο το Uncharted, αν αναλογιστούμε οτι η σειρά εδώ και χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα (εκτός απο το Legend), και δεν ενθουσιάζει κανέναν αφού τα gameplay mechanics των τελευταίων τίτλών είναι εντελώς απαρχαιωμένα.

Πλέον όλοι παίρνουν ιδέες απ' όλους, το God Of War πήρε απο το DMC, το Uncharted πήρε απο το Gears, το TR και δεν ξέρω απο που αλλού. Αν δεν υπήρχαν οι αντιγραφές θα παίζαμε ακόμα Pong, deal with it.

Συνεπώς βρίσκω απόλυτα λογικό το νέο TR να αντιγράφει Uncharted, αφού η συνταγή του δεύτερου είναι απόλυτα επιτυχημένη, και έχει κάνει την σειρά ως μια απο τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελπιζω να ειναι η τελευταια προσπαθεια,γιατι σιγουρα χανω τον χρονο μου απο τοι φαινεται.

Απο την στιγμή που "δημιουργείς" δήθεν διαφορές

Ποιος δημιουργησε διαφορες?Να στο ξαναπω κι αλλη μια.Εσυ πεταξες την κοτσανα ,εγω σε διορθωσα ηρεμα και αντι να πεις οκ,συνεχισες με χαρακτηρισμους(τι αλλο μπορουσες να κανεις).Με αποτελεσμα να δημιουργηθει θεμα απο το πουθενα.

Αν συμφωνουσες οτι πεταξες κοτσανα και δεν με προσεβαλες δεν θα γινοταν ολο αυτο.Τοσο απλο.

Εσυ εισαι υπευθυνος.Δεξου το και παμε παρακατω.

Είσαι τόσο κολλημένος που παίρνεις επιλεκτικά μια δήλωση και την πετάς στο forum πιστεύοντας-θεωρώντας ότι έπραξες κάτι που επιβεβαιώνει τις υπερβολικές-ανυπόστατες και ψευδείς μπούρδες σου

Εβαλα την συγκεκριμενη δηλωση''οτι μοιαζει με το uncharted'' μπας και καταλαβεις οτι,οταν ενας ανθρωπος δει το trailer του νεου TR δεν ειναι κακο να πει οτι μοιαζει με το uncharted.

πολλα ζηταω απο σενα μαλλον.

Επισης που ακριβως ειπα ψεμματα?Παλι πετας λεξουλες μπας και κερδισεις καμια εντυπωση?¨Ξερεις τι σημαινει η καθε μια λεξουλα?Το δημοτικο το βγαλαμε?Οταν μαθεις λοιπον τι σημαινει η λεξη ,ψαξε να βρεις που ειπα ψεμματα και πες μου.

Φιλε μου εχεις σοβαρο προβλημα.

Το επόμενο TR μάλιστα που θα κυκλοφορήσει θα είναι και open world εκτός απο platform,action adventure που αποδεικνύει και τα γραφόμενα μου σ'ότι αφορά τις προσθήκες που κάνουν σχεδόν σε κάθε του νέα έκδοση....μήπως είναι και open world το Uncharted;

Και?

Εκτος του οτι δεν ξερεις να διαβαζεις τι γραφω,δεν ξερεις να μιλας,δεν ξερεις και να κρινεις βιντεο games.To παιχνιδι ειναι διαφορετικο,αλλα εχει παρει στοιχεια απο το uncharted.Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δεν μπορω να κανω κατι.

Απλά εσύ ή το οποιοσδήποτε καμμένο ps fanboy στο insomnia προσπαθείτε συστηματικά να παρουσιάσετε ένα game με ίδιο ή παρόμοιο gameplay που είχε μια αποκλειστικότητα του ps3 είτε ως Uncharted-κλώνο είτε ως GOW-κλώνο για να το "μειώσετε",περίτρανο δείγμα του κομπλεξισμού σου και φυσικά εκτός των άλλων αυτό αποδεικνύει και το fanboyism που σε διέπει.

Προσπάθησε τώρα να γράψεις καμιά μπούρδα-τρολιά(ξέρεις εσύ) που να σε επιβεβαώνει και να παραποιήσεις-απομονώσεις τα γραφόμενα μου για πολλοστή φορά....γατάκι!!! B)

Εδω κανεις ακριβως αυτο για το οποιο με κατηγορεις και δεν εχω κανει ποτε( :-D .)

Μονος σου τα λες μονος σου τα ακους.Ποτε εγραψα αγορι μου οτι ειναι αντιγραφη του gameplay το TR?

Πωπω πρεπει να σου εχει κανει μεγαλη ζημια η sony(φανηκε απο το πρωτο ποστ) για να εχεις γινει τοσο κομπλεξικος.Τοσο πονο??Πως γινεται να πετας ασχετα πραγματα που δεν εχουν καν ειπωθει απο εμενα.Ξιδακι αν σε εχει πονεσει. :mrgreen: Δεν θα επρεπε βεβαια συστηματα ψηφιακης διασκεδασης ειναι.

Πετας οτι να ναι κοτσανες σαν δεδομενα,με κατηγορεις για πραγματα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν ειπα και τελικα με χαρακτηριζεις.

Εισαι μεγαλος ,οχι γατακι:-D

Δεν φταινε σε τιποτα τα γατακια.

Νομιζω συναγωνιζεσαι αποκλειρο πλεον.Παιζεις σε τετοια επιπεδα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικό είναι να πάρουν ιδέες απο το Uncharted, αν αναλογιστούμε οτι η σειρά εδώ και χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα (εκτός απο το Legend), και δεν ενθουσιάζει κανέναν αφού τα gameplay mechanics των τελευταίων τίτλών είναι εντελώς απαρχαιωμένα.

Πλέον όλοι παίρνουν ιδέες απ' όλους, το God Of War πήρε απο το DMC, το Uncharted πήρε απο το Gears, το TR και δεν ξέρω απο που αλλού. Αν δεν υπήρχαν οι αντιγραφές θα παίζαμε ακόμα Pong, deal with it.

Συνεπώς βρίσκω απόλυτα λογικό το νέο TR να αντιγράφει Uncharted, αφού η συνταγή του δεύτερου είναι απόλυτα επιτυχημένη, και έχει κάνει την σειρά ως μια απο τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Μην τα λες αυτα δυνατα,θα αντιδρασει ο hater/τρολλι,θα ξερασω με την γλιτσα ημαρτον.

Φτασαμε σε σημειο λογο μισους για καποιες κονσολες να μην μπορουμε να δεχτουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.Αυτο που εγραψες.Οτι ΟΛΑ τα παιχνιδια επηρεαζονται απο αλλα και αυτο δεν ειναι κακο.Καλο ειναι.

Προσωπικα ξαναγραφω οτι χαιρομαι πολυ που πηραν στοιχεια απο Uncharted.

Που χάθηκε αυτό το παιδί btw; Μάλλον περιμένει την επόμενη γενιά

Βρηκαμε αντικαταστατη.Αν διαβασεις παραπανω ποστς θα καταλαβεις.

Οχι ενταξει ο Αποκλειρος ειναι ενας.Sorry αποκλειρε. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...