Προς το περιεχόμενο

Tomb Raider 2011 (PS3,XBOX360,PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα tomb raider ητανε τα αγαπημενα μου παιχνιδια στο ps1.δηλαδη οσα βγηκαν στη συγκεκριμενη

κονσολα.απο το tomb raider legend και μετα απογοητευτικα.μπορει να ητανε πολυ καλητερα τα

γραφικα αλλα δεν ειχαν την ιδια αξια.δηλαδη δεν εχει πλεον αυτο να σπας το κεφαλη σου για να βρεις τη λυση.εχει ξεφυγη απο αυτο.για μενα προσωπικα tomb raider σημενη να σπασης το κεφαλη σου να βρεις τη λυση αλλιως δεν εχει αξια. :rolleyes: και τα καινουργια τα παιζω αλλα τα βα

ριεμε γρηγορα.παντω παραδεχομε οτι απο γραφικα ΣΚΙΣΕΙ

Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκιο. Τα tomb raider του PS1 είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάρκεια και πολύ δυσκολότερα από τα σημερινά. Το καινούργιο tomb raider ευελπιστώ να κάνει τη διαφορά.

Δημοσ.

Where the fuck is Lara? Τις έκαναν πλαστικές στο πρόσωπο και στα boobs... εγώ άλλη Lara θυμάμαι. :)

Για την ακρίβεια αυτή που θυμάσαι ήταν η Lara μετά τις πλαστικές :P

Εγώ προτιμώ αυτήν ^_^

• Like 1
Δημοσ.

είναι η ίδια Lara αλλά κάμποσα χρόνια νεότερη αφού ουσιαστικά το καινούριο TR αφορά prequel και πρωταγωνιστεί η Lara σε νεαρή ηλικία :-D

Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκιο. Τα tomb raider του PS1 είναι πολύ μεγαλύτερα σε διάρκεια και πολύ δυσκολότερα από τα σημερινά. Το καινούργιο tomb raider ευελπιστώ να κάνει τη διαφορά.

και εγω το ιδιο ευχομε το συγκεκριμενο παιχνιδη να ειναι ιδιο σαν τα παλια της.αμην..

φιλε file boyldoyras και εγω το ιδιο προσεξα ουτε σι αλλος ειναι φως φαναρι η διαφορα της

λαρας κροφτ.την αλλαξαν υπερβολικα πολυ :confused:

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι βγηκε uncharted 4 με γυναικα ηρωαmrgreen.pngΠαραπλησια εισαγωγη μου θυμιζει με uncharted 2 για να δουμε.

Προφανώς δεν θα γνωρίζεις ότι το tomb raider και το είδος που εκπροσωπεί προυπήρχε πολύ πριν βγει το Uncharted...αλλά λεπτομέρειες μωρέ....ειδικά αν ζεις μόνο στον κόσμο του ps ζεις άλλου..!!! :D ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προφανώς δεν θα γνωρίζεις ότι το tomb raider και το είδος που εκπροσωπεί προυπήρχε πολύ πριν βγει το Uncharted...αλλά λεπτομέρειες μωρέ....ειδικά αν ζεις μόνο στον κόσμο του ps ζεις άλλου..!!! :D ;)

fail

Aν ζεις μονο στον κοσμο του ps δεν μπορεις να μην ξερεις τα TR,τα οποια εχουν συνδεσει το ονομα με τα ps και ιδιαιτερα με το psone(με τα καλυτερα Tοmb Raider δηλαδη).

Θα ηταν πιο σωστο να πεις οτι αν ζεις στον μικροκοσμο του Uncharted ειναι λογικο να μην ξερεις τα TR.Αλλα η εμπαθεια βλεπεις...:D

Tα Uncharted ειναι αρκετα διαφορετικα απο τα TR.Το νεο ΤR εχει παρει στοιχεια φαινεται απο τα uncharted και ελπιζω τα νεα uncharted να παρουν τα καλα στοιχεια απο τα ΚΑΛΑ TR.

To νεο TR δειχνει πολλα υποσχομενο και απο τα trailers αλλα και απο τα previews που εχω διαβασει.Η Λαρα ειναι πιο ανθρωπινη,και υπαρχουν στοιχεια εξερευνησης.

Δημοσ.

fail

Aν ζεις μονο στον κοσμο του ps δεν μπορεις να μην ξερεις τα TR,τα οποια εχουν συνδεσει το ονομα με τα ps και ιδιαιτερα με το psone(με τα καλυτερα Tοmb Raider δηλαδη).

Θα ηταν πιο σωστο να πεις οτι αν ζεις στον μικροκοσμο του Uncharted ειναι λογικο να μην ξερεις τα TR.Αλλα η εμπαθεια βλεπεις...:D

Tα Uncharted ειναι αρκετα διαφορετικα απο τα TR.Το νεο ΤR εχει παρει στοιχεια φαινεται απο τα uncharted και ελπιζω τα νεα uncharted να παρουν τα καλα στοιχεια απο τα ΚΑΛΑ TR.

To νεο TR δειχνει πολλα υποσχομενο και απο τα trailers αλλα και απο τα previews που εχω διαβασει.Η Λαρα ειναι πιο ανθρωπινη,και υπαρχουν στοιχεια εξερευνησης.

Τρελένομαι για παιχνίδι στυλ action adventure-tps όπως uncharted και tomb raider :mrgreen:

Δημοσ.

Φιλε μου το γνωρίζω και ξερω πολλη καλλα τη γραφω με το tomb raider ξεκινησα και ειχα λιωση πραγματικα στο ps1 οσο για αυτα που γραφεις εισαι εντελως λαθος να χαρακτιριζεις καποιον χωρις να γνωρίζεις το ποιον του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fail

Γουστάρω όταν <<τσιμπάτε>> τα ps fanboys...είναι άκρως απολαυστικό!!!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες-¨"μάθημα" περί TR....αν και γνωστά!!!Τα επιμέρους στοιχεία του Uncharted και λοιπές μπουρδίτσες βέβαια είναι όλα μέρος του gameplay-Tomb Raider....το οποίο Uncharted πρόσθεσε επιπλέον-πολύ cutscene...όλα τα υπόλοιπα είναι TR clopy-paste!!!! B) :P

Φιλικά πάντα!! :-D

Υ.Γ.1

aslanG7 κανείς δεν έκρινε το ποιον σου....μην "ψάχνεσαι" με υπερβολές....!!! ;)

Y.Γ.2

Btw,PDS13 τα TR ΚΑΙ κύριως τα πρώτα-τα καλύτερα όπως γράφεις-psone,προσωπικά τα έχω "συνδέσει" με Windows...όπως φαντάζομαι πάρα-πάρα πολύ λαός που τα "έλιωσε"....βλέπεις "βγήκαν" για Windows-psone κ.λ.π.....οπότε τα περί εμπάθειας δεν "παιρνάνε"....συν ότι είχα και ps1,2...νιαου

images?q=tbn:ANd9GcSiHKcoFcH5IwOTCriVrgmq2xLJKzSyvkgB9gD9sWbizb56wxlhUQ

.....και ο νοων νοειτω!!!!:P

Επεξ/σία από empire_1924

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...